Tucson Topbanner 3100X1330px

Möt TUCSON-familjen

Det finns en TUCSON för alla

TUCSON med sin revolutionerande design lägger man genast märke till. Den finns som bensin- eller dieseldriven mildhybrid, hybrid och plug-in hybrid – så att du kan välja den prestanda och bränsleförbrukning som passar dig. Givetvis är den sofistikerade och rymliga kupén fylld med klassledande säkerhets- och uppkopplingsfunktioner. Det är inte konstigt att TUCSON är en av våra populäraste SUV:ar!

Modeller

Vilken väljer du?

TUCSON

TUCSON

Det effektiva 48V mildhybridsystemet minskar motorbelastningen och ger dig jämnare och snabbare start, förbättrad bränsleeffektivitet och lägre CO2-utsläpp under körning. Välj mellan 1.6 T-GDi bensinmotor eller en 1.6-liters CRDi dieselmotor.

TUCSON
TUCSON Hybrid

TUCSON Hybrid

Hybriden är utrustad med en kraftfull bensinmotor och en batteridriven elmotor som ger dig en kombinerad effekt på hela 230 hk. Elmotorn laddas automatiskt under körning så att du inte behöver ändra dina körvanor eller tänka på laddning.

TUCSON Hybrid
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Plug-in hybriden ger dig en samlad effekt på 265 hk och möjlighet till körning på enbart el. När elen är förbrukad tar bensinmotorn över utan att du märker det och du kan ladda när det passar dig. Ingen räckviddsångest, bara stor körglädje och flexibilitet.

TUCSON Plug-in Hybrid
Tucson Breaker Large Friends02 Lifestyle People
Tucson Breaker Small Friends01 Beauty Shot Car

Design

Oförglömlig lysande design

TUCSON:s moderna design är revolutionerande med sina dynamiska geometriska former, skarpa vinklar och parametriska strålkastare som ger bilen ett självsäkert utseende. Tack vare toppmodern belysningsteknik förvandlas de yttre delarna av grillen till lysande vingliknande former, som automatiskt smälter in i grillen igen när strålkastarna släcks.

Prestanda

SUV:en som är redo för allt

Njut av självförtroendet och förmågan att hantera de mest utmanande körförhållandena. TUCSON kan fås med fyrhjulsdrift samt elektroniskt styrd fjädring, så att du håller dig i rörelse oavsett vad som händer. TUCSON Hybrid & TUCSON Plug-in Hybrid kommer med kör- och terränglägesväljare för optimal körprestanda.
Elektroniskt styrd fjädring

Elektroniskt styrd fjädring

Med det nya elektroniska stabilitetsprogrammet (ESC) kan du njuta av en mjukare, bekvämare resa och mer exakta köregenskaper. Genom att kontrollera dämpningskraften på varje enskilt hjul minskar ESC rullning, lutning och vertikala rörelser vilket förbättrar åkkomforten och köregenskaperna.

HTRAC™-fyrhjulsdrift

HTRAC™-fyrhjulsdrift

Dåligt väder? Krävande kurvor? Inga problem! Fyrhjulssystemet ger dig alltid perfekt hantering och grepp. Systemet består av en avancerad elektronisk sensor som beräknar hastighet och vägförhållanden. Det optimerar vridmomentfördelningen mellan hjulen samt bromsar om det är nödvändigt för att ge dig bästa möjliga framdrivning och stabilitet.

Kör- och terränglägesväljare

Kör- och terränglägesväljare

Snö? Sand? Lera? Inga problem. Med kör- och terränglägesväljaren kan du snabbt byta körläge för att optimera körprestanda, effekt och vridmoment för maximalt väggrepp och kontroll.

Finns för TUCSON Hybrid & TUCSON Plug-in Hybrid

Bygg din TUCSON nu

Hur ska din TUCSON se ut? Bygg din drömbil i vår konfigurator.