Hyundai i10 tillbehör.

Tillbehör

Gör stort intryck med snygga tillbehör till din i10

Hyundai i10:s dynamiska och muskulösa exteriör har utformats för att ge bilen ett sportigt utseende och samtidigt som ge dig maximalt utrymme inuti bilen. Denna balans mellan precisionsprestanda och uttrycksfull utformning återspeglas även i våra originaltillbehör för i10.
LED-upplyst bagageutrymme och baklucka

LED-upplyst bagageutrymme och baklucka

Slipp famla efter grejer i ett mörkt bagageutrymme. Både bagageutrymmet och bakluckan lyses upp så fort du öppnar bagageutrymmet. Utnyttja perfekt sikt såväl i som utanför bagageutrymmet.

Fartränder och sportränder

Fartränder och sportränder

Gör din i10 ännu sportigare med fyra iögonfallande dekalmöjligheter: Takränder, sportränder, fartränder eller kombinera sport- och fartränderna för ett riktigt djärvt uttryck.

Textilmattor i velour

Textilmattor i velour

Ge din bil exklusiva och stryktåliga golvmattor i velour. De halksäkra mattorna är skräddarsydda för din i10, hålls på plats av krokar och är broderade med i10-logotypen.

Styling

Lite extra gör stor skillnad

Stick ut i mängden med iögonfallande styling-detaljer till din i10. Kontrastfärger, fartränder, dekorlister och LED-ljus – sätt din personliga touch och gör ett stort intryck.
Stylingset exteriör

Stylingset exteriör

Med ett stylingset till bilens exteriör ligger kreativiteten i dina händer. I setet ingår panellister, dekorlister till baklucka och stötfångare bak i en av i10:s tre signaturfärger Tomato Red, Aqua Turquoise eller Phantom Black. Mixa och matcha de olika delarna eller välj hela setet.

Backspegelkåpor

Backspegelkåpor

Lägg till en färgsplash med färgade backspegelkåpor som ger din bil ett unikt uttryck. Finns tillgängliga i de tre signaturfärgerna.

LED-varselljus

LED-varselljus

Framhäv och markera de nya LED-varselljusen med en snygg färginramning för en extra sportig touch.

Fart- och sportränder

Fart- och sportränder

Smarta sportränder framhäver den skulpterade nedre delen av bilen. Addera dynamik med svepande fartränder från strålkastarna till bakljusen.

Färgade luftventiler

Färgade luftventiler

Sätt din personliga prägel interiört med färgade luftventiler som matchar stylingen av exteriören.

Skydd

I ur och skur

Stekande sommarsol, snöyra eller slask är inga problem för i10, vare sig på landsväg eller i stadsmiljö. Oavsett var ditt liv tar dig har Hyundai ett brett utbud av originaltillbehör av snygga och praktiska lösningar skräddarsydda för att skydda din i10.
Gummimattor

Gummimattor

Våra stryktåliga gummimattor är skräddarsydda för din i10 och skyddar effektivt mot blöta, sandiga och leriga skor. Gummimattorna är dessutom mycket enkla att rengöra.

Bagagerumsmatta

Bagagerumsmatta

Förvara allt från trädgårdsredskap till familjens husdjur utan att behöva bekymra dig om nedsmutsning med vår robusta och vattentäta bagagerumsmatta med höga kanter. Den mönstrade halkfria ytan håller ditt bagage på plats.

Vändbar bagagerumsmatta

Vändbar bagagerumsmatta

Få dubbelt skydd med vår vändbara bagagerumsmatta, där ena sidan består av kvalitetsvelour och den andra sidan har en smutsavvisande, halkfri finish.

Stänkskydd

Stänkskydd

Förläng livslängden på din i10 med skräddarsydda stänkskydd för bilens underrede och paneler som skyddar mot vatten, lera och annan smuts.

Fälgar

Addera ännu mer attityd

Gör ett stort intryck med eleganta aluminiumfälgar som reflekterar just din personlighet. Uppgradera till större fälgar för en ännu mer slagkraftig och sportig design.
Hyundai i10 15-tumsfälgar.

15“ aluminiumfälgar, Naju

15” Naju aluminiumfälgar med åtta ekrar i svart, silver eller grafit. 

Hyundai i10 16-tumsfälgar.

16“ aluminiumfälgar, Paju

16” Paju aluminiumfälgar med fem ekrar i silver, grafit eller tvåfärgad.

Broschyr

Och det tar inte slut där...

Våra originaltillbehör är utvecklade, designade och testade efter Hyundais höga standarder för att du ska få ut så mycket som möjligt av din bil. De är alltid tillverkade i högkvalitativa material och skräddarsydda för just din bilmodell.

Vad vill du läsa mer om?

Utforska designen

Utforska designen

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper