I10 N Line Exterior Topbanner

i10 N Line

Från 184 900 kr

i10 N Line – en sportigare körupplevelse

Ta Hyundai i10 till en högre nivå. Med uppdaterade iögonfallande designelement inspirerade av motorsport och den högpresterande N-serien. Förutom unika detaljer erbjuder i10 N Line en sportigare körupplevelse med en 1,0-liters turbomotor på 100 hk.

Exteriör

Dynamisk och självsäker från alla vinklar

En titt är allt som krävs för att se dynamiken. Utvändiga detaljer som den aggressiva frontgrillen, stötfångare och skid plates ger ett sportigt intryck. Dessutom framhäver de nya, exklusiva 16" aluminiumfälgarna och den smarta LED-belysningen bilens distinkta design och sportiga attityd.
Front med attityd

Front med attityd

Den aggressivt designade fronten har en sportig stötfångare, skid plates, samt en helt unik frontgrill med karaktäristiskt röda detaljer.

Unika LED-varselljus

Unika LED-varselljus

De diagonala LED-varselljusen (DRL) och de omdesignade strålkastarna med fler reflektorer ger ett skarpt och sportigt intryck både dag och natt.

Djärv ny design baktill

Djärv ny design baktill

De uppdaterade bakre kombinationsljusen har en omdesignad LED-signatur för ett ännu mer dynamiskt utseende och bättre synlighet.

C-stolpe

C-stolpe

C-stolpen är utsmyckad med en röd i10-logo som matchar bilens övriga detaljer.

16" aluminiumfälgar

16" aluminiumfälgar

i10 N Line har uppdaterats med sportiga 16" aluminiumfälgar, för att understryka bilens dynamiska hållning.

Sätt din personliga prägel

Sätt din egen touch på din i10 N Line med ett urval av flera exteriörfärger och tvåtonslack med svart tak.

Interiör

Sportighet på en ny nivå

När du sätter dig i i10 N Line får du direkt en känsla för bilens sportiga design och komfort. De röda detaljerna från exteriören återkommer i den uppdaterade kupén, med nydesignade säten och kontrasterande röda sömmar som säkerställer ett unikt helhetsintryck.
N Line-ratt

N Line-ratt

Ratten i i10 N Line pryds av sportigt röd kontrastsöm och den nya Hyundai-logotypen.

Röda N Line-detaljer

Röda N Line-detaljer

i10 N Line erbjuder flera små detaljer som gör stor skillnad. Luftinsläpp med röd färginläggning är en subtil men iögonfallande sådan.

Sportiga aluminiumpedaler

Sportiga aluminiumpedaler

Sportiga aluminiumpedaler förstärker den dynamiska körupplevelsen. De har en borstad metallfinish med halkfria gummi-inlägg för bättre kontroll.

N Line-växelspak

N Line-växelspak

N Line-växelspaken är utsmyckad med läckra aluminium- och läderdetaljer, som ger ett bra grepp och bidrar till en sportig körupplevelse.

Prestanda

Maximera din körupplevelse med N Line

Med i10 N Line får du en exklusiv trecylindrig 1,0-liters direktinsprutad turbomotor med 100 hk och 172 Nm vridmoment via den femväxlade manuella växellådan. Dessutom har den specialanpassade fjädrings- och styrkomponenter som ger en mer agil kördynamik och snabb respons.
1.0 T-GDi motor

1.0 T-GDi motor

Den trecylindriga T-GDi-motorn i i10 N Line levererar maximalt 74 kW (100 hk) vid 4500 rpm.

Mer om N Line

Mer om N Line

Våra N Line-modeller blir allt mer populära – och vi förstår varför. På samma sätt som att våra N-bilar ärver det allra bästa från motorsportvärlden, överför vi det bästa från N direkt till N Line. Resultatet är ett unikt och sportigt utrustningspaket.

Mer om N Line

Vad vill du läsa mer om?

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper

Utforska designen

Utforska designen

Tillbaka till översikt

Tillbaka till översikt