SANTA FE HEV Design Topbanner

Design

Djärv design i rymliga SANTA FE Hybrid

SANTA FE Hybrid är designad för att dra blickarna till sig. Här kan du läsa mer om den iögonfallande designen samt om SANTA FEs historia och utveckling.

20-årsjubileum

Första generationens SANTA FE lanserades år 2000 och gjorde Hyundai till en av pionjärerna på SUV-marknaden. Nu firar modellen 20-årsjubileum och här nedan kan du ta reda på hur vår första SUV har utvecklats genom åren.
Första generationen

Första generationen

Robust men raffinerat utseende som förstärkte bilens praktiska off-road-syfte. Utöver det var den väsentligt längre och bredare än många av konkurrenterna.

Andra generationen

Andra generationen

Mer plats, mer kraft och ett uppdaterat säkerhetssystem. Bjöd även på förbättrad hantering för en rad olika kör- och väderförhållanden.

Tredje generationen

Tredje generationen

Ännu mer komfort och kvalitet samt en ny designinriktning som bestod av raffinerade linjer samt djärva ytor.

Fjärde generationen

Fjärde generationen

Utstrålar en stark premium-känsla inklusive avancerad teknologi, klassens bästa säkerhetsfunktioner och enastående utrymme.

Den nya designen – från skiss till färdig form

I början av designprocessen är de första bilderna av den kommande modellen ofta snabba blyertsskisser. När designteamet tog sig an nya SANTA FE ville man hitta ett elegantare formspråk. En idé som framhävs av bilens bredare hjulhus, låghängande stötfångare och förfinade premium-känsla.

Exteriör

Kraftfull och elegant på samma gång

Ombyggd från grunden med många nya designdetaljer såväl in- som utvändigt, ger SANTA FE Hybrid en rad konkurrenskraftiga fördelar i SUV-segmentet.
Strålande

Strålande

LED-strålkastare är standard och detsamma gäller de unika T-formade varselljusen.

Självsäker

Självsäker

De breda LED-kombinationsbakljusen med parametriska detaljer förlänger det dynamiska designtemat till bilens bakände.

Större och mer markant front

Större och mer markant front

Den karaktäristiska frontgrillen med det markanta 3D-mönstret och den nya låghängande främre stötfångaren ger SANTA FE Hybrid ett minnesvärt uttryck.

Nya 19” aluminiumfälgar

Nya 19” aluminiumfälgar

SANTA FE Hybrid kan fås med 19” aluminiumfälgar som förstärker den dynamiska modellen.

Dynamiska hjulhus

Dynamiska hjulhus

Bredare och mer dynamiska hjulhus ger plats till de nydesignade aluminiumfälgarna och hjälper till att förstärka SANTA FE Hybrids starka karaktär.

 

Smart

Smart

Fronten på SANTA FE Hybrid framhäver bilens eleganta proportioner och smarta närvaro.

 

 

 

Välj till ett Luxury-paket

Välj till ett Luxury-paket

För första gången någonsin i en Hyundai kan vi erbjuda ett Luxury-paket. Det ger SANTA FE Hybrid ett ännu mer sofistikerat utseende och inkluderar bland annat 20” aluminiumfälgar, dörrlister i samma färg som bilen och klädsel i nappaläder.

Välj din exteriörfärg

Skräddarsy din SANTA FE Hybrid med ett stort urval av exteriörfärger, som alla är inspirerade av naturen.
SANTA FE HEV Breaker Stor 3
SANTA FE HEV Breaker Lille 2

Interiör

Härligt att kliva in i – svår att lämna

När du sätter dig i SANTA FE Hybrid är intrycken omedelbart: gott om plats, komfort och bekvämlighet. En högre nivå av lyx, med detaljer i mjuka material eller fint läder. Och för första gången erbjuds ett Luxury-paket för en ännu mer sofistikerad känsla.

Flytande mittkonsol

En av de mest anmärkningsvärda detaljerna i den uppdaterade interiören är mittkonsolen, som elegant ”flyter” in i det läderbeklädda mittarmstödet. Klädd i mjukt exklusivt material, med ett överflöd av högteknologiska funktioner, förstärker den nya konsolen premium-känslan i kupén.
12,3" digital display

12,3" digital display

De många förstklassiga interiördetaljerna fulländas tack vare den 12,3" digitala displayen, som ger kupén en modern och högteknologisk look.

10,25" pekskärm

10,25" pekskärm

SANTA FE Hybrid bjuder på innovativ teknik som underlättar körningen. Med den 10,25" pekskärmen medföljer 3D-navigation och Bluelink. Dessutom får du ett gratis 5-årsabonnemang till Hyundai LIVE Services med bl.a. aktuell trafikinformation och väder.

Växla med en knapptryckning

Växla med en knapptryckning

I SANTA FE Hybrid kan du enkelt byta mellan körning, friläge, back och parkering genom att trycka på knapparna som är bekvämt placerade i mittkonsolen.

Skydd för mugghållaren

Ett smart skjutbart skydd gör att du kan täcka över en av de två mugghållarna samt USB-porten, för ett renare och snyggare utseende.
Förvaring

Förvaring

Facket under den flytande mittkonsolen ger gott om plats för förvaring av personliga föremål.

 

Vad vill du läsa mer om?

Mer om egenskaper

Mer om egenskaper

Tillbaka till översikten

Tillbaka till översikten