Topbanner (1)

Upptäck fördelarna med Bluelink®

Med Bluelink® har du full koll på din bil innan, medan och efter att du kör. Det gör det enkelt att styra funktioner i bilen via din smartphone för att göra körningen säkrare, enklare och roligare. De är tillgängliga via Bluelink-appen och på din Hyundais pekskärm.
Tryggare vardag

Tryggare vardag

Har du glömt att låsa bilen? Inga problem. Du får en notis i din telefon och kan även låsa eller låsa upp din Hyundai via appen. Bluelink® kan ge dig statusrapport om din bil i appen, som visar om det till exempel är problem med bromssystemet. Detsamma gäller om någon försöker bryta sig in i din bil – du får en notis och kan ta till lämpliga åtgärder för att skydda din bil.

Enklare vardag

Enklare vardag

Hitta alltid tillbaka till bilen. Var du än befinner dig i världen kan du öppna appen för att se din bils aktuella position, något som kan vara behändigt när du är på nya platser. Navigationssystemet i din Hyundai är sammankopplat med Bluelink®, så du kan tryggt parkera bilen med vetskap om att navigeringen överförs till din telefon så du enkelt hittar dit du ska även utanför bilen med hjälp av AR-teknik eller Google Maps.

Laddad med möjligheter

Laddad med möjligheter

Med Bluelink® kan du enkelt kolla din bilens bränslenivå eller laddstatus även när du inte sitter i den. Kör du en elbil eller plug-in hybrid kan du dessutom bland annat ställa in temperaturen i bilen på förhand, se status för pågående uppladdning samt starta och stoppa laddningen om bilen är ansluten till en laddbox.

Ladda ner Bluelink®

För att ta del av alla funktioner Bluelink® har att erbjuda kan du ladda ned appen till din mobil eller surfplatta:
App Store Se
Google Play Se

Din Hyundai är alltid där du är

Oavsett var du än är – och vart du går – kan du förbli ansluten till din Hyundai via Bluelink-appen. Du kan planera resvägen hemifrån, hitta och låsa din bil och kontrollera dess status. Och om du väljer en elektrifierad Hyundai, får du tillgång till ännu fler app-funktioner.

Tillåt kakor att titta på videon