Hyundai TUCSON i solnedgång vid havet.

Tillbehör

Hitta rätt tillbehör till din TUCSON

Med Hyundai originaltillbehör kan du göra nya TUCSON ännu mer personlig. Tillbehören är utformade, konstruerade och testade efter högsta möjliga kvalitetsstandarder. Det är din garanti för att inget lämnats åt slumpen – och att allt på din nya TUCSON håller hög kvalitet.

Styling

Sätt din egen prägel

Ditt val av originaltillbehör ger dig möjlighet att förstärka TUCSONs design helt efter dina önskemål.
LED-upplyst bagageutrymme

LED-upplyst bagageutrymme

Det ska vara enkelt att hitta det du behöver – även när det är mörkt. Med LED-belysning i bagageutrymmet och vid bakluckan har du belysning hela vägen runt.

Uttryck din personlighet

Uttryck din personlighet

Skilj dig från mängden med ett lyxigt designpaket. Stylingsetet innehåller backspegelkåpor, sidolister samt dekorlister till bakre stötfångare bak och bakluckan. Finns både till piano black och borstad krom.

Kliv ur med stil

Kliv ur med stil

Förstärk den robusta sidan av nya TUCSON med sidosteg i aluminium. Stegen är även utrustade med halksäkra gummiinlägg och kan bära upp till 180 kg.

Välj rätt fälgar

Välj rätt fälgar

För ett ännu sportigare intryck finns det möjlighet för 19” aluminiumfälgar. Som standard kommer TUCSON med 17” aluminiumfälgar.

Transport

Låt allt och alla hänga med

TUCSON är byggd för att berika ditt liv oavsett fritidsintressen, familjesituation och livsstil. Låt allt och alla hänga med på resan.
Lasthållare i aluminium till Hyundai TUCSON.

Lasthållare, aluminium

Få mer plats till dina äventyr. De lätta och säkra lasthållarna är specialtillverkade för takrelingen på TUCSON och är enkla att sätta på plats. 

Takbox till Hyundai TUCSON.

Takbox

Om du behöver extra plats för bagaget kan du välja till en takbox som passar perfekt till din nya TUCSON. Den aerodynamiska låsbara takboxen är robust och försedd med öppningar på båda sidor för snabb i- och urlastning. Kapacitet upp till 80 kg.

Fast dragkrok på Hyundai TUCSON.

Dragkrok

Vill du ha en praktisk och pålitlig lösning för alla tillfällen då du ska resa med tung last? Den fasta dragkroken är perfekt i alla avseenden. 

Cykelhållare för dragkrok till Hyundai TUCSON.

Cykelhållare för dragkrok

Med sin enkla i- och urlastning och plats för två cyklar, är cykelhållaren perfekt när du enkelt ska iväg på en cykeltur eller cykelsemester. Maxvikt 60 kg. Kompakt och stöldsäker – och du kan till och med öppna bakluckan på bilen utan att behöva ta bort cykelhållaren.

Skydd

Håll stilen i alla lägen

Du kan enkelt skydda interiören i TUCSON med hjälp av skräddarsydda originalmattor.
Förlängt bagagerumsskydd

Förlängt bagagerumsskydd

Speciellt utformad för att skydda dina nedfällda baksäten när du har med dig stora, blöta eller smutsiga saker i bilen. Enkelt att montera med kardborrband.

Bagagerumsmatta

Bagagerumsmatta

Bagagerumsmatta i velour.

Textilmattor

Textilmattor

Skräddarsydda velourmattor med TUCSON-logo.

Broschyr

Och det tar inte slut där...

Hyundai originaltillbehör och reservdelar har utvecklats, tillverkats och testats enligt samma höga standarder som TUCSON. Upptäck fler tillbehör som kan göra din bil ännu bättre.
Ladda ned tillbehörsbroschyr
Köp tillbehör

Köp tillbehör

Alla våra Hyundai originaltillbehör köper du hos din närmaste återförsäljare.

Hitta återförsäljare

Vad vill du läsa mer om?

Revolutionerande design

Revolutionerande design

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper

Upptäck N Line

Upptäck N Line