Hyundai i10 privatleasing.

i10 Privatleasing

Citysmarta i10 har fått en ny djärvare design och erbjuder många komfort- och säkerhetsfunktioner som standard. Det finns gott om plats och bagageutrymmet är ett av de största i klassen. Perfekt att privatleasa med sina låga ägandekostnader.
i10

i10

Privatleasing från

1 911 kr/mån*


Inkl. bl.a.:

  • Automatisk nödbroms
  • 8" pekskärm
  • Farthållare
  • Elektriskt infällbara sidobackspeglar
  • Filhållningsassistans

 

*Privatleasingpris vid 20 000 kr kontantinsats. Privatleasingpris utan kontantinsats från 2 520 kr. Baserat på 36 mån leasing, månadskostnader inkl. moms exkl. uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta. Max körsträcka 1 000 mil/år, övermil debiteras. Sedvanlig kreditprövning sker. Pris exkl. serviceavtal med reservation för ev. räntejustering. Gäller till och med 2024-06-15, för leverans senast 2024-06-15. Kontakta din återförsäljare för tillgängliga specifikationer. Kan ej kombineras med andra kampanjer och rabatter. Med reservation för slutförsäljning.

Höjdpunkter

Rymligt lastutrymme

Rymligt lastutrymme

Med en volym på 252 liter är lastutrymmet i i10 ett av de största i segmentet. Dessutom är det mycket flexibelt. Med ena handen kan du enkelt fälla ned det delade baksätet för en lastvolym på 1 050 liter.

8" pekskärm

8" pekskärm

Med den centrala stora 8" pekskärmen kan du enkelt styra olika fordonsfunktioner, infotainment- och navigationssystem och också få trafikinformation i realtid.

Effektiv bensinmotor

Effektiv bensinmotor

Den 3-cylindriga bensinmotorn har flerpunktsinsprutning och kommer med Stop and Go. Ett system som automatiskt stänger av motorn när bilen stannar vilket minskar bränsleförbrukningen och CO2-utsläppen.

Hyundai Smart Sense

Hyundai Smart Sense

Hyundai Smart Sense, vårt avancerade förarassistanssystem, ger dig bland annat tillgång till: Automatisk nödbroms med igenkänning av fordon, fotgängare och cyklister, filhållningsassistans samt trötthetsvarnare.

 

Vad vill du läsa mer om?

Hyundai privatleasing

Hyundai privatleasing

Se alla våra modeller

Se alla våra modeller

Privatleasa en elbil

Privatleasa en elbil

Privatleasa en hybrid

Privatleasa en hybrid

Privatleasa en plug-in hybrid

Privatleasa en plug-in hybrid