Design

Design

Move on – med stil
Det tidlösa designkonceptet syns i den omsorg och passion som lagts ner i varje enskild detalj.
Avancerade LED-ljus

Avancerade LED-ljus

De smäckra, nya strålkastarna använder flera LED-projektorer för både hel- och halvljus. LED-lampor är både klarare och mer energieffektiva än konventionella lampor. Beroende på version.

LED-varselljus

LED-varselljus

Det förfinade, sexkantade gallret ger ett konkavt inslag på fronten av bilen.

Kaskadgrill

Kaskadgrill

Den nya kylarens form och detaljer är inspirerad av flytande stål, vilket ger ett starkt uttryck med kraft och rörelse.

Sänkt stötfångare

Sänkt stötfångare

Den tredimensionella, sänkta stötfångaren ger nya i30 en sportig look.

Den rena linjen

Den rena linjen

Nya i30 har en klar profil, som kännetecknas av den obrutna, rena linjen som löper hela vägen från strålkastarna till kombinationsbakljusen.

Lättmetallfälgar

Lättmetallfälgar

Bland höjdpunkterna i det nya fälgprogrammet för i30 är 16”- (beroende på version) och 17”-versionerna (tillval) med 5 dubbelekrar i två färgtoner.

Takspoiler i svart högglans

Takspoiler i svart högglans

Taklinjen slutar i en smart och aerodynamisk takspoiler med inbyggt centralt bromsljus.

Kombinationsljus

Kombinationsljus

Kombinationsljusens klara horisontella prägel förstärker känslan av styrka, bredd och stabilitet. Kan också fås med LED-ljus, som är både effektivare och snyggare att titta på (tillval).

Bakreflexer och dimljus

Bakreflexer och dimljus

De upphöjda bakreflexerna och dimljusen ger ett intryck av bredd och stabilitet.

Move on – med komfort
Instrumentbrädans och kupéns lugna utformning ger en känsla av elegans, kvalitet och rymlighet. Och det är faktiskt mer än bara en känsla – nya i30 är nämligen en av de rymligaste bilarna i sin klass. 
Trötthetsvarnare (DAA)

Trötthetsvarnare (DAA)

Nya i30 kan analysera ingående data från nästan vad som helst  – från ändringar av styrning och styrningsbelastning till position i körfältet och körtiden. Om systemet upptäcker symtom på trötthet varnas förarens direkt.

Svävande 8-tums pekskärm

Svävande 8-tums pekskärm

LCD-pekskärmen på 8-tum ger en smart och intuitiv hantering av radion. Tack vare Apple CarPlayTM kommer din smartphone alltid att vara helt integrerad med systemet. Beroende på version. Navigation finns som tillval och är inklusive Hyundai MapCare med upp till 10 års kartuppdatering.

Apple CarPlay™ är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc. Funktionalitet beror på typ av mobil.

Automatisk klimatanläggning

Automatisk klimatanläggning

Automatisk tvåzons klimatanläggning gör det möjligt att ställa in individuella temperaturer för förare och passagerare i framsätet. Temperaturen behöver bara ställas in, så sköter systemet resten (beroende på version).

Avancerade anslutningsmöjligheter

Avancerade anslutningsmöjligheter

Med 8-tums pekskärm och avancerade anslutningsmöjligheter är det enkelt och säkert att använda din smartphone när du är ute och kör i din nya i30. Beroende på version. Det finns även en uppladdningsplatta mitt i kupén där du enkelt kan ladda din mobil trådlöst (tillval).

7-stegad växellåda med dubbelkoppling (DCT)

7-stegad växellåda med dubbelkoppling (DCT)

Den specialutvecklade, 7-stegade växellådan med dubbelkoppling ger extra dynamik och bättre bränsleekonomi. De snabba och mjuka växlingarna är en ren njutning. Finns i tre varianter: Normal, Eco och Sport. Beroende på version.

Justerbart armstöd

Justerbart armstöd

Det komfortabla armstödet mellan framsätena kan skjutas framåt eller bakåt efter behov. Under armstödet finns det ett praktiskt förvaringsutrymme. Beroende på version.