Design

Design

Designad för framtiden
IONIQ 5 har en unik design med en rad detaljer som kommer att väcka uppmärksamhet på vägarna. Motorhuven är formad som ett musselskal och sträcker sig över hela bilbredden, vilket förstärker det strömlinjeformade uttrycket. De parametriska LED strålkastarna med diamantliknande designelement kommer att känneteckna alla framtida IONIQ-modeller.
Från mörker till ljus med 256 pixlar

Från mörker till ljus med 256 pixlar

Se och bli sedd! De starkaste lysande stjärnorna på IONIQ 5:s front är de parametriska LED-strålkastarna med sina 256 pixlar.

Unik design även baktill

Unik design även baktill

Den innovativa belysningen återfinns också baktill på IONIQ 5. En unik rektangulär signatur kännetecknar de parametriska LED bakljusen.

Exklusiva 20” aluminiumfälgar

Exklusiva 20” aluminiumfälgar

Aluminiumfälgarna är optimerade för maximal aerodynamik och understryker IONIQ 5:s strömlinjeformade eleganta design.

Tillåt kakor att titta på videon

Rymlig och hållbar interiör
I kupén på IONIQ 5 suddas gränsen mellan vardagsrum och bilutrymme ut. Hyundais helt nya elektriska plattform E-GMP med tre meters hjulbas, möjliggör större golvyta, en skjutbar mittkonsol och framsäten som går att fälla ned 90 grader med ett enda knapptryck.
90 % nedfällbara framsäten

90 % nedfällbara framsäten

Under resans gång kanske det inte bara är IONIQ 5 som måste ladda batterierna. Med ett enkelt knapptryck kan du fälla ned framsätena 90 grader och njuta av en tupplur.

 

Skjutbar mittkonsol

Skjutbar mittkonsol

Skräddarsy interiören i IONIQ 5 efter dina behov. Du kan till exempel skjuta mittkonsolen till baksätet, så att dina medpassagerare får en praktisk avlastningsyta.

Digital instrumentering

Digital instrumentering

Den 12,3” pekskärmen är sömlöst integrerad i den digitala instrumenteringen, som är standard. Du når snabbt och enkelt all underhållning, kördata samt viktiga säkerhets- och uppkopplingsfunktioner.

Head-up display

Head-up display

Med AR-teknik.

Lastutrymme

Lastutrymme

Bagageutrymme fram och bak.

 

Angivna värden är ungefärliga. Officiell elektrisk förbrukning, utsläpp och räckvidd för denna modell har ännu inte fastslagits. Modellen är ännu inte homologerad eller tillgänglig för försäljning.

Ska vi hålla dig uppdaterad om IONIQ 5?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du löpande information om priser, utrustning och annat så fort vi vet mer.