I10 Design Exterior Topbanner

Design

Ny design lyfter i10 till en ny nivå

Med en dynamisk och djärv designuppdatering är citysmarta i10 en liten bil som ger ett stort intryck. Nya designelement ger en ännu sportigare hållning till den karaktäristiska exteriören. Fängslande nya färgkombinationer både utvändigt och i kupén lyfter i10 till en ny nivå.

I10 Exterior Kvinde Front Break Stor
I10 Exterior C Piller Logo Breaker Lille

Exteriör

Djärv och unik design

i10 är sportigare än någonsin och förmedlar en ännu djärvare känsla tack vare sitt låga tak och långa hjulbas. i10 kommer i flera olika exteriörfärger, varav tre är helt nya: Lumen Grey, Lucid Lime och Meta Blue.
Sportig front med LED-varselljus

Sportig front med LED-varselljus

Den breda frontgrillen har fått en ny design med ett sportigt bivaxinspirerat nätmönster. De främre LED-varselljusen har integrerats i grillens mönster vilket ger ett sammanhållet och aerodynamiskt intryck.

16" aluminiumfälgar

16" aluminiumfälgar

Komplettera det sportiga utseendet med nydesignade 15" eller 16" aluminiumfälgar för en energisk och smidig look. 14-tums stålfälg finns också tillgängligt.

LED-varselljus

LED-varselljus

De främre LED-varselljusen har integrerats i den breda, sportiga frontgrillen som har fått en ny design i form av ett bivaxmönster.

Elektriskt infällbara sidospeglar

Elektriskt infällbara sidospeglar

Säkerhet och design förstärks av de elektriskt infällbara sidospeglarna med integrerade LED-indikatorer – ett exempel på standardutrustning som vanligtvis återfinns i högre segment.

Unik C-stolpe

Unik C-stolpe

På sidan av i10 flyter fönsternas linjer elegant bakåt till den distinkta, X-formade C-stolpen. Denna unika detalj identifierar bilen tydligt och drar ögonen till i10-logotypen.

Tonade bakrutor

Tonade bakrutor

Tonade bakrutor adderar en ytterligare stilfull touch och ger större insynsskydd, samtidigt som de hjälper till att hålla temperaturen i bilen nere under soliga dagar.

Dynamiska linjer

Dynamiska linjer

På sidorna har den rena, mjukt skulpterade karossen formats för att ge maximalt utrymme inuti. De eleganta linjerna ger ytterligare en dynamisk accent till den iögonfallande exteriören.

Bakre stötfångare

Bakre stötfångare

Bakre stötfångaren har en grafitgrå skid plate, dimljus i det nedre vänstra hörnet och backljuset i det nedre högra hörnet.

Bakre LED-kombinationsljus

Bakre LED-kombinationsljus

Den nydesignade LED-signaturen ger i10 ett distinkt nytt utseende. De bakre LED-kombinationsljusen formar nu också ett dynamiskt "H" längs den horisontella bakluckelinjen.

Sätt din personliga prägel

Ge uttryck för din egen stil med ett stort urval av exteriörfärger och tvåtonslack med svart tak. Två nya färger är Lumen Gray, Meta Blue.

Förvånansvärt rymlig

Trots de blygsamma yttre dimensionerna får du mer invändigt utrymme än du kan förvänta dig av en bil i denna storleken. i10 är en utmärkt citybil för din vardag och är tillgänglig med fyra eller fem säten för full flexibilitet.
I10 Dimensioner Front
I10 Dimensioner Side
I10 Interior Kvinde Side Touchskaerm Break Stor
I10 Design Interior Breaker Lille

Interiör

En känsla av lekfullhet

Invändigt har det tillkommit ett helt nytt färgpaket, Purple Package. Det adderar en känsla av lekfullhet som återspeglas i flera subtila färgdetaljer, säten med tartanmönster och grå beröringspunkter med lila glans på instrumentpanelen.
Uppdaterad ratt

Uppdaterad ratt

Den stilrena ratten med multifunktionsknappar och rattvärme prydas av Hyundais uppdaterade logotyp, där den sitter framför den nya 4,2" digitala instrumenteringen.

Din stil på sätena

Din stil på sätena

Överraskande rymliga i10 har 5 sittplatser som pryds av ett urval av snygg textilklädsel. Välj helsvart, tvåtonad med svart och grå eller ett lekfullt nytt lilatonat tartanmönster.

8" display

8" display

Den smarta och lättnavigerade 8" pekskärmen är bland de största i klassen och kan tack vare trådlös Apple CarPlay™ och Android Auto™ som standard spegla innehållet från din smartphone.

Digital instrumentering

Digital instrumentering

4,2" TFT LCD instrumentering ger dig smart och tydlig överblick av allt det viktigaste.

Sportig instrumentbräda

Sportig instrumentbräda

Ett bivaxmönster i 3D finns återgivet på instrumentbrädan och dörrpanelerna för att ge en sportig känsla.

Luftinsläpp

Luftinsläpp

De cirkulära luftinsläppen binder samman instrumentbrädan visuellt med dörrpanelen och ger en bred, rymlig känsla.

Stämningsbelysning

Stämningsbelysning

Lys upp tillvaron i i10 med läcker stämningsbelysning fram i kupén. Både snyggt och praktiskt.

Vad vill du läsa mer om?

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper

Utforska N Line

Utforska N Line

Tillbaka till översikt

Tillbaka till översikt