Today’s Office powered by IONIQ 5

Tillsammans med den finska arkitekt- och designbyrån Studio Puisto Architects har vi på Hyundai skapat en unik kontorsplats mitt i naturen i form av en hållbart producerad stuga. Stugan går under namnet Today's Office och alla eldrivna bekvämligheter i den drivs enbart via vår nya elbil IONIQ 5:s Vechicle-to-Load-funktion (V2L).

Tillåt kakor att titta på videon

To Web Artikel Text Picker 2

Den innovativa Vechicle-to-Load-funktionen har en maximal effekt på 3,6 kW och kan användas även när IONIQ 5 är avstängd. En extern laddningsport gör det enkelt att använda bilen som en powerbank eller energibuffert för att ge kraft åt andra elektriska enheter.

To Web Artikel Text Picker 3

När IONIQ 5 är inkopplad till Today’s Office-stugan driver den ett trådlöst nätverk, ljudsystem, TV, kylskåp, luftvärmepump, vattenkokare, espressomaskin och till och med en toalett. Stugan är placerad i ett naturskönt område utanför Stockholm och under hösten kommer vi att ge diverse kreatörer och entreprenörer möjlighet att besöka den för att få ny inspiration.

To Web Artikel Text Picker 4

Att IONIQ 5 kan dela med sig av sin kraft gör det möjligt även för dig att ladda och använda en uppsjö elektriska apparater – var du än befinner dig.

To Web Artikel Text Picker 5

Vill du göra skogen, torpet eller din favoritutsiktsplats till dagens kontor eller avkopplande vardagsrum kan du det. Att du dessutom har en räckvidd på upp till 48 mil, kan ladda bilen från 10-80% på endast 18 minuter, njuta av en otroligt rymlig och stilren kupé och fylla det 527 liters stora förvaringsutrymmet baktill med allt du vill, gör bara resan ännu bättre.

To Web Artikel Text Picker 1

Har du inte upplevt IONIQ 5 i verkligheten ännu är det hög tid att du bokar en provkörning. Då får du känna den blixtsnabba elektriska prestandan och chansen att sätta alla smarta funktioner på prov. 

 

Boka provkörning