Legoland Web Topbanner

Upplev Hyundai på LEGOLAND® i sommar

Drömsemestern för familjens minsta

LEGOLAND® ligger strax utanför den danska staden Billund och är ett populärt resmål för barnfamiljer. Och det är inte svårt att förstå varför – här finns över 75 miljoner legoklossar, tio olika temaområden med 50 spännande åkattraktioner, däribland den klassiska Trafikskolan som sponsras av Hyundai. Ta del av våra fyra praktiska tips för att få ut så mycket som möjligt av sommarens besök.
Ladda ner LEGOLAND-appen

Ladda ner LEGOLAND-appen

I appen kan du ta del av en interaktiv karta över nöjesparken, se hur lång väntetiden är i realtid till olika åkattraktioner och ta reda på vilka evenemang, shower och underhållning som äger rum under just ert besök. Du kan också förköpa både parkering och entrébiljetter direkt i appen så att ni slipper stå i kö på ankomstdagen.

Håll koll på centimetrarna

Håll koll på centimetrarna

Många av åkattraktionerna har höjdrestriktioner. För att inte göra de små i familjen besvikna kan det vara en god idé att kontrollera vilken höjd som krävs för de mest populära karusellerna innan avfärd. På LEGOLAND:s hemsida kan man filtrera alla åkattraktioner efter barnets höjd – perfekt för att slippa besvärliga diskussioner under besöket.

Gå till LEGOLAND:s hemsida

Boka Trafikskolan först av allt

Boka Trafikskolan först av allt

Vi på Hyundai är oerhört stolta över att få sponsra LEGOLAND:s klassiska åkattraktion Trafikskolan för barn mellan 6 och 13 år. För att vara säkra på att de minsta familjemedlemmarna får köra runt i de färgglada eldrivna Hyundai-legobilarna, tanka och besöka biltvätten och slutligen belönas med livets första körkort måste ni boka tid. Detta kan endast göras på plats – så se till att det ligger först på er att-göra-lista. 

Läs mer om Trafikskolan

 

Sköna skor, snacks och ombyte

Sköna skor, snacks och ombyte

Det blir många steg under en dag på LEGOLAND. Att alla i familjen har bekväma skor är därför viktigt, likaså att det finns ombyte efter en blöt åkattraktion. Om det är lång kö till den planerade lunchrestaurangen är det inte heller fel att kunna göra en kurrande mage lite gladare med medtagen frukt och snacks i väntan.