Privatleasa elbil med lång räckvidd Hyundai IONIQ 5.

IONIQ 5 Privatleasing

Väljer du att privatleasa IONIQ 5 får du en modern elbil som både är stilren och avancerad. Den kombinerar futuristisk design, hållbart framställda interiörmaterial och en stor uppsättning intelligent teknologi. Njut av upp till hela 481 km räckvidd, supersnabb uppladdning och elektrisk acceleration från 0-100 km/h på bara 5,2 sekunder.
IONIQ 5

IONIQ 5

Privatleasing från

8 423 kr/mån*

Inkl. bl.a.:

  • 12,3” TFT LCD instrumentering
  • 19” aluminiumfälgar
  • 3-fas 10,5 kW ombordladdare (OBC)
  • Förberedd för drag
  • V2L (Vehicle To Load) invändigt och utvändigt

 

 

*Privatleasingpris vid 20 000 kr kontantinsats. Privatleasingpris utan kontantinsats från 9 033 kr. Baserat på 36 mån leasing, månadskostnader inkl. moms exkl. uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta. Max körsträcka 1 000 mil/år, övermil debiteras. Sedvanlig kreditprövning sker. Pris exkl. serviceavtal med reservation för ev. räntejustering. Gäller till och med 2024-06-15, för leverans senast 2024-06-15. Kontakta din återförsäljare för tillgängliga specifikationer. Kan ej kombineras med andra kampanjer och rabatter. Med reservation för slutförsäljning.

Höjdpunkter

Minimalistisk design

Minimalistisk design

Den stilrena designen gör att IONIQ 5 känns som en frisk fläkt. All komplexitet som vanligtvis associeras med elbilar är som bortblåst, i stället möts du av rena linjer och minimalism.

 

Blixtsnabb uppladdning

Blixtsnabb uppladdning

IONIQ 5 är en av få bilar i sin klass som drivs av ett lättviktsbatterisystem på 800 volt. Det möjliggör blixtsnabb uppladdning – 10-80% tar endast 18 minuter.

Alltid uppkopplad

Alltid uppkopplad

IONIQ 5 är utrustad med den allra senaste tekniken, däribland BlueLink® som gör att du kan styra många av bilens funktioner via en app eller med röststyrning.

Oslagbar komfort

Oslagbar komfort

I IONIQ 5 suddas gränsen mellan vardagsrum och bilkupé ut. Vår helt nya elektriska plattform E-GMP, med tre meter lång hjulbas, möjliggör komfort i toppklass.

Vad vill du läsa mer om?

Hyundai privatleasing

Hyundai privatleasing

Se alla våra modeller

Se alla våra modeller

Privatleasa en elbil

Privatleasa en elbil

Privatleasa en hybrid

Privatleasa en hybrid

Privatleasa en plug-in hybrid

Privatleasa en plug-in hybrid