Kvinna vid Hyundai BAYON urban design.

Design

BAYON – kraftfull och elegant design

Det kraftfulla uttrycket från Hyundais tidlösa SUV-modeller i kombination med eleganta sportiga linjer gör BAYON till en crossover med attityd både på utsidan och inuti den moderna kupén.

Exteriör

Oförglömligt utseende

Med sina iögonfallande proportioner och sitt kraftfulla uttryck är BAYON omöjlig att missa. Den sportiga designen är en kombination av Hyundais prisbelönta formspråk och designfilosofi Sensuous Sportiness.
Fronten

Fronten

De smala strålkastarna och den breda frontgrillen smälter snyggt samman med de smarta luftintagen och de lysande varselljusen. En front som inte går obemärkt förbi.

Sidan

Sidan

BAYON:s sportiga siluett framhävs av kraftfulla linjer som löper längs med hela sidan.

Baktill

Baktill

De dynamiskt placerade LED kombinationsbakljusen flyter samman med en tvärgående röd reflexlinje.

Kraftfull SUV-design

Kraftfull SUV-design

BAYON har ärvt välkända designelement från Hyundais SUV-familj. Som exempelvis de tredelade främre strålkastarna vars LED-helljus och varningsljus är separerade från de övre varselljusen för att skapa ett distinkt uttryck.

Bred frontgrill

Bred frontgrill

Den breda frontgrillen med sitt svävande, utvidgande och rektangulära mönster, skapar ett starkt intryck ihop med den kraftfulla stötfångaren och dess geometriska silverfärgade luftintag.

Eleganta fälgar

Eleganta fälgar

BAYON kan fås med 15" stålfälgar samt 16" eller 17" tvåtonade aluminiumfälgar som förstärker bilens sofistikerade profil.

Distinkta detaljer

Distinkta detaljer

BAYON är distinkt från alla håll och kanter. Profilen definieras av dess sportiga kilform och den pilformade C-stolpen, som i sin tur drar ögat till de unika grafiska dragen.

Pilformade bakre kombinationsljus

Pilformade bakre kombinationsljus

Våra designers har placerat de bakre pilformade LED-kombinationsljusen på sidorna av BAYON för att skapa en bred hållning och sätta punkt för den uttrycksfulla designen.

Sportig crossover

Sportig crossover

Den stora bakrutan och den sportig tunna horisontella linjen, som förbinder de båda bakljusen, understryker faktumet att BAYON både är rymlig och sportig.

Skapa snygga kontraster

Utöver de iögonfallande exteriörfärgerna kan du förstärka BAYON:s utseende ytterligare med hjälp av tvåtonsfärgat kontrasterande tak och matchande sidospeglar.
Hyundai BAYON interiör design.
BAYON Design MOTIV13 Breaker Small

Interiör

Härligt rymlig

Tanken bakom BAYON var att skapa en crossover med överraskande mycket utrymme. Resultatet är inte bara en rymlig och mångsidig bil – den är även fylld med en rad smarta detaljer. Interiören har hämtat inspiration från naturens egna former – från dörrar och instrumentbräda till sätena och den stämningsfulla LED-belysningen.
Se bra ut

Se bra ut

Du kommer att älska den höga körpositionen i helt nya BAYON. Var säker på god sikt i trafiken och enkel in- och urstigning.

Smart instrumentbräda

Smart instrumentbräda

Skarpa horisontella linjer över instrumentbrädan ger ett modernt och stiligt intryck.

 

 

 

Sportig ratt

Sportig ratt

Den sportiga ratten med fyra ekrar ger dig full kontroll på vägen med hjälp av smarta inbyggda reglage.

Sammanhängande stora skärmar

Sammanhängande stora skärmar

Instrumenteringen och pekskärmen, som båda är 10,25" stora, hänger ihop visuellt vilket ger en högteknologisk look och gör det enkelt att använda.

Hyundai BAYON digital instrumentering design.

Digital instrumentering

För ett ännu mer högteknologiskt utseende i kupén visar den 10,25” digitala instrumenteringen viktig kördata där du bäst ser den. Du kan anpassa pekskärmen efter dina behov och visa allt från hastighet och energiflöde till Smart Sense-säkerhetsfunktioner.

Hyundai BAYON design körlägesväljare landsväg.

Tre körlägen

Byt körläge efter humör. Bilens karaktär och din körupplevelse förändras då motorrespons, styrning och växellägen modifieras efter de tre olika lägena. Färgen på den digitala instrumenteringen förändras också – blått för Normal, grönt för Eco och rött för Sport.

Subtila interiördetaljer

En lugn färgsättning med subtila accenter skapar en avkopplande atmosfär inuti BAYON, som hjälper dig att fokusera på körningen. Ett noggrant utvalt utbud av neutrala interiörfärger och material gör matchningen med de många olika exteriörfärgerna enkel. Den enfärgade svarta textilinredningen är standard och ytterligare två andra färgkombinationer finns tillgängliga.
Svart enfärgat

Svart enfärgat

En klassiker som är enkel och samtidigt elegant – det optimala valet för dig som föredrar en lågmäld interiör.

Grå tvåtonsfärgat

Grå tvåtonsfärgat

Den tvåtonsfärgade grå interiören inkluderar sätesmönster med kontrasterade sömmar.

Mörkgrå/grön

Mörkgrå/grön

Den mörgrå/gröna interiören inkluderar ett exklusivt sätesmönster med kontrasterade iögonfallande gröna sömmar.

LED-stämningsbelysning

LED-stämningsbelysning

Nattlig körning är alltid speciellt. Den subtila blå stämningsbelysningen i framsätet lyfter resan ytterligare en njutningsfull nivå.

Höjden av komfort

Höjden av komfort

Sportighet och bekvämlighet går hand i hand i BAYON. Säten av högkvalitativ textil garanterar högsta möjliga komfort under alla resor.

Vad vill du läsa mer om?

Utforska egenskaper

Utforska egenskaper

Tillbaka till översikten

Tillbaka till översikten