Hyundai i10 privatleasing.

i10 Privatleasing

Citysmarta i10 har fått en ny djärvare design och erbjuder många komfort- och säkerhetsfunktioner som standard. Det finns gott om plats och bagageutrymmet är ett av de största i klassen. Perfekt att privatleasa med sina låga ägandekostnader.
i10

i10

Privatleasing från

2 495 kr/mån*


Inkl. bl.a.:

  • Automatisk nödbroms
  • 8" pekskärm
  • Farthållare
  • Elektriskt infällbara sidobackspeglar
  • Filhållningsassistans

 

Höjdpunkter

Rymligt lastutrymme

Rymligt lastutrymme

Med en volym på 252 liter är lastutrymmet i nya i10 ett av de största i segmentet. Dessutom är det mycket flexibelt. Med ena handen kan du enkelt fälla ned det delade baksätet för en lastvolym på 1 050 liter.

8" pekskärm

8" pekskärm

Med den centrala stora 8" pekskärmen kan du enkelt styra olika fordonsfunktioner, infotainment- och navigationssystem och också få trafikinformation i realtid.

Effektiv bensinmotor

Effektiv bensinmotor

Den 3-cylindriga bensinmotorn har flerpunktsinsprutning och kommer med Stop and Go. Ett system som automatiskt stänger av motorn när bilen stannar vilket minskar bränsleförbrukningen och CO2-utsläppen.

Hyundai Smart Sense

Hyundai Smart Sense

Hyundai Smart Sense, vårt avancerade förarassistanssystem, ger dig bland annat tillgång till: Automatisk nödbroms med igenkänning av fordon, fotgängare och cyklister, filhållningsassistans samt trötthetsvarnare.

 

Baserat på 36 mån leasing, månadskostnader inkl. moms exkl. uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta. Max körsträcka 1 000 mil/år, övermil debiteras. Sedvanlig kreditprövning sker. Pris exkl. serviceavtal. Privatleasingpriset gäller t.o.m. 2023-07-31 med reservation för ev. räntejustering.

Vad vill du läsa mer om?

Hyundai privatleasing

Hyundai privatleasing

Se alla våra modeller

Se alla våra modeller

Privatleasa en elbil

Privatleasa en elbil

Privatleasa en hybrid

Privatleasa en hybrid

Privatleasa en plug-in hybrid

Privatleasa en plug-in hybrid