Design

Design

Plats för bra stil
Det tidlösa designkonceptet syns i den omsorg och passion som lagts ner i varje enskild detalj.
Avancerade LED-ljus

Avancerade LED-ljus

Se riktigt bra ut med iögonenfallande LED-strålkastare, som både är klarare och mer energieffektiva än konventionella strålkastare. Hyundai i30 kombi är utrustad med helljusassistans som standard, som automatiskt anpassar ljuset från bilen efter trafiken. Maximalt bra sikt för dig. Minimal störning för dina medtrafikanter. Beroende på version.

Kaskadgrill

Kaskadgrill

En av höjdpunkterna i designen av nya i30 design är den nyutvecklade kaskadgrillen, som ger ett starkt och dynamiskt uttryck och leder tankarna i riktning mot flytande metall. Beroende på version.

Kromade fönsterlister

Kromade fönsterlister

Fönsterlister i krom ger bilen en elegant och exklusiv look. Beroende på version.

Lättmetallfälgar

Lättmetallfälgar

Bland höjdpunkterna i det nya fälgprogrammet för i30 Kombi är 16” (beroende på version) och 17”-versionerna (tillval) med 5 dubbelekrar i två färgtoner. 

Takspoiler

Takspoiler

Den infärgade takspoilern framhäver bilens aerodynamiska profil. Och det inbyggda centrala bromsljuset gör att fordonen bakom dig ser när du sänker hastigheten.

Kombinationsljus

Kombinationsljus

Kombinationsljusens klara horisontella prägel förstärker känslan av styrka, bredd och stabilitet.

Döda vinkeln-varning

Döda vinkeln-varning

Hyundai i30 Kombi håller ett öga på den döda vinkeln. Visuella och akustiska signaler varnar om ett fordon är på väg att köra om, men potentiellt kan vara dolt i ditt synfält. Beroende på version.

Svävande 8-tums pekskärm

Svävande 8-tums pekskärm

LCD-pekskärmen på 8-tum ger en smart och intuitiv hantering av radion. Tack vare Apple CarPlayTM kommer din smartphone alltid att vara helt integrerad med systemet. Beroende på version. Navigation finns som tillval och är inklusive Hyundai MapCare med upp till 10 års kartuppdatering.

 Apple CarPlay™ är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc. Funktionalitet beror på typ av mobil.

Automatisk klimatanläggning

Automatisk klimatanläggning

Automatisk tvåzons klimatanläggning gör det möjligt att ställa in individuella temperaturer för förare och passagerare i framsätet. Temperaturen behöver bara ställas in, så sköter systemet resten. Beroende på version.

Avancerade anslutningsmöjligheter

Avancerade anslutningsmöjligheter

Med 8-tums pekskärm och avancerade anslutningsmöjligheter är det enkelt och säkert att använda din smartphone när du är ute och kör i din nya i30 Kombi. Beroende på version. Det finns även en uppladdningsplatta mitt i kupén där du enkelt kan ladda din mobil trådlöst (Tillval).

7-stegad växellåda med dubbelkoppling (DCT)

7-stegad växellåda med dubbelkoppling (DCT)

Den specialutvecklade, 7-stegade växellådan med dubbelkoppling ger extra dynamik och bra bränsleekonomi. Den reagerar blixtsnabbt, men utan att kompromissa med de mjuka växlingarna, som gör det så behagligt att köra din bil i vardagstrafiken. Finns som tillval.

Trötthetsvarnare (DAA)

Trötthetsvarnare (DAA)

Behöver du ta en paus? Trötthetsvarnaren övervakar och analyserar olika inkommande data, som körtid och ändringar i körbeteende, och varnar dig med visuella och akustiska signaler när tröttheten påverkar din körning.