i10 Privatleasing

I vår värld är det kul att drömma smått och enkelt

i10 är en citysmart bil som trots sin mindre storlek är både rymlig, rolig att köra och kommer med en imponerande uppsättning säkerhetsutrustning. Det finns gott om plats och bagageutrymmet är ett av de största i klassen. Perfekt att privatleasa som första- eller andrabil.
i10

i10

Privatleasing från

2 695 kr/mån*


Inkl. bl.a.:

  • Automatisk nödbroms
  • eCall
  • Farthållare
  • Helljusassistans
  • Filhållningsassistans

 

Höjdpunkter

Rymligt lastutrymme

Rymligt lastutrymme

Med en volym på 252 liter är det ett av de största i segmentet. Dessutom är det mycket flexibelt. Med ena handen kan du enkelt fälla ned det delade baksätet och för en lastvolym på 1 050 liter.

8” pekskärm

8” pekskärm

Med den centrala stora 8" pekskärmen kan du enkelt styra olika fordonsfunktioner, infotainment- och navigationssystem och också få trafikinformation i realtid.

Effektiv bensinmotor

Effektiv bensinmotor

Den 3-cylindriga bensinmotorn har flerpunktsinsprutning och kommer med Stop and Go. Ett system som automatiskt stänger av motorn när bilen stannar vilket minskar bränsleförbrukningen och CO2-utsläppen.

Hyundai Smart Sense

Hyundai Smart Sense

Med Hyundai Smart Sense, vårt avancerade förarassistanssystem, ger dig bland annat tillgång till: Automatisk nödbroms med igenkänning av fordon och fotgängare, filhållningsassistans och trötthetsvarnare.

 

Baserat på 36 mån leasing, månadskostnader inkl. moms exkl. uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta. Max körsträcka 1 000 mil/år, övermil debiteras. Service ingår under avtalstiden max 3 000 mil. Sedvanlig kreditprövning sker.

Vad vill du läsa mer om?

Hyundai privatleasing

Hyundai privatleasing

Se alla våra modeller

Se alla våra modeller

Privatleasa en elbil

Privatleasa en elbil

Privatleasa en hybrid

Privatleasa en hybrid

Privatleasa en plug-in hybrid

Privatleasa en plug-in hybrid