Hitta SUVen som passar dig

Hitta SUVen som passar dig

Crossovers och SUV:ar är till för dig som vill ha möjligheter i livet. Bilen ska inte begränsa dig – den ska öppna upp för nya upplevelser. Oavsett om du enkelt vill ha plats för barnvagn eller är i behov av bättre terrängegenskaper löser crossovers och SUV:ar dina behov, men vilken passar dig bäst?
Vad är viktigt att tänka på?

Vad är viktigt att tänka på?

Det är dags att skaffa ny bil, men vad ska man egentligen titta efter? Det beror såklart på vilka behov du har. Många älskar SUV:ar tack vare sin rymlighet och komfort. Det höga in- och utsteget samt stora lastutrymmet är ofta väldigt uppskattat av barnfamiljer - några av de 5 anledningar vi listat om varför du ska välja just en SUV.

Andra avgörande faktorer kan vara hur många säten ni behöver i bilen, vill ni ha endubbelkopplingslåda, 2- eller 4-hjulsdrift, samt vilken teknik och vilka säkerhetsfunktioner som är viktiga för er. Du kan alltid prata med din handlare för att hitta rätt bil.

Upptäck våra SUV:ar 
Vi erbjuder något för alla 
Kona Gul 16 9

Vill du ha en mindre, smidigare SUV, som vunnit flertalet priser för sin design? Då är KONA bilen för dig. Med detaljer som en ljudanläggning från KRELL och head-up display får du en riktigt lyxig känsla.

KONA Electric erbjuder samma smidighet, men helt eldrivet. Som Europas första eldrivna kompakt-SUV, med en räckvidd på upp till 449 km, är bilen en banbrytande nykomling.

Helt nya KONA Hybrid är utrustad både med en förbränningsmotor och en elmotor som genom sitt effektiva samarbete minskar bränsleförbrukningen och sänker utsläppen.

Tucson Graa 16 9

Vår mest klassiska SUV är TUCSON - en storsäljare som älskas av alla. 360°-kamera, Apple CarPlay och adaptiv farthållare är några av de moderna funktioner som finns i bilen.

Nu finns TUCSON dessutom tillgängligt med ett 48-volts mildhybridsystem, vilket är den senaste tekniken. Uppdateringen gör att både bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp minskas.

Santa Fe 16 9

För den stora familjen är SANTA FE det självklara valet. En 7-sitsig SUV med hög komfort, premiumkänsla och fyrhjulsdrift gör vardagskörningen betydligt mycket härligare.

Dessutom passar SANTA FE perfekt om du vill dra tung last eller behöver plats med mycket - allt från hundburar till skidutrusning eller mormors rullator. I vår uppdaterade SANTA FE har lastkapaciteten i bagageutrymmet nämligen vuxit till hela 625 liter (VDA).

01 Highlight 0004S 0003S 0002S 0001 Img1

Hyundai NEXO är en miljövänlig och högteknologisk Hyundai. Bränslecellsbilen NEXO drivs av vätgas som omvandlas till el. Det innebär att bilen inte utnyttjar några fossila bränslen.

Precis som en elbil drivs bränslecellsbilen NEXO av elektricitet. Men i motsats till en klassisk elbil, som får elen levererad av ett batteri, så producerar NEXO själv sin el i en bränslecell. Där sker en kemisk reaktion mellan vätgas och elektricitet som leder till att elektricitet levereras till bilens elmotor. Det gör att NEXO släpper ut 0 gram CO². Det enda som den nya NEXO släpper ut är vatten.