Hyundai Sunday

En söndag utöver det vanliga

Hyundai Sunday är vårt sätt att inspirera äventyrslystna stadsbor att investera tid i sig själva. Inspireras av våra ambassadörers berättelser och låt vår AI-drivna söndagsutflyktsgenerator återge en levande berättelse med tips på destinationer, helt baserad på dina önskemål, för att uppleva en söndag utöver det vanliga.
Tid för dig själv

Tid för dig själv

Låter det invecklat? Det är faktiskt ganska enkelt. Livet i storstaden kan vara underbart – men ibland kan det vara svårt att ta en ordentlig paus. En söndagsutflykt och lite frisk luft kan göra mycket för att ladda batterierna. Just därför lanserar vi konceptet Hyundai Sunday – för att inspirera dig att omfamna söndagar som en dag att lämna stadsbruset och hitta avkoppling och återhämtning.

Tillåt kakor att titta på videon

Profilernas Hyundai Sunday

För att illustrera vad vi menar bjöd vi in några profiler från storstaden att låna nya Hyundai i10 för en dag, med målet att ta sig ut från staden till sina favoritställen för återhämtning och rekreation. I trailern kan du få en glimt av vad Amani Smith, Hampus Marcussen och William Forslund valde att göra på sina söndagar.

Se fler klipp
Man står lutad mot vit Hyundai i10 framför café.
Man och hund promenerar på skogsstig.
Låt AI inspirera din söndagsutflykt

Låt AI inspirera din söndagsutflykt

hyundai-sunday.se har vi anpassat en AI-baserad söndagsutflyktsgenerator baserad på ChatGPT, som kan hjälpa dig med inspiration till din egen söndagsutflykt. Utflykterna utgår från våra tre största städer och du kan välja hur lång du vill utflykten ska vara samt vad du vill få ut av din söndag, så får du förslag på resmål och resplan.

Till AI-generatorn
Upptäck mer om nya, uppdaterade i10

Upptäck mer om nya, uppdaterade i10

Trots att det är vår minsta bilmodell, är citysmarta i10 oväntat rymlig och utrustad med avancerad teknik och säkerhetsfunktioner som standard. Läs mer om nya, uppdaterade i10 här.

Mer om i10Boka provkörning