Upptäck tillbehör till SANTA FE Plug-in Hybrid.

Tillbehör

Moderna originaltillbehör för SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid erbjuder mer än praktisk rymlighet och snygg design. Ett imponerande utbud av originaltillbehör gör att du kan anpassa din SANTA FE Plug-in Hybrid ännu mer för att sätta en personlig touch eller öka flexibiliteten ytterligare.

Styling

Låt din personliga stil synas

Sätt en personlig touch med kvalitetstillbehör som är utvecklade efter samma höga kvalitetskrav som resten av din SANTA FE Plug-in Hybrid. Våra originaltillbehör lyfter din upplevelse till en ny nivå av lyx.
Lys upp tillvaron

Lys upp tillvaron

Öka synligheten i mörker och gör ett elegant intryck med LED-instegsljus. När du öppnar fram- eller bakdörrarna lyser LED-ljuset upp automatiskt så att du tryggt och säkert kan gå in och ut ur bilen.

Transport

Låt inget stoppa familjens äventyr

Oavsett dina personliga behov och intressen, finns skräddarsydda tillbehör som ökar flexibiliteten och transportkapaciteten hos din SANTA FE Plug-in Hybrid. Det är härligt att ha plats för allt och alla.
SANTA FE Plug-in Hybrid med taklasthållare.

Taklasthållare

Få mer plats till dina äventyr. Lasthållarna som är tillverkade i robust lättviktsaluminium är säkra och enkla att montera av och på. Så att du får plats för allt du behöver på framtida resor.

SANTA FE Plug-in Hybrid med takbox.

Takbox

Oavsett orsak eller årstid, ger våra takboxar både kvalitet och kvantitet när du behöver större lastutrymme i din SANTA FE Plug-in Hybrid. Lättmonterad, robust och aerodynamisk samt kan öppnas från båda sidor för enkel åtkomst.

Dragkrok till SANTA FE Plug-in Hybrid.

Dragkrok

För de längre resorna eller det tunga lasset kan du förlita dig på en dragkrok från Hyundai. Finns i såväl fast som avtagbar modell och är resistent mot rost.

SANTA FE Plug-in Hybrid med cykelhållare.

Cykelhållare

Ovärdelig för dagsturen eller den långa cykelsemestern. Vår cykelhållare har plats för två cyklar och en totalvikt på 60 kg.

Skydd

Ta hand om din SANTA FE Plug-in Hybrid med stil

Håll din SANTA FE Plug-in Hybrid hel, ren och skyddad med vårt omfattande sortiment av skräddarsydda originaltillbehör i utvalda kvalitetsmaterial.
Stressfri lastning

Stressfri lastning

Detta inlastningskantskydd i rostfritt stål är en skön garant för när du behöver lasta skrymmande eller tunga gods. Den tåliga listen skyddar effektivt kanten mot skador vid in- och urlastning.

Helt och rent på golvet

Helt och rent på golvet

Vi har skräddarsydda originalmattor för alla typer av väder och aktiviteter. Våra slitstarka golvmattor i gummi utgör ett skydd mot leriga, våta eller sandiga skor efter familjens äventyr.

Broschyr

Och det tar inte slut där...

Ladda ner vår tillbehörsbroschyr och upptäck fler saker som kan göra din SANTA FE Plug-in Hybrid ännu bättre.
Ladda ned tillbehörsbroschyr
Köp tillbehör

Köp tillbehör

Alla våra Hyundai originaltillbehör köper du hos din närmaste återförsäljare.

Hitta återförsäljare

Vad vill du läsa mer om?

Upptäck designen

Upptäck designen

Mer om egenskaper

Mer om egenskaper