Design

Design

I care about lines
Oavsett om du tar den raka eller kurviga vägen så blir det roligare när du kör i30 Fastback. Med ett något nersänkt underrede, hårdare fjädring och kraftiga turbomotorer får du egenskaper och dynamik som aldrig förr. Men utan att kompromissa med komforten.
Avancerade LED-ljus

Avancerade LED-ljus

Se bra ut, och se ännu bättre med iögonenfallande LED-strålkastare. Hyundai i30 Fastback är utrustad med helljusassistans som standard, som automatiskt anpassar ljuset från bilen efter trafiken. Maximalt bra sikt för dig. Minimal störning för dina medtrafikanter (beroende på version).

LED-varselljus

LED-varselljus

Det förfinade, sexkantade gallret ger ett konkavt inslag på fronten av bilen.

Kaskadgrill

Kaskadgrill

Den speciella kylargrillen ger i30 Fastback ett snyggt och tydligt igenkännbart utseende. Det låga horisontella luftintaget under gallret framhäver bilens karismatiska front.

Unik stötfångare fram

Unik stötfångare fram

Markerade hörn och en unik vinklad nedre spoiler fram bidrar till det stolta, muskulösa utseendet.

Elmanövrerat soltak

Elmanövrerat soltak

Släpp in solen och känn vinddraget i håret – det elmanövrerade soltaket ger mer ljus och får den rymliga kupén att kännas ännu mer rymlig (tillval).

Kromade fönsterlister

Kromade fönsterlister

Fönsterlister i krom ger bilen en elegant och exklusiv look.

LED-kombinationsbakljus

LED-kombinationsbakljus

De högeffektiva LED-kombinationsbakljusen är i perfekt harmoni med resten av bilen och förstärker känslan av styrka, bredd och stabilitet (tillval).

Reflexer och dimljus

Reflexer och dimljus

Reflexer och dimljus bak bidrar till helhetsintrycket av bredd och stabilitet.

I care about details
När du sätter dig bakom ratten i i30 Fastback märker du det meddetsamma. Upplevelsen av kvalitet och små, fina detaljer. Passionen för hantverket under tillverkningen av bilen. Du kanske vill köpa till en exklusiv, vinröd läderkupé, som du bara kan få till denna modell. Med matchande sömmar i ratten och färger i kupén. Vackert in i minsta detalj.
Svävande 8-tums pekskärm

Svävande 8-tums pekskärm

LCD-pekskärmen på 8-tum ger en smart och intuitiv hantering av radion. Tack vare Apple CarPlayTM kommer din smartphone alltid att vara helt integrerad med systemet. Beroende på version. Navigation finns som tillval och är inklusive Hyundai MapCare med upp till 10 års kartuppdatering.

Apple CarPlay™ är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc. Funktionalitet beror på typ av mobil.

Automatisk klimatanläggning

Automatisk klimatanläggning

Automatisk tvåzons klimatanläggning gör det möjligt att ställa in individuella temperaturer för förare och passagerare i framsätet. Temperaturen behöver bara ställas in, så sköter systemet resten.

7-stegad växellåda med dubbelkoppling (DCT)

7-stegad växellåda med dubbelkoppling (DCT)

Den specialutvecklade, 7-stegade växellådan med dubbelkoppling ger extra dynamik och bättre bränsleekonomi. De snabba och mjuka växlingarna är en ren njutning. Finns i tre varianter: Normal, Eco och Sport (beroende på version).

Justerbart armstöd

Justerbart armstöd

Det komfortabla armstödet mellan framsätena kan skjutas framåt eller bakåt efter behov. Under armstödet finns det ett praktiskt förvaringsutrymme (beroende på version).