Hyundai SANTA FE Hybrid med cykelhållare i stadsmiljö.

Tillbehör

Originaltillbehör för din SANTA FE Hybrid

Hyundais flaggskepps-SUV SANTA FE Hybrid med sina sju säten är effektiv, kraftfull och praktisk. Med ett brett utbud av kvalitetstillbehör kan du framhäva din personliga stil, skydda bilen och utöka kapaciteten ytterligare.

Styling

Sätt din egen touch på SANTA FE Hybrid

Höj stilnivån ännu ett steg. Alla originaltillbehör är utvecklade efter samma höga kvalitetskrav som din SANTA FE Hybrid, vilket ger ett sammanhållet men individuellt intryck.
Lys upp tillvaron

Lys upp tillvaron

Öka synligheten i mörker och gör ett elegant intryck med LED-instegsljus. När du öppnar fram- eller bakdörrarna lyser LED-ljuset upp automatiskt så att du tryggt och säkert kan gå in och ut ur bilen.

Transport

Allt du behöver för familjens äventyr

Oavsett dina personliga behov och intressen, finns skräddarsydda tillbehör som ökar flexibiliteten och transportkapaciteten hos din SANTA FE Hybrid. Det är härligt att ha plats för allt och alla.
Hyundai SANTA FE Hybrid med taklasthållare.

Taklasthållare

Få mer plats till dina äventyr. Lasthållarna som är tillverkade i robust lättviktsaluminium är säkra och enkla att montera av och på. Så att du får plats för allt du behöver på framtida resor.

Hyundai SANTA FE Hybrid med takbox.

Takbox

Oavsett orsak eller årstid, ger våra takboxar både kvalitet och kvantitet när du behöver större lastutrymme i din SANTA FE Hybrid. Lättmonterad, robust och aerodynamisk samt kan öppnas från båda sidor för enkel åtkomst.

Hyundai SANTA FE Hybrid med dragkrok.

Dragkrok

För de längre resorna eller det tunga lasset kan du förlita dig på en dragkrok från Hyundai. Finns i såväl fast som avtagbar modell och är resistent mot rost.

Hyundai SANTA FE Hybrid med cykelhållare.

Cykelhållare

Ovärdelig för dagsturen eller den långa cykelsemestern. Vår cykelhållare har plats för två cyklar och en totalvikt på 60 kg.

Skydd

Snygga och praktiska skydd för din SANTA FE Hybrid

Håll din SANTA FE Hybrid hel, ren och skyddad med vårt omfattande sortiment av skräddarsydda originaltillbehör i utvalda kvalitetsmaterial.
Stressfri lastning

Stressfri lastning

Detta inlastningskantskydd i rostfritt stål är en skön garant för när du behöver lasta skrymmande eller tunga gods. Den tåliga listen skyddar effektivt kanten mot skador vid in- och urlastning.

Helt och rent på golvet

Helt och rent på golvet

Vi har skräddarsydda originalmattor för alla typer av väder och aktiviteter. Våra slitstarka golvmattor i gummi utgör ett skydd mot leriga, våta eller sandiga skor efter familjens äventyr.

Broschyr

Och det tar inte slut där...

Ladda ner vår tillbehörsbroschyr och upptäck fler saker som kan göra din SANTA FE Hybrid ännu bättre.

Vad vill du läsa mer om?

Upptäck designen

Upptäck designen

Mer om egenskaper

Mer om egenskaper