Bluelink Topbanner 2

Ännu bättre uppkoppling

Riktigt goda anslutningar

Det är inte bara Bluelink och Hyundai LIVE Services som ger dig en värld av pålitliga uppkopplingsmöjligheter. Din Hyundai är utrustad med många fler funktioner och detaljer som gör det enkelt att koppla av och på, oavsett vart du är på väg.
Apple CarPlay™

Apple CarPlay™

De flesta nya Hyundai-modeller är kompatibla med Apple CarPlayTM. Du behöver bara ansluta din iPhone så har du alla dina favoritappar på bilens pekskärm nära till hands.

Trådlös uppladdning

Trådlös uppladdning

Den trådlösa mobilladdaren är praktiskt placerad i mittkonsolen framför växelväljaren. Den gör att du enkelt kan ladda en QI-kompatibel smartphone utan att använda sladdar.USB- och AUX-uttag

USB- och AUX-uttag

USB- och AUX-uttagen är smidigt utplacerade så att alla enkelt kan ansluta sin mobil och andra digitala enheter (beroende på version).eCall

eCall

Din Hyundai ringer automatiskt efter hjälp om du råkar ut för en olycka och bilens krockkuddar utlöses. Du kan också trycka på SOS-knappen för att kalla på nödhjälp 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

 

Bluetooth

Med mobilen ansluten via Bluetooth till Hyundais multimediasystem kan allt styras handsfree – och du kan fokusera på vägen och trafiken.
Är din mobil kompatibel?

Är din mobil kompatibel?

Din återförsäljare kan hjälpa dig att ta reda på om din mobil är kompatibel med Hyundais Bluetooth-teknologi – eller rekommendera andra anslutningsmöjligheter.

Läs mer om Bluelink®

Bluelink®-appen

Bluelink®-appen

LIVE Services

LIVE Services

Bluelink®

Bluelink®