7110227 Design Topbanner
Exteriördesign
Tveklöst sportig

Helt nya Hyundai i20 N bygger på vår nya designidentitet "Sensuous Sportiness", och varje enskild design understryker bilens naturliga sportighet. Aerodynamiska linjer förstärker den breda hållningen, strålkastarnas utseende utstrålar självsäkerhet och de stora avgasrören matchar det kraftiga motorljudet. Du kan välja mellan sju olika exteriörfärger med röda accentlinjer, och välja till tvåtonslack med svart tak.

Frontgrill

Frontgrill

Frontgrillen är designad för att öka luftgenomströmningen till turbomotorn och har ett rutigt mönster inspirerat av motorsportens klassiska signalflagga.

18” aluminiumfälgar

18” aluminiumfälgar

De mattgrå dedikerade aluminiumfälgarna är exklusivt framtagna för helt nya i20 N och matchas perfekt med röda bromsok och Pirelli-däck.

Takspoiler

Takspoiler

Den eleganta takspoilern har inspirerats av Hyundais World Rally Championship-modell, och bibehåller helt nya i20 N:s stabilitet i höga farter.

Interiördesign

Sätt dig tillrätta och gör dig redo

Kliv in och gör det bekvämt för dig i sportsätet på helt nya Hyundai i20 N. Allt från aluminiumpedalerna till den digitala instrumenteringen har utformats för att ingjuta en tydlig motorsportskänsla.

Sportsäten

Sportsäten

Du sitter som ett äkta rallyproffs i de bekväma sportsätena med justerbart nackstöd, läderdetaljer och blå kontrastsömmar. De ger stöd vid långa resor och kommer med värme i framsätena.

N-ratt

N-ratt

Vid händerna har du en sportig N-läderratt med blå sömmar och N-logo. En rad knappar gör det enkelt att aktivera flera av bilens funktioner.

N-växelspak

N-växelspak

Växelspaken med dekorativ blå söm är klädd i läder för optimalt grepp och har aluminiumdetaljer på knoppen.

10,25” pekskärm

10,25” pekskärm

Den stora centrala pekskärmen visar viktig kördata som motoroljans temperatur och kan berätta exakt när det är som mest effektivt för dig att byta växel.

10,25” digital instrumentering

10,25” digital instrumentering

Det räcker att du kastar ett öga på instrumenteringen bakom ratten för att få information om aktuellt vridmoment och acceleration med mera.

Vad vill du läsa mer om?
Kraft som får dig att le

Kraft som får dig att le

Mer om prestanda
Hög fart och hög säkerhet

Hög fart och hög säkerhet

Mer om säkerhet
Alltid ett med din i20 N

Alltid ett med din i20 N

Mer om uppkoppling