Artikel 1 Topbanner

Så blir din roadtrip en sommarsuccé

Att ge sig ut på en roadtrip med nära och kära är en av de allra somrigaste aktiviteterna som finns. Bakom ratten har ni stor frihet att stanna precis var och när ni vill. Ett dopp i det blå, självplock av solmogna hallon eller spontan övernattning på ett mysigt bed & breakfast? Spika ett resmål, gör utrymme för spontana avstickare och ta del av våra goda råd så väntar ett sommarminne för livet!

6 goda råd som gör bilen och resan bättre

Boka en hälsokontroll

Boka en hälsokontroll

För att få en toppenstart på semesterresan kan du boka en hälsokontroll hos din lokala Hyundai-verkstad. Serviceteknikern checkar då av 10 viktiga punkter på din bil – allt från kontroll av däckens mönsterdjup och tryck till vätskenivåer och bilens bromsar samt underrede.

Boka verkstadstid
Uppdatera navigationen

Uppdatera navigationen

Uppdatera bilens GPS hos din Hyundai-verkstad så att du kan hitta dina resedestinationer utan problem. Alla Hyundai-ägare som har fabriksmonterat navigationssystem har 10 års gratis kartuppdateringar inkluderat i köpet (i samband med service).

Hitta återförsäljare
Packa för ökad säkerhet

Packa för ökad säkerhet

Det är viktigt att din last är ordentligt säkrad. Placera tyngre saker underst och ha bara lättare packning på toppen och vid bakluckan. Använd gärna ett lastnät för att hålla packningen på plats. Behöver du extra förvaringsutrymme kan du komplettera med t.ex. en takbox.

Se tillbehör
Hitta lediga laddstationer

Hitta lediga laddstationer

Kör du på el är det viktigt att du snabbt kan hitta en ledig laddstation. Med Charge myHyundai får du ladda på över 300 000 platser i hela Europa – med hjälp av en app eller ett fysiskt kort. Du kan dessutom få realtidsuppgifter om lediga laddpunkter och aktuella priser.

Läs mer
Gör spontana avstickare

Gör spontana avstickare

Det absolut bästa med en roadtrip är att inte behöva följa en plan till punkt och pricka. Att bestämma ett resmål kan räcka, sedan är det öppet för avstickare och spontana stopp längs vägen. Frihets- och sommarkänslan ökar om ni tar dagen som den kommer och inte behöver stressa.

Se över försäkringen

Se över försäkringen

Med en ny Hyundai följer en femårig nybilsgaranti och en treårig vagnskadegaranti. Men se gärna över ditt försäkringsskydd innan du ger dig i väg på sommarens roadtrip. I samarbete med Folksam erbjuder vi Hyundai-ägare en fördelaktig försäkring om du behöver teckna en ny.

Läs mer

Roligare roadtrip för stora och små

Klassikerna "sten, sax och påse" och "ett skepp kommer lastat" fungerar alltid, men medryckande musik och en och annan spännande ljudbok kan också vara trevligt under resan. Just nu får du som har minHyundai-appen testa ljudbokstjänsten Storytel gratis i hela 40 dagar! Perfekt underhållning för både stora och små. Och inte nog med det, ladda gärna ner och skriv ut bilbingot och målarbilden här nedan så kan de allra minsta i resesällskapet hålla sig sysselsatta själva en stund.
Minhyundai Offer

minHyundai

Bli medlem

Hyundai Bingo Til Bilresan Bilturen

Bilbingo Bilresan

Ladda ner

Pysselbok Website Billede

Målarbilder

Ladda ner

Gör din Hyundai mer flexibel med originaltillbehör

Tillbehören kan beställas hos din lokala Hyundai-återförsäljare.
Transportväska

Transportväska

Ord pris från 392 kr

10% rabatt som medlem i minHyundai! Gäller t.o.m. 30/8.

Textilmattor

Textilmattor

Ord pris från 427 kr

10% rabatt som medlem i minHyundai! Gäller t.o.m. 30/8.

Taklastbågar

Taklastbågar

Taklastbågar i stål, rek pris från 2 323 kr

Takbox

Takbox

Takbox 330 l eller 390 l, rek pris från 5 853 kr

Cykelhållare

Cykelhållare

Cykelhållare till tak, rek pris från 1 729 kr

Säkerhetsväska

Säkerhetsväska

Inkl. första hjälpen-kit, säkerhetsvästar och varningstriangel, rek pris från 387 kr