Fjallgarden Aare 03583 Topbillede

Sportlov och utflykt i Åre

Utforska Åre med Hyundai på sportlovet

Puder eller nypistat? En sportlovsvecka i Åre har något för alla. Med fantastisk utförsåkning, milslånga längdskidspår och sensationella naturupplevelser i kombination med spännande mat- och uteliv är det en perfekt sportlovsdestination. Hyundais samarbete med Hotell Fjällgården fortsätter med full fart – hela säsongen låter vi hotellets gäster låna helt nya KONA Electric och IONIQ 5 – helt utan kostnad.
Fjallgarden Aare 03391 Breaker Large
Fjallgarden Aare 03358 Breaker Small

3 utflyktstips inom 15 minuter

Ristafallet

Ristafallet

50 meter brett med 14 meters fallhöjd. Ristafallet är ett mäktigt och vackert vattenfall bara 15 minuters bilresa från Åre. Vattenfallet är känt som "glupafallet" från filminspelningen av Astrid Lindgrens Ronja Rövardotter år 1984.

Åre Glashytta

Åre Glashytta

På Åre Glashytta, cirka 8 minuters bilfärd från centrum, kan du lära dig mer om hantverket och också få se ett glasföremål växa fram i verkstaden om du har tur. I butiken kan du botanisera bland vackra presenter och produkter.

Undersåkers Charkuteriefabrik

Undersåkers Charkuteriefabrik

I Undersåker, omkring 13 minuter från centrala Åre, hittar du Charkuterifabriken som startades av superkocken Magnus Nilsson. Här hittar du korvar, salami och charkuterivaror av jämtländska råvaror som säljs direkt över disk.

Fjallgarden Aare 0319 Textpicker
Fjallgarden Aare 03333 Textpicker
Fjallgarden Aare 03486 Textpicker
Fjallgarden Aare KONA EV Textpicker
Fjallgarden Aare 03487 Textpicker

Superenkel bilutlåning

Välj mellan att låna KONA Electric eller IONIQ 5 i en eller två timmar. Bilarna har avancerade förarassistans- och säkerhetsfunktioner och är speciellt utvalda för att passa förhållandena i Åre.
Helt nya KONA Electric eller prisbelönta IONIQ 5?

Helt nya KONA Electric eller prisbelönta IONIQ 5?

Helt nya KONA Electric är en robust och rymlig SUV elbil med djärv dynamisk design, utökad elektrisk räckvidd på upp till 512 km och smarta funktioner som Vehicle-to-Load (V2L). Även spektakulära, prisbelönta IONIQ 5 finns att låna. En futuristisk elbil med upp till 507 km elektrisk räckvidd, ultrasnabb uppladdning och avancerad teknik. Bilen är dessutom utrustad med en rymlig takbox från Thule för smidig in- och urlastning av skidutrustning, klädombyten och annat.

Enkel bokning

Enkel bokning

Hotellgästerna bokar önskad bil på hyundai-are.se – sedan är det bara att hämta ut bilnycklarna i hotellreceptionen och ge sig ut på upptäcktsfärd.

Utforska KONA Electric

Utforska KONA Electric

Utforska IONIQ 5

Utforska IONIQ 5