Tips på sportlovsutflykter i Åre - Hyundai IONIQ 5 i motljus i ett snötäckt vinterlandskap.

Sportlovsutflykter i Åre

Åk på upptäcktsfärd i Åre på sportlovet

Det finns många anledningar att fira sportlovet i Åre. Denna svenska fjällpärla erbjuder massor av snö, fartfylld utförsåkning, milslånga längdskidspår och möjligheten att uppleva både nya smaker och natursköna sevärdheter. För två år sedan inledde vi ett samarbete med Hotell Fjällgården som fortfarande är i full sving. På sportlovet låter vi hotellets gäster låna TUCSON Plug-in Hybrid och IONIQ 5 – helt utan kostnad.
Hyundai IONIQ 5 körandes på snötäckt landsväg i solnedgången.
Hyundai IONIQ 5 i snötäckt Åre.

3 utflyktstips inom 15 minuter

Ristafallet

Ristafallet

50 meter brett med 14 meters fallhöjd. Ristafallet är ett mäktigt och vackert vattenfall bara 15 minuters bilresa från Åre. Vattenfallet är känt som ”glupafallet” från filminspelningen av Astrid Lindgrens Ronja Rövardotter år 1984.

Åre Glashytta

Åre Glashytta

På Åre Glashytta, cirka 8 minuters bilfärd från centrum, kan du lära dig mer om hantverket och också få se ett glasföremål växa fram i verkstaden om du har tur. I butiken kan du botanisera bland vackra presenter och produkter.

Undersåkers Charkuteriefabrik

Undersåkers Charkuteriefabrik

I Undersåker, omkring 13 minuter från centrala Åre, hittar du Charkuterifabriken som startades av superkocken Magnus Nilsson. Här hittar du korvar, salami och charkuterivaror av jämtländska råvaror som säljs direkt över disk.

Hyundai IONIQ 5 körandes i snön i Åre.
Baklyktorna på IONIQ 5 med Hyundai-logo.
Hyundai IONIQ 5 elbil på laddplats.

Superenkel bilutlåning

Välj mellan att låna TUCSON Plug-in Hybrid eller IONIQ 5 i en eller två timmar. Bilarna har avancerade förarassistans- och säkerhetsfunktioner och är speciellt utvalda för att passa förhållandena i Åre.
TUCSON Plug-in Hybrid eller IONIQ 5?

TUCSON Plug-in Hybrid eller IONIQ 5?

TUCSON Plug-in Hybrid är en populär SUV som erbjuder revolutionerande design, den senaste teknologin och möjlighet till körning på enbart el i upp till 62 km. Bilen är dessutom utrustad med en rymlig takbox från Thule för smidig in- och urlastning av skidutrustning, klädombyten och annat. Vill gästerna både upptäcka nya platser i Åre och få en helt elektrisk körupplevelse kan de låna IONIQ 5. En prisvinnande elbil med upp till 507 km elektrisk räckvidd, ultrasnabb uppladdning och futuristisk design.

Enkel bokning

Enkel bokning

Hotellgästerna bokar önskad bil på hyundai-are.se – sedan är det bara att hämta ut bilnycklarna i hotellreceptionen och ge sig ut på upptäcktsfärd.

Utforska IONIQ 5

Utforska IONIQ 5

Utforska TUCSON Plug-in Hybrid

Utforska TUCSON Plug-in Hybrid