SANTA FE Familjen Topbanner

Möt SANTA FE-familjen

En 7-sitsig SUV i lyxförpackning

SANTA FE är vår största och lyxigaste SUV med fyrhjulsdrift som standard och plats för sju personer. Nu har den fått en helt ny design vilket innebär ännu mer plats, komfort, teknologi och säkerhet. Designen utstrålar en stark premium-känsla med sina T-formade LED-varselljus och större front med markant 3D-mönster. Kupén är elegant med flytande mittkonsol, framsäten med otrolig komfort och mer benutrymme bak. Via den 10,25" integrerade pekskärmen styr du enkelt alla klassledande säkerhets- och uppkopplingsfunktioner. Vilken modell passar dig? Just nu finns SANTA FE Plug-in Hybrid för snabb leverans.

Modeller

Vilken väljer du?

SANTA FE

SANTA FE

SANTA FE har pålitlig fyrhjulsdrift som standard och plats för sju personer. En rymlig bil med stor komfort som är utrustad med smarta funktioner som motorvägsassistent och dödavinkelvarnare. Under motorhuven hittar du en fyrcylindrig dieselmotor med en effekt på 202 hk och ett vridmoment på 440 Nm. Exklusivt lyx-paket finns som tillval.

Mer om SANTA FE

SANTA FE Hybrid

SANTA FE Hybrid

Hybriden drivs av en 1.6 liters turbobensinmotor och en batteridriven elmotor. Du behöver inte ändra dina körvanor eller tänka på laddning – bilen skiftar automatiskt mellan de båda motorerna och använder den kraft som lämpar sig bäst för stunden. Givetvis finns det plats för sju och den har pålitlig fyrhjulsdrift.

Mer om SANTA FE Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Fyrhjulsdriften och elkraften gör alla dina äventyr körglada, trygga och mer bränsleeffektiva. Det smarta hybridsystemet ger dig hela 265 hk och på en laddning kan du köra upp till 58 km på enbart el. När elkraften är slut växlar bilen automatiskt över till bensin. Alla säkerhetsfunktioner når du snabbt via den stora centrala pekskärmen. Just nu finns SANTA FE Plug-in Hybrid för snabb leverans.

Mer om SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Familjen Breaker Stor
SANTA FE Familjen Breaker Lille

Design

Den nya designen – från skiss till färdig form

I början av designprocessen är det snabba blyertsskisser som gäller. Designteamets mål med nya SANTA FE var att hitta ett elegantare formspråk. En idé som blev verklighet genom bilens bredare hjulhus, större frontgrill, T-formade LED-varselljus och förfinade premium-känsla.

Säkerhet

Skyddar dig och alla du håller kär

Skyddar dig och alla du håller kär

SANTA FE erbjuder hög säkerhet för alla passagerare. Som standard får du funktioner som adaptiv farthållare, dödavinkelvarnare, eCall och automatisk nödbroms med detektering av fotgängare, fordon och cyklister. Utöver detta finns det möjlighet för självparkeringssystem, så att du kan fjärrstyra bilen att parkera på egen hand.

Mer om säkerhet

Bygg din SANTA FE nu

Hur ska din SANTA FE se ut? Bygg din drömbil i vår konfigurator.