Hyundai BAYON design

Design

Uttryck din personlighet

Du kan välja mellan nio olika exteriörfärger för att komplettera den iögonfallande siluetten hos din BAYON, inklusive en helt ny färg: Mangrove Green.

Oförglömligt utseende

Med sina iögonfallande proportioner och sitt kraftfulla uttryck är BAYON omöjlig att missa. Den sportig designen är en kombination av vårt prisbelönta formspråk och vår nya designfilosofi Sensuous Sportiness.
Kraftfull SUV-design

Kraftfull SUV-design

BAYON har ärvt välkända designelement från Hyundais SUV-familj. Som exempelvis de tredelade främre strålkastarna vars LED-helljus och varningsljus är separerade från de övre varselljusen för att skapa ett distinkt uttryck.

Fronten

Fronten

De smala strålkastarna och den breda frontgrillen smälter snyggt samman med de smarta luftintagen och de lysande varselljusen. En front som inte går obemärkt förbi.

Sidan

Sidan

BAYON:s sportiga siluett framhävs av kraftfulla linjer som löper längs med hela sidan.

Baktill

Baktill

De dynamiskt placerade LED kombinationsbakljusen flyter samman med en tvärgående röd reflexlinje.

Eleganta fälgar

Eleganta fälgar

Helt nya BAYON kan fås med 15 ”stålfälgar och 16” eller 17 ” tvåtonade aluminiumfälgar som förstärker bilens sofistikerade profil.

Distinkta detaljer

Distinkta detaljer

BAYON är distinkt från alla håll och kanter. Profilen definieras av dess sportiga kilform och den pilformade C-stolpen, som i sin tur drar ögat till de unika grafiska dragen.

Sportig crossover

Sportig crossover

Den stora bakrutan och den sportig tunna horisontella linjen, som förbinder de båda bakljusen, understryker faktumet att BAYON både är rymlig och sportig.

Pilformade bakre kombinationsljus

Pilformade bakre kombinationsljus

Våra designers har placerat de bakre pilformade LED-kombinationsljusen på sidorna av BAYON för att skapa en bred hållning och sätta punkt för den uttrycksfulla designen.

Kraftfull bred frontgrill

Kraftfull bred frontgrill

Den breda frontgrillen med sitt svävande, utvidgande och rektangulära mönster, skapar ett starkt intryck ihop med den kraftfulla stötfångaren och dess geometriska silverfärgade luftintag.

Härligt rymlig

Målet med helt nya BAYON var att skapa en crossover med överraskande mycket utrymme. Resultatet är inte bara en rymlig och mångsidig bil, den är även fylld med en rad smarta detaljer. Interiören har hämtat inspiration från naturens egna former – från dörrar och instrumentbräda till sätena och den stämningsfulla LED-belysningen.
Tre körlägen

Tre körlägen

Byt körläge efter humör. Bilens karaktär och din körupplevelse förändras då motorrespons, styrning och växellägen modifieras efter de tre olika lägena. Färgen på den digitala instrumenteringen förändras också – blått för Normal, grönt för Eco och rött för Sport.

Se bra ut

Se bra ut

Du kommer att älska den höga körpositionen i helt nya BAYON. Var säker på god sikt i trafiken och enkel in- och urstigning.

Digital instrumentering

Digital instrumentering

För ett ännu mer högteknologiskt utseende i kupén visar den 10,25” digitala instrumenteringen viktig kördata där du bäst ser den. Du kan anpassa pekskärmen efter dina behov och visa allt från hastighet och energiflöde till Smart Sense-säkerhetsfunktioner.

Smart instrumentbräda

Smart instrumentbräda

Skarpa horisontella linjer över instrumentbrädan ger ett modernt och stiligt intryck.

 

 

 

Skapa snygga kontraster

Utöver de iögonfallande exteriörfärgerna kan du förstärka BAYON:s utseende ytterligare med hjälp av tvåtonsfärgat kontrasterande tak och matchande sidospeglar i Phantom Black.

Ta en titt på insidan

Nedan kan du se en 360-gradersvy över bilens interiör, klicka och dra med muspekaren för att rotera bilden.
LED-stämningsbelysning

LED-stämningsbelysning

Nattlig körning är alltid speciellt. Den subtila blå stämningsbelysningen i framsätet lyfter resan ytterligare en njutningsfull nivå.

Höjden av komfort

Höjden av komfort

Sportighet och bekvämlighet går hand i hand i helt nya BAYON. Säten av högkvalitativ textil garanterar högsta möjliga komfort under alla resor.

Subtila interiördetaljer

En lugn färgsättning med subtila accenter skapar en avkopplande atmosfär inuti BAYON, som hjälper dig att fokusera på körningen. Ett noggrant utvalt utbud av neutrala interiörfärger och material gör matchningen med de många olika exteriörfärgerna enkel. Den enfärgade svarta textilinredningen är standard och ytterligare två andra färgkombinationer finns tillgängliga.
Svart enfärgat

Svart enfärgat

En klassiker som är enkel och samtidigt elegant – det optimala valet för dig som föredrar en lågmäld interiör.

Grå tvåtonsfärgat

Grå tvåtonsfärgat

Den tvåtonsfärgade grå interiören inkluderar sätesmönster med kontrasterade sömmar.

Mörkgrå/grön

Mörkgrå/grön

Den mörgrå/gröna interiören inkluderar ett exklusivt sätesmönster med kontrasterade iögonfallande gröna sömmar.

Vad vill du läsa mer om?

Dynamisk och effektiv

Dynamisk och effektiv

Mer om prestanda
Håll dig uppkopplad

Håll dig uppkopplad

Mer om uppkoppling
Säkerhet i toppklass

Säkerhet i toppklass

Mer om säkerhet
Höjden av komfort

Höjden av komfort

Mer om komfort