Topbanner

8 goda skäl att välja Bluelink®

Vill du göra din vardag enklare och säkrare? Här avslöjar vi åtta fördelar med att välja en Hyundai med Bluelink®. Ta del av alla punkter nedan och se vad du kan vinna på att vara ansluten till din bil via Bluelink®.

Därför ska du välja Bluelink® till din nästa Hyundai

1. Du kan låsa bilen på avstånd

Har du glömt att låsa bilen? Inga problem. Du får en notis i appen och kan via den låsa eller låsa upp din Hyundai.

 

2. Du blir varnad om någon försöker göra inbrott i bilen

Bluelink håller alltid ett öga på din bil. Om någon skulle försöka bryta sig in i din bil får du en notis via Bluelink-appen i din telefon.

3. Du kan kontrollera bränsle- och laddnivån i mobilen

Behöver du tanka eller ladda? I appen kan du se status för bränsle- och laddnivån och se om dörrarna är öppna/stängda och mycket mer.

4. Du får viktiga meddelanden

För extra trygghet kan du få en statusrapport om din bil i appen. Rapporten visar bland annat om det är något problem med exempelvis bromssystemet.

5. Du får vägledning till dörren

När du låser din bil överförs navigeringen till din telefon och du kan få vägledning till din slutdestination med hjälp av AR-teknik eller Google Maps.

6. Du hittar alltid bilen

Har du glömt var du parkerade bilen? Öppna appen för att se din bils aktuella position, fungerar oavsett var du befinner dig i världen.

7. Du kan anpassa appen

Utöver att vara en praktisk hjälpreda kan du anpassa appens startskärm så att den passar dina behov. Det är också möjligt att använda Touch-ID och Face-ID för att logga in samt lägga till appen som en Widget, så du kan använda den även om din telefon är låst.

8. Du får ännu fler funktioner om du har en elbil

Via appen kan du bland annat ställa in temperaturen i bilen på förhand, se status för pågående uppladdning samt starta och stoppa den om bilen är ansluten till en laddbox.

Vill du veta mer om Bluelink®?

 

Läs mer

Ladda ner Bluelink®

Ladda ner Bluelink®

För att ta del av alla funktioner Bluelink® har att erbjuda kan du ladda ned appen till din mobil eller surfplatta:

 

Hämta i App Store

Ladda ner i Google Play

 

 

Din Hyundai är alltid där du är

Oavsett var du än är – och vart du går – kan du förbli ansluten till din Hyundai via Bluelink-appen. Du kan planera resvägen hemifrån, hitta och låsa din bil och kontrollera dess status. Och om du väljer en elektrifierad Hyundai, får du tillgång till ännu fler app-funktioner.

Tillåt kakor att titta på videon