Tips på mer höstlovskul med din Hyundai.

Mer höstlovskul med bilen

Höstlovet är ett perfekt tillfälle att hoppa in i bilen och uppleva något nytt med nära och kära. Mys och avkoppling eller spänning och fysiska aktiviteter? Att åka på en roadtrip gör det enkelt att styra kosan mot just det som intresserar dig och din familj. Oavsett vad ni är sugna på rekommenderar vi att du tar del av våra enkla tips innan ni rullar i väg.
Håll din Hyundai i form hos proffsen

Håll din Hyundai i form hos proffsen

Innan avfärd är det klokt att serva din bil hos en auktoriserad Hyundai-verkstad. Nya fräscha torkarblad, påfyllning av spolarvätska och byte till vinterdäck är bara några exempel på vad du kan få hjälp med. Din Hyundai Vägassistans förlängs automatiskt när du väljer att serva din bil hos en auktoriserad verkstad. En stor trygghet som innebär att hjälpen endast är ett samtal bort, dygnet runt.

Boka service
Packa rätt och maxa säkerheten

Packa rätt och maxa säkerheten

Säkerheten är viktig när all packning ska stuvas in i bilen. Placera gärna tunga saker underst i bagageutrymmet och lättare packning uppepå och närmast mot bakluckan. För att hålla allt på plats kan du utrusta din Hyundai med ett praktiskt lastnät. Adderar du en takbox öppnar du upp för möjligheten att få hem både små och stora fynd.

Upptäck tillbehör
Kom snabbt i mål med nya kartor

Kom snabbt i mål med nya kartor

Resan kan dra ut på tiden om man kommer på avvägar. Se till att uppdatera bilens GPS innan ni åker i väg så att du enkelt kan hitta till olika destinationer utan problem. Du kan uppdatera karttjänsterna hos din Hyundai-verkstad – alla Hyundai-ägare som har ett fabriksmonterat navigationssystem erbjuds 10 års gratis kartuppdateringar (i samband med service). Kör du en av våra senaste modeller kan du utnyttja trådlösa OTA-uppdateringar så slipper du besöka verkstad – läs mer nedan för att se vad som gäller för just din bil.

Så uppdaterar du navigation
Ladda smart med Charge myHyundai

Ladda smart med Charge myHyundai

Kör du en laddhybrid eller elbil från Hyundai? Med vår smarta laddlösning, Charge myHyundai, kan du ladda bilen på över 220 000 platser i hela Europa*. Med hjälp av en app eller ett fysiskt laddkort kan du fylla på med ny energi hos massor av ledande laddoperatörer under resans gång. Registrera dig och kom i gång så hittar du superenkelt närmaste lediga laddstation på höstlovet.

Gäller bl.a. IONITY, Bee och E.ON i Sverige. Se hela Charge myHyundai-laddnätverket i Europa på chargemyhyundai.com.

Mer om Charge myHyundai