Kona All Topbanner

Möt KONA-familjen

Kompakt SUV med stor attityd

Populära KONA är en kompakt SUV med stor attityd. Nu finns den tillgänglig som bensin, mildhybrid, hybrid och electric – alla uppgraderade med ny aerodynamisk frontgrill, markanta hjulhus som ger en sportig siluett och ännu fler säkerhetsfunktioner som standard. Välj mellan tre utrustningsnivåer och en N Line-version. För maximal prestanda finns nu även KONA N – konstruerad för racingbanan, samtidigt som den är en perfekt vardagsbil. Vilken blir din favorit?

Modeller

Vilken väljer du?

KONA

KONA

KONA är en härlig SUV med hög in- och urstigning som ger perfekt överblick över trafiken. De kraftfulla linjerna, nya LED-strålkastarna med eleganta varselljus och uppseendeväckande aluminiumfälgarna väcker starkt habegär. Finns med effektiv turbobensinmotor, eller även som bränsleekonomisk diesel mildhybrid.

Gäller Essential, Advanced och N line.

Mer om KONA
KONA Hybrid

KONA Hybrid

KONA Hybrid är byggd för att ge dig både fantastisk körglädje, bättre bränsleekonomi och lägre koldioxidutsläpp. Det är en bekväm SUV med kaxig design som drivs av en bensinmotor med direktinsprutning och en batteridriven elmotor. En kraftfull kombination som ger dig ett maximalt vridmoment på 265 Nm.

Gäller Essential och Advanced.

Mer om KONA Hybrid
KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric är den perfekta kombinationen av en praktisk SUV och en innovativ elbil. Du kan välja mellan två olika batteripaket: Standard Range med upp till 305 km räckvidd eller Long Range Performance med upp till hela 484 km räckvidd. Båda versionerna har 8” pekskärm, eluppvärmda framsäten och blixtsnabb respons.

Gäller Essential och Advanced.

Mer om KONA Electric
KONA N

KONA N

Det råder inga som helst tvivel om att KONA N är skapad för en fartfylld vardag. De inre och yttre N-detaljerna understryker att detta är en bil som kommer att höja din puls. Den högpresterande turboladdade GDi-bensinmotorn med en effekt på 280 hk och N-prestandafunktioner garanterar stor körglädje.

Mer om KONA N
Kona Breaker Large Lifestyle
Kona Hev Breaker Small Dashboard Passenger

Design

Självsäker och vass design

Det räcker med en snabb blick på de nya kraftfulla linjerna eller de markanta hjulhusen för att förstå att nya KONA är i en klass för sig. Detaljer som framhäver bilens SUV-egenskaper och får den att skilja sig från mängden. De nya smalare bakljusen ger KONA en minst lika karaktäristisk baksida.

Säkerhet

Topp 3 säkerhetsfunktioner

Inget är viktigare än säkerheten. Därför är KONA uppdaterad med en rad nya säkerhetsfunktioner som standard.

Stenkoll på korsande trafik

Med hjälp av radarsensorer monterade bak, minskar risken för kollision med fordon som närmar sig från sidan när du backar ut från ställen där sikten är skymd. Systemet varnar dig både visuellt och med en ljudsignal.

Varningssystem för glömt barn

Varningssystem för glömt barn

I nya KONA övervakar ultraljudssensorer baksätet. Om du lämnar bilen, och sensorn registrerar rörelser i baksätet, aktiveras signalhornet och strålkastarna automatiskt. En ny standardfunktion.

Säker urstigning

Säker urstigning

Denna smarta funktion förhindrar olyckor genom att registrera fordon som kommer körande bakifrån. Händer detta låses dörrarna automatiskt och passagerarna kan kliva ut ur bilen först när fordonet passerat.

 

Bygg din KONA nu

Hur ska din KONA se ut? Bygg din drömbil i vår konfigurator.