Nya generationen KONA

Live unlimited

Möt KONA

Djärv dynamisk närvaro, futuristisk ny design och större invändigt utrymme för dina äventyr – nya, uppgraderade KONA är fortfarande lika hemma i stadens myller som på vindlande landsvägar.

Modeller

Vilken väljer du?

KONA

KONA

Skulpterade former och futuristisk design i kombination med avancerade uppkopplings- och säkerhetsfunktioner. KONA är större både invändigt och utvändigt, vilket ger ännu mer plats för dina äventyr.

Mer om KONA

KONA Hybrid

KONA Hybrid

KONA Hybrid utgör en spännande kombination av dynamisk design, optimerad bränsleekonomi och minskade koldioxidutsläpp. Växla upp sportigheten till en högre nivå med prestanda-inspirerade N Line-versionen.

Mer om KONA Hybrid

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric kombinerar större dimensioner och ny spektakulär design med lång elektrisk räckvidd och snabb uppladdning. Med sitt breda utbud av banbrytande teknik som självkörande funktioner, head-up display och Vehicle-to-Load-teknik råder det inga tvivel om att KONA Electric höjer ribban i elbilssegmentet.

Mer om KONA Electric
Kona Ice Oversigt Breaker Stor Touchskaerm
Kona Ice Oversigt Breaker Lille Logo Front

Design

Teknikdrivet designtänk

KONA:s futuristiskt skulpterade design utgår från elbilsversionen. Den distinkta fronten förenas med karossens aerodynamiskt böljande drag. Men trots sin futuristiska framtoning är KONA omisskänneligt en SUV. Den dynamiska stylingen understryks av djärvt formade hjulhus som integrerar de främre och bakre strålkastarna.

Säkerhet

Topp 3 säkerhetsfunktioner

Inget är viktigare än säkerheten. Därför är KONA uppdaterad med en rad nya säkerhetsfunktioner som standard.

Automatisk nödbroms (FCA-JT)

Bromsar automatiskt bilen för att undvika kollision. Med hjälp av radar och/eller frontkameran övervakar systemet vägen framför dig och varnar dig om kollisionsrisk med fordon, cyklister eller fotgängare föreligger. Vid vänstersväng i korsningar, genom att aktivera nödbromsen om kollisionsrisk med mötande trafik föreligger.

360°-kamera (SVM)

360°-kamera (SVM)

Trånga parkeringsgarage? Inga problem! 360°-kameran (Surround View Monitor) ger dig överblick kring hela bilen så att du säkert kan manövrera i smala utrymmen eller upptäcka föremål nära bilen.

Endast för KONA Hybrid och KONA Electric. Backkamera (RVM) kommer som standard i samtliga modeller.

Kupékamera (ICC)

Kupékamera (ICC)

ICC-systemet använder en kamera i kupén för att analysera förarens ansikte och i händelse av dåsighet eller ouppmärksamhet, varna föraren eller ingripa om det behövs.

Bygg din KONA nu

Hur ska din KONA se ut? Bygg din drömbil i vår konfigurator.