Hostlovsresa Topbanner V2

Ta bilen till nya höstlovsupplevelser

Höstlovet är en välkommen paus för många familjer och ger gott om tid för både avkoppling och fartfyllda aktiviteter. En road trip är lätt att anpassa efter olika intressen och ger er möjlighet att uppleva och se många olika saker längs vägen. Tyskland, vår granne Norge eller ett oupptäckt smultronställe precis runt husknuten? Oavsett resmål bör du förbereda din Hyundai för att få ut så mycket som möjligt av ert oförglömliga familjeäventyr.
Ge din Hyundai lite extra kärlek

Ge din Hyundai lite extra kärlek

Innan du ger dig av är det bra att lämna in din bil på service hos en auktoriserad Hyundai-verkstad. Då är du säker på att din Hyundai är i toppform och har optimal driftsäkerhet. Nya fräscha torkarblad, påfyllning av spolarvätska och byte till vinterdäck är bara några exempel på vad du kan få hjälp med. Din Hyundai Vägassistans förlängs automatiskt när du väljer att serva din bil hos en auktoriserad verkstad. En stor trygghet som innebär att hjälpen endast är ett samtal bort, dygnet runt.

Boka service
Packa proffsigt för ökad säkerhet

Packa proffsigt för ökad säkerhet

Säkerheten är viktig när all packning ska stuvas in i bilen. Placera gärna tunga saker underst i bagageutrymmet och lättare packning överst och närmast mot bakluckan. För att hålla allt på plats kan du utrusta din Hyundai med ett praktiskt lastnät. Adderar du en takbox öppnar du upp för möjligheten att få hem både små och stora fynd.

Se tillbehör
Hitta snabbt en ledig laddstation

Hitta snabbt en ledig laddstation

Med vår smarta laddlösning, Charge myHyundai, kan du som kör en laddhybrid eller en elbil från oss ladda den på över 480 000 platser i hela Europa*. Med hjälp av en app eller ett fysiskt laddkort kan du fylla på med ny energi hos massor av ledande laddoperatörer. Registrera dig och kom i gång så hittar du superenkelt närmaste lediga laddstation.

Gäller bl.a. IONITY, Bee och E.ON i Sverige. Se hela Charge myHyundai-laddnätverket i Europa på chargemyhyundai.com

Mer om Charge myHyundai
Dra nytta av appen minHyundai

Dra nytta av appen minHyundai

I vår app minHyundai finns massor med viktig information om din bil. Du kan få automatiska relevanta påminnelser och se din bils totala servicehistorik, oavsett var du befinner dig. I appen kan du också läsa senaste Hyundai-nytt och ta del av förmånliga erbjudanden. Ladda ner den och bli medlem idag så får du ut mer av din resa.

Mer om minHyundai
Var beredd på det oväntade

Var beredd på det oväntade

Det blir snabbt mörkt under hösten och vintern. Var förberedd genom att ha en ficklampa i bilen, plus ett första hjälpen-kit med säkerhetsvästar och en varningstriangel, om du skulle behöva stanna vid vägrenen efter mörkrets inbrott. Lite snacks och dryck är heller aldrig fel.