Kona Tilbehor Topbanner

Tillbehör

Du förtjänar originaltillbehör till KONA

Hyundai originaltillbehör har designats, tillverkats och testats enligt samma höga standarder som din KONA. En garanti för att allt du köper och monterar på bilen passar perfekt och håller hög kvalitet. KONA:s distinkta design är en förlängning av dig själv. Välj originaltillbehör som säkerställer att du kan leva ditt liv fullt ut.

Lastgaller

Lastgaller

Detta robusta galler passar perfekt mellan baksätets ryggstöd och taket och skyddar passagerarna mot lösa föremål eller husdjur i bagageutrymmet. Bagagerumsgallret är lätt att installera och konstruerat så att det inte hindrar förarens sikt bakåt.

LED-belysning i bagaget

LED-belysning i bagaget

Det ska vara enkelt att hitta det du behöver – även när det är mörkt. Med LED-belysning i bagageutrymmet och vid bakluckan har du alltid bra belysning.

Dragkrok, avtagbar

Dragkrok, avtagbar

Avtagbart och framför allt pålitligt: Du kan tryggt lita på denna korrosionsresistenta dragkrok i stål för säker och effektiv transport. Låssystem för 3 bultar säkerställer enkel demontering.

Styling

Du skapar

Ge kupén din egen personliga touch med smarta och snygga tillbehör för större WOW-effekt.
Instegslister

Instegslister

Ger ett bra förstahandsintryck. Hälsa dina passagerare välkomna in i bilen med dessa instegslister i rostfritt stål med KONA-logo.

Instegsljus, Hyundai-logo

Instegsljus, Hyundai-logo

Visa upp din eleganta stil, även i mörker, med Hyundai-logon projicerad mot marken vid sidan av de öppna framdörrarna. Skarpt fokus och tydlig utstrålning som ger en stilfull touch varje gång du stiger in i bilen.

LED-instegsljus, KONA-logo

LED-instegsljus, KONA-logo

Banbrytande markbelysning. LED-instegsljusen i form av KONA-logon aktiveras varje gång du öppnar bilens framdörrar. De avger ett diskret men ändå skarpt ljus och bidrar med en stilfull känsla.

Interiörljus i framsätet, blått

Interiörljus i framsätet, blått

Förstärk upplevelsen i kupén med dold belysning av golvet. Den stilfulla belysningen skapar en behaglig atmosfär när dörrarna öppnas eller stängs, och belysningen släcks långsamt när motorn startar. Kan fås i stilenligt blått eller klassiskt vitt.

Transport

Du upplever

Din KONA är som gjord för roliga utomhusaktiviteter. Så varför inte utöka möjligheterna med tillbehör som matchar dina fritidsbehov?
Kona Bars Aluminium

Lasthållare, aluminium

Den mångsidiga lösningen för stora upplevelser i naturen. Denna robusta, men lätta lasthållare i aluminium är en säker plattform för snabb montering av de system som du föredrar för transport på taket. Endast till bilar med takrails. Inte avsedda till bilar med panoramasoltak.

Kona Tagboks 330

Takbox

Oavsett orsaken eller årstiden – denna takbox ger både kvalitet och kvantitet när du har behov av extra lastutrymme i din KONA. Den är aerodynamisk, elegant, robust och enkel att installera. Den är dessutom öppningsbar på båda sidorna för snabb in- och urlastning. Kapacitet upp till 75 kg (max takvikt på KONA är 61 kg). Kan låsas för att förhindra stöld.

Kona Snowboard Carrier 400

Skid- och snowboardhållare

Den familjevänliga lösningen till en actionfylld vintersemester. Skid- och snowboardhållare 400 med plats för upp till fyra par skidor eller två snowboards kan monteras lätt och snabbt och kan dessutom låsas för att skydda din utrustning. Om du vill ha ännu mer förvaringsutrymme kan du välja Skid- och snowboardhållare 600 med plats för upp till sex par skidor eller fyra snowboards.

Kona Cykelholder Trak

Cykelhållare för alla typer av dragkrokar

Denna hållare gör det enkelt att lasta på och av cykeln för både en dagstur eller en hel cykelsemester. Den har plats för två cyklar med en total vikt på upp till 60 kg. Kompakt och stöldsäker, och du kan ändå öppna bakluckan utan att ta bort cyklarna. 

Skydd

Du skyddar

Håll insidan ren och fräsch oavsett hur många äventyr du och din KONA upplever tillsammans.
Gummimattor

Gummimattor

Dessa robusta gummimattor, som är lätta att rengöra, ger ett effektivt skydd mot våta, leriga eller sandiga skor, oavsett hur extremt väder eller extrema upplevelser de utsätts för. Med anpassat format, KONA-logo i två olika färger och fastsättningspunkter för att hålla dem säkert på plats.

Bagagerumsmatta, vändbar

Bagagerumsmatta, vändbar

Få dubbelt skydd med två vändbara ytor – kvalitetsvelour på den ena sidan och en smutsavvisande elastisk finish på den andra – för alla olika typer av transporter som du kommer att behöva göra.

Bagagerumsmatta, gummi

Bagagerumsmatta, gummi

Från trädgårdsredskap till familjens husdjur - ibland kan bagage-utrymmet bli vått och smutsigt. Denna robusta, halksäkra och vattentäta matta med höga kanter håller bagageutrymmet rent i alla situationer. Med en mönstrad och halkfri yta för att hålla bagaget på plats. Tillverkad efter KONAs mått.

Broschyr

Och det tar inte slut där...

Ladda ner vår tillbehörsbroschyr och upptäck fler saker som kan göra din KONA ännu bättre.

Vad vill du läsa mer om?

Utforska den kaxiga designen

Utforska den kaxiga designen

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper

Upptäck N Line

Upptäck N Line