Tucson

Vilken TUCSON matchar din arbetsdag?

TUCSON med sin revolutionerande design och futuristiska parametriska signaturljus är omöjlig att missa. En tjänstebil som verkligen tar för sig men ändå är pålitlig, fixar alla väglag galant och har ett imponerande utbud av säkerhetsutrustning. Insidan är modern och minimalistisk med en snyggt integrerad 10.25” pekskärm som ger dig möjlighet att styra allt från infotainment till klimatval.
TUCSON

TUCSON

Förmånsvärde: 2 655 kr
Prisbasbelopp: 6,8
Hyundai Business pris: 349 900 kr

Mer om TUCSON
Mer om utrustning

TUCSON Hybrid

TUCSON Hybrid

Förmånsvärde: 2 279 kr
Prisbasbelopp: 7,7
Hyundai Business pris: 364 900 kr

Mer om TUCSON Hybrid
Mer om utrustning

TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Förmånsvärde: 2 545 kr
Prisbasbelopp: 9,2
Hyundai Business pris: 439 900 kr

Mer om TUCSON Plug-in Hybrid
Mer om utrustning

Beräknat förmånsvärde 2022 efter 50% marginalskatt.

Oförglömlig lysande design

Oförglömlig lysande design

TUCSON:s moderna design är revolutionerande med sina dynamiska geometriska former, skarpa vinklar och parametriska strålkastare som ger bilen ett självsäkert utseende. Tack vare toppmodern belysningsteknik förvandlas de yttre delarna av grillen till lysande vingliknande former, som automatiskt smälter in i grillen igen när strålkastarna släcks.

Mer om design

Redo för allt 

Njut av självförtroendet och förmågan att hantera de mest utmanande körförhållandena. TUCSON kommer med kör- och terränglägesväljare och kan fås med fyrhjulsdrift och elektroniskt styrd fjädring, så att du håller dig i rörelse oavsett vad som händer.

Mer om prestanda

Elektroniskt styrd fjädring

Elektroniskt styrd fjädring

Med det nya elektroniska stabilitetsprogrammet (ESC) kan du njuta av en mjukare, bekvämare resa och mer exakta köregenskaper. Genom att kontrollera dämpningskraften på varje enskilt hjul minskar ESC rullning, lutning och vertikala rörelser vilket förbättrar åkkomforten och köregenskaperna.

HTRAC™-fyrhjulsdrift

HTRAC™-fyrhjulsdrift

Dåligt väder? Krävande kurvor? Inga problem! Fyrhjulssystemet ger dig alltid perfekt hantering och grepp. Systemet består av en avancerad elektronisk sensor som beräknar hastighet och vägförhållanden. Det optimerar vridmomentfördelningen mellan hjulen samt bromsar om det är nödvändigt för att ge dig bästa möjliga framdrivning och stabilitet.

Kör- och terränglägesväljare

Kör- och terränglägesväljare

Snö? Sand? Lera? Inga problem. Med kör- och terränglägesväljaren kan du snabbt byta körläge för att optimera körprestanda, effekt och vridmoment för maximalt väggrepp och kontroll.

Finns för TUCSON Hybrid & TUCSON Plug-in Hybrid

Allt om Hyundai tjänstebilar

Allt om Hyundai tjänstebilar

Läs mer
Hybrid som tjänstebil

Hybrid som tjänstebil

Läs mer
Plug-in hybrid som tjänstebil

Plug-in hybrid som tjänstebil

Läs mer