HY SE Hostlovsartikel Webb 3100X1330

Härligare höstlovsresa med rätt förberedelser

Höstlovet närmar sig runt om i landet och en bilsemester är i mångt och mycket den perfekta aktiviteten. Du har frihet att stanna var du vill, och precis hur länge du vill. Varför inte ta en tur till något av våra vackra grannländer, Danmark eller Norge? Oavsett om du redan har spikat ett resmål eller är öppen för förslag bör du och din Hyundai vara redo för äventyret. Läs artikeln så är du förberedd och kan fokusera på det viktigaste – att njuta av resan och resesällskapet.
Se till att din Hyundai är på topp

Se till att din Hyundai är på topp

Innan du ger dig av är det bra att lämna in din bil på service hos en auktoriserad Hyundai-verkstad. Då är du säker på att din Hyundai är i toppform och har optimal driftsäkerhet. Nya fräscha torkarblad, påfyllning av spolarvätska och byte till vinterdäck är bara några exempel på vad du kan få hjälp med. Din Hyundai Vägassistans förlängs automatiskt när du väljer att serva din bil hos en auktoriserad verkstad. En stor trygghet som innebär att hjälpen endast är ett samtal bort, dygnet runt.

Boka service
Packa säkert och få plats med mer

Packa säkert och få plats med mer

Säkerheten är viktig när all packning ska stuvas in i bilen. Placera gärna tunga saker underst i bagageutrymmet och lättare packning uppepå och närmast mot bakluckan. För att hålla allt på plats kan du utrusta din Hyundai med ett praktiskt lastnät. Adderar du en takbox öppnar du upp för möjligheten att få hem både små och stora fynd.

Se tillbehör
Ladda på över 220 000 stationer

Ladda på över 220 000 stationer

Med vår smarta laddlösning, Charge myHyundai, kan du som kör en laddhybrid eller en elbil från oss ladda den på över 220 000 platser i hela Europa*. Med hjälp av en app eller ett fysiskt laddkort kan du fylla på med ny energi hos massor av ledande laddoperatörer. Registrera dig och kom i gång så hittar du superenkelt närmaste lediga laddstation.

Gäller bl.a. IONITY, Bee och E.ON i Sverige. Se hela Charge myHyundai-laddnätverket i Europa på chargemyhyundai.com

Mer om Charge myHyundai
Få ut mer av resan med minHyundai

Få ut mer av resan med minHyundai

I vår app minHyundai finns massor med viktig information om din bil. Du kan få automatiska relevanta påminnelser och se din bils totala servicehistorik, oavsett var du befinner dig. I appen kan du också läsa senaste Hyundai-nytt och ta del av förmånliga erbjudanden. Ladda ner den och bli medlem idag så får du ut mer av din resa.

Mer om minHyundai
Syns du inte – finns du inte

Syns du inte – finns du inte

Det blir snabbt mörkt under hösten och vintern. Var förberedd genom att ha en ficklampa i bilen, plus ett första hjälpen-kit med säkerhetsvästar och en varningstriangel, om du skulle behöva stanna vid vägrenen efter mörkrets inbrott. Lite snacks och dryck är heller aldrig fel.