Bilsommar glädje Hyundai semester tips.

”Är vi framme snart?”

Recept för en bra bilsommar

Det sägs ibland att resan är viktigare än målet. Det låter vi vara osagt, då långa bilresor kan vara underbara, men de kan också vara påfrestande. Oftast båda delar! Så här kommer några goda råd för att hålla stämningen på topp.

Är vi framme snart?

Är vi framme snart?

Visst, du vill komma fram. Men försök då hellre komma iväg lite tidigare, så du får marginal. För vi vet alla hur stämningen kan bli när magarna börjar kurra i baksätet eller blåsan trycker på. Kör du en elektrifierad Hyundai rekommenderar vi att du planerar in laddstopp i Charge myHyundai-appen redan innan du åker. Då har du dessutom ett enkelt svar på frågan "Är vi framme snart?"

Mer om Charge myHyundai

Underhållning medan du kör

Underhållning medan du kör

Undvik att det blir långtråkigt! Ett tips är delegera detta jobb till en passagerare, som får basa över underhållningen medan du som kör kan fokusera på vägen. Välj ut en spännande ljudbok i förväg eller sätt ihop en spellista eller ett musikquiz. De flesta av våra bilar erbjuder trådlös uppkoppling via exempelvis Apple CarPlay™ och Android Auto™ som enkelt låter dig koppla din smartphone till bilens multimediasystem.

Mer om trådlös uppkoppling

Lekfulla barn vid Hyundai IONIQ 5 elbil.
Glad familj.
Säkerheten främst

Säkerheten främst

Det finns många aspekter för en lyckad bilsemester – men i slutändan är det allra viktigaste trots allt att du kommer fram tryggt och säkert. Att ha välfungerande bromsar, sommardäck i bra skick och god sikt i alla väder är en enkel försäkring mot tråkigheter. Det mesta går att inspektera på egen hand, eller så kan du boka in dig på en hälsokontroll där våra specialister gör en grundlig genomgång av din bil.

 

Mer om hälsokontroll

Redo för allt

Redo för allt

Våta badringar och sandiga sandaler från familjeutflykten till stranden. Kvistar och blad från den där häcken du äntligen fått tid över att trimma. Sommartider kan ställa stora krav på bagageutrymmet i din bil. Lyckligtvis finns lämpliga originaltillbehör skräddarsydda för just din Hyundai för (nästan) alla behov. Förstärkta bagagerumsmattor skyddar klädseln och är enkla att ta ur och skölja av. Behöver du mer utrymme passar en takbox precis lika bra för sommarens äventyr som för skidsemestern.

Se fler tillbehör