I30 Design Topbanner

Design

Möt vardagen med stil i i30

Hyundai i30 är en praktisk familjebil med hög säkerhet och komfort. Det innebär dock inte någon kompromiss med stilen. Den tidlösa designen lyser igenom ända in i minsta detalj.

Exteriör

Tidlös design som tar dig hela vägen

Exteriören hos prisbelönta i30 kombinerar tidlösa drag med trendig elegans. Den distinkta fronten vittnar om i30:s moderna attityd medan det bakre partiet ger ett sofistikerat intryck. Flera stilrena exteriörfärger öppnar dörren för att sätta din individuella prägel.
Distinkt frontgrill

Distinkt frontgrill

Frontgrillen på i30 har blivit större och mer markerad, samtidigt som grillen har distinkt 3D-mönster i enlighet med Hyundais designlinje 'Sensuous Sportiness'.

LED-strålkastare

LED-strålkastare

De snygga V-formade LED-strålkastarna möjliggör ännu bättre belysning. Som standard är i30 också utrustad med helljusassistans, som automatiskt bländar av vid mötande trafik.

Eleganta linjer

Eleganta linjer

De eleganta linjerna som löper längs sidan framhäver bilens moderna profil.

Exklusiva aluminiumfälgar

Exklusiva aluminiumfälgar

Runda av den moderna looken på din i30 med exklusiva 16" eller 17" aluminiumfälgar för ett extra personligt uttryck.

Panoramasoltak

Panoramasoltak

Njut av en luftigare atmosfär med panoramasoltaket som får kupén att kännas ännu större.

Markerad stötfångare

Markerad stötfångare

Den nedersta delen av stötfångaren bak kan fås med kromdetaljer kring de dubbla avgasrören, som lyfter det bakre partiet till en högre nivå.

LED kombinationsbakljus

LED kombinationsbakljus

De V-formade kombinationsbakljusen kombinerar bromsljus och blinkers. Lamporna sträcker sig runt baksidan av bilen för en modern look.

Gör din i30 mer personlig

Med flera vackra exteriörfärger att välja mellan är det bara din egen smak som avgör hur du vill att din i30 ska se ut.
I30 Design Breaker Stor 2
I30 Design Breaker Lille 2

Interiör

Stilren form. Bekväm rymlighet.

Den unika i30-designen märks även på insidan. Iögonfallande detaljer och högkvalitativa material väntar på dig i den omfamnande kupén. Flera färger, textilval och den senaste multimediatekniken bjuder in dig att luta dig tillbaka och njuta av en säker och bekväm resa.
I30 Design Display

7" digital instrumentering

Digital instrumentering finns nu även i i30. Ta del av den viktigaste informationen om bilen t.ex. hastighet, aktiva säkerhetsfunktioner, navigation m.m.

I30 Design Display Color

Körlägesväljare

Med Drive Mode Select (körlägesväljare) kan du välja mellan tre olika körlägen. Beroende på det valda körläget ändras även färgen på intrumenteringen: Normal (blå), ECO (grön) och Sport (orange).

10,25" pekskärm

10,25" pekskärm

I i30 finns det möjlighet att köpa till en stor 10,25" pekskärm som gör det möjligt att spegla din telefon på skärmen. Det ingår då även Bluelink®, vilket låter dig styra en rad funktioner på avstånd.

Eleganta detaljer

Eleganta detaljer

Ibland är det de små sakerna som gör stor skillnad, och i i30 har det inte kompromissats på detaljerna. I kupén finner du silverdetaljer runt luftutblåsen, klimatanläggningen, växelväljaren och på ratten bland annat.

Längdjusterbart armstöd

Längdjusterbart armstöd

Det behagliga armstödet i framsätet kan föras fram och bak efter önskemål. Det har även ett förvaringsfack åt dina saker.

Klädsel i flera material och färger

Klädsel i flera material och färger

Välj mellan flera interiörfärger, bl.a. Pewter Gray, Ebony Brown och Moss Gray. Sätena kan fås i textil eller läder, eller en kombination av båda.

Pewter Gray

Pewter Gray

Ebony Brown

Ebony Brown

Moss Gray

Moss Gray

Vad vill du läsa mer om?

Mer om egenskaper

Mer om egenskaper

Upplev N Line

Upplev N Line

Tillbaka till översikt

Tillbaka till översikt