Se vilken plug-in hybrid som passar dig

Bensin och el i perfekt symbios. Bakom ratten på en Hyundai plug-in hybrid tar du dig framåt med hjälp av både en klassisk förbränningsmotor och en elmotor. När den elektriska räckvidden förbrukats fortsätter resan tryggt och smidigt, då förbränningsmotorn tar över. Våra plug-in hybrider ger dig helt enkelt det bästa från två världar!
TUCSON Plug-in Hybrid vid en kanal.
Kvinna med blå byxor kör en Hyundai.

Att överväga

En plug-in hybrid är ett bra val om...

Du vill köra kortare sträckor på el

Du vill köra kortare sträckor på el

Du vill kunna köra kortare sträckor helt på el och njuta av lägre utsläpp, tyst körning och bättre bränsleekonomi.

Du vill även ha flexibilitet

Du vill även ha flexibilitet

Kanske bor du på landsbygd, eller kör ofta längre sträckor utan möjlighet att stanna för att ladda.

Du har tillgång till laddning

Du har tillgång till laddning

Du kan installera en laddbox hemma, har laddstation nära hemmet och/eller på din arbetsplats.

Passar en elbil bättre?

Passar en elbil bättre?

Med en elbil från Hyundai kör du enbart på el, helt utan koldioxidutsläpp vid körning. Om du vill upptäcka en annan drivkraft kan detta vara ett alternativ för dig. Här kan du läsa mer om hur våra elbilar fungerar och vad som är bra att tänka på om du är nyfiken på ett helt elektriskt bilval.

Mer om elbilar

Mer om att köra plug-in hybrid

Med en plug-in hybrid får du fördelarna av renodlad eldrift, med tryggheten i att kunna köra vidare på förbränningsmotorn när den elektriska räckvidden tar slut. Uppladdning är enkelt, smidigt och säkert.
Körglädje och komfort

Körglädje och komfort

Med en plug-in hybrid kan du njuta av elektrisk, tyst körning när du kör exempelvis i städer. Det är både till glädje för dig, dina passagerare och omgivningen. Dessutom får du snabb och smidig acceleration med elmotorn och när den elektriska räckvidden är förbrukad tar den effektiva förbränningsmotorn över.

Läs mer

Säkerhet

Säkerhet

Precis som renodlade elbilar är plug-in hybrider väldigt säkra. Både sett till passagerarnas säkerhet men även vid laddning. Du kan tryggt ladda din plug-in hybrid i ösregn, använda en biltvätt och parkera i solen. Alla komponenter i din bil är väl skyddade mot väder och fukt.

Läs mer

Uppladdning

Uppladdning

Oavsett om du laddar hemma eller någon annanstans så är den gemensamma nämnaren att det är enkelt. Och för att du ska kunna optimera laddningen så mycket som möjligt har vi sammanställt en detaljerad översikt över vad du behöver tänka på när du laddar din plug-in hybrid – både vid offentliga laddstationer eller via en laddbox hemma.

Läs mer

SANTA FE Guide Til Bilvalg Breaker Stor 2
Charge myHyundai laddkort.

Det får du med en plug-in hybrid från Hyundai

Ladda på över 500 000 platser

Ladda på över 500 000 platser

Med Charge myHyundai kan du ladda på över 500 000 platser i hela Europa – med en app eller ett fysiskt kort. För att komma i gång och ladda enklare och mer prisvärt behöver du bara registrera dig på chargemyhyundai.com, sedan är det fritt fram att fylla på batteriet hos alla ledande leverantörers laddstationer.

Mer om Charge myHyundai

Generöst garantipaket på köpet

Generöst garantipaket på köpet

Litiumjon-polymerbatteriet i våra elbilar omfattas av en garanti på 8 år eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först. Och förutom det så ingår givetvis 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka – så att du kan fokusera på den elektriska körupplevelsen och njuta av ett bekymmersfritt bilägande.

Mer om garanti

Våra bilar

Möt våra Plug-in Hybrider

TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Plug-in hybrid passar dig som vill ha möjligheten att köra längre sträckor enbart på el – men ha trygg tillgång till bensin. Du kan ladda bilen vilket ger dig en elektrisk räckvidd upp till 62 kilometer. När elkraften är slut fortsätter du automatiskt på bensin. Snygg design och smart teknik får du på köpet.

Kampanjpris från 439 900 kr
Tidigare lägsta pris 469 900 kr

Privatleasing från 5 988 kr/mån

 

Läs mer
SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Du kan ladda bilen externt och köra upp till 58 km på enbart el. När elkraften är förbrukad växlar bilen automatiskt över till bensin. Passar dig som vill njuta av friheten att kunna köra med två drivkrafter. Elegant design, modern interiör, fyrhjulsdrift och plats för sju ingår precis som i övriga SANTA FE-modeller.

Kampanjpris från 594 900 kr
Tidigare lägsta pris 634 900 kr

Privatleasing från 8 372 kr/mån

 

Läs mer

Boka provkörning

Upplev det bästa från två världar

Att köra en plug-in hybrid är lite speciellt om du inte kört en tidigare. Dels har du en elmotor vilket innebär stort vridmoment med snabb respons och tyst körning. Därutöver har du förbränningsmotorn som tar över när den elektriska räckvidden tar slut. I praktiken är det som att köra elbil på el, och vanlig bensin- eller dieselbil – samtidigt. Du kan helt enkelt se fram emot en intressant och rolig provkörning - boka tid hos din lokala Hyundai-återförsäljare nu.

Upptäck våra andra motortyper

Tillbaka till startsidan

Tillbaka till startsidan

Elbilar

Elbilar

Hybrider

Hybrider

Bensin- och dieselbilar

Bensin- och dieselbilar

Vanliga frågor

Hur får du laddhybridens el att räcka längre
PHEV – vad betyder det?