Hyundai Artikel Varbil Cover Topbanner V2

Gör din bil redo för våren

När vintern går över till vår är det inte bara vädret som blir varmare, det är också en bra tid att se över statusen på din bil. Det här kan vara bra att tänka på när du rustar din bil inför våren.
Hälsokontroll

Hälsokontroll

För att säkerställa att din bil är i gott skick inför våren och sommaren kan du genomföra en hälsokontroll hos din lokala Hyundai-återförsäljare där vi går igenom tio viktiga punkter på bilen. Att se över bilens status ger dig en trygg och säker start på våren och sommarens äventyr.

Läs mer

Tillåt kakor att titta på videon

Kontrollera bromsarna

Under vintern kan bromsarna slitas mer på grund av grus och salt på vägarna, vilket kan leda till att de presterar sämre och leder dessutom till högre bränsleförbrukning. Hyundais bilar kommer med mängder av avancerade säkerhetsfunktioner i toppklass, men fungerande bromsar är en av de viktigaste säkerhetsaspekterna i din bil.

Torkarblad

Torkarblad

Säkra sikten i vår. Dina torkarblad har sannolikt fått jobba i höst och vinter. Slitna eller gamla torkarblad kan dels försämra din sikt och riskerar dessutom att repa vindrutan. Byt till fräscha torkarblad och fyll på med spolarvätska. Har du råkat ut för stenskott är det en bra idé att laga i god tid, för att undvika att rutan spricker.

Vårstäda bilen

Vårstäda bilen

Glöm inte att vårstäda bilen! Tvätta bilen grundligt när det blir vår för att bli av med saltrester på lacken. En ren bil både håller längre och förhindrar att rost bildas. När du ändå är igång kan du ju passa på att städa även invändigt. Med torrare och varmare väder kanske du ska fundera på att byta gummimattorna i bilen till bekväma och snygga textilmattor?

Se fler tillbehör