7110918 Hy Se Campzero Topbanner 3100X1330px

Hyundai Sverige presenterar: Camp Zero

Sommaren är till för små och stora äventyr. Vi presenterar nu Camp Zero – en spännande kombination av vår prisvinnande elbil IONIQ 5 och en minimalistisk husvagn som öppnar upp för nya campingupplevelser. Alla elektriska bekvämligheter i husvagnen drivs med hjälp av bilens Vechicle-to-Load-funktion (V2L).
Web Hyundai Camp Zero 4K9a7884 1440X810

Att åka på bilsemester och upptäcka egna smultronställen på hemmaplan och i naturen blir allt mer populärt. Camp Zero är ett hållbart koncept utvecklat för att inspirera fler att upptäcka möjligheterna med den nya generationens elbilar. Den stilrena moderna husvagnen som är en del av projektet går under namnet MINK Camper och är som gjord för att dras av en elbil med sin strömlinjeformade design och nettovikt på endast 520 kg. Ingen match för IONIQ 5 med andra ord som har en dragkapacitet på hela 1600 kg.

Campzero Breaker Large
Campzero Breaker Small
7110918 Hy Se Campzero Textpicker 1440X810px 2

Genom att koppla samman husvagnen med IONIQ 5:s innovativa Vechicle-to-Load-funktion kan alla elektriska bekvämligheter i vagnen strömförsörjas – så som induktionshäll, espressomaskin, vattenkokare, kyl och frys, högtalarsystem och ljusslingor som ger den rätta campingkänslan i sommarnatten. Vechicle-to-Load-funktionen har en maximal effekt på 3,6 kW och överföringen av elektricitet från bilens batteripaket till valfri inkopplad enhet stoppas automatiskt när det återstår 20% kapacitet, så att du med säkerhet har kraft nog att ta dig till närmaste laddningsstation.

7110918 Hy Se Campzero Textpicker 1440X810px 3

IONIQ 5 är den perfekta bilen för en road trip under semestern med en räckvidd på upp till 48 mil, blixtsnabb uppladdnin från 10-80% på endast 18 minuter, en otroligt rymlig kupé och ett bagageutrymme på 527 liter. Camp Zero kommer att turnera i Sverige under sommaren tillsammans med inbjudna gäster. Hyundai-fans kommer att få chansen att tävla om en weekend med IONIQ 5 och MINK Campern för att få uppleva den speciella frihetskänslan med att vara uppkopplad där det annars inte är möjligt.

Läs mer om Camp Zero
IONIQ 5

IONIQ 5

Sugen på att uppleva IONIQ 5:s blixtsnabba elektriska prestanda och smarta funktioner?
Boka provkörning hos din lokala Hyundai-återförsäljare här.

Läs merBygg bil