Hitta den bensin- eller dieselbil som passar dig

En Hyundai med klassisk förbränningsmotor är skapad för att vara så bränsleeffektiv som möjligt. Alla modeller är utrustade med avancerade säkerhet- och uppkopplingsfunktioner och många finns även med mildhybridteknik som gör din körning mer effektiv. En dieseldriven Hyundai passar dig som kör långa sträckor och vill kunna dra tungt. Kör du främst många korta sträckor kan en bensindriven Hyundai vara rätt för dig.
Hyundai BAYON med förbränningsmotor.
Hyundai Kore Bil 2 BAYON Breaker Lille

Att överväga

En bensin- eller dieselbil är ett bra val om...

Du prioriterar låg inköpskostnad

Du prioriterar låg inköpskostnad

Bensin- och dieselbilar kostar i regel mindre att köpa jämfört med hybrid, plug-in hybrid eller elbilar.

Har behov av att dra tung last

Har behov av att dra tung last

Om du ofta kör med husvagn eller släp, är bensin- och dieselbilar ett tryggt val för dig med sin starka dragkapacitet.

Du är inte redo för elektriskt

Du är inte redo för elektriskt

Du vill invänta utvecklingen av dagens elbilar och laddinfrastruktur, avvakta begagnatmarknaden eller har andra tvivel kring elektrifierade bilar.

Vill du köra elektrifierat?

Vill du köra elektrifierat?

Bakom ratten på en plug-in hybrid kan du köra på el men låta förbränningsmotorn ta över när den elektriska räckvidden tar slut. På så vis minskar du både bränslekostnader och utsläpp. I en hybrid laddas batteriet upp när du kör, med en plug-in hybrid kan du även ladda batteriet själv. Vilken typ som passar dig bäst beror på dina preferenser, körbehov och livssituation.

Mer om hybriderMer om plug-in hybrider

Bensin eller diesel?

Diesel = för sträckor över 30 km

Diesel = för sträckor över 30 km

En dieselmotor presterar bäst när den är uppvärmd. Därför är det en tumregel att om din huvudsakliga dagliga körning är över 30 km eller varar mer än 30 minuter, så hinner motorn värmas upp och prestera optimalt.

Bensin = för sträckor under 30 km

Bensin = för sträckor under 30 km

Om ditt körmönster präglas av kortare resor och mycket stadskörning bör du välja en bensinbil. Bränsleekonomin är bra i moderna bensinmodeller, och priset på små bilar med bensinmotor är ofta väldigt överkomligt.

Hyundai i10 N Line med karaktäristiska fälgar.
Hyundai Bluelink 1 BAYON Breaker Lille

Det får du med en bensin- och dieselbil från Hyundai

Två olika motoralternativ

Två olika motoralternativ

Våra bilar med 48V mildhybridsystem stöttar bensin- eller dieselmotorn med elektrisk drivkraft vid start och acceleration. Resultatet är bättre bränsleekonomi och mindre koldioxidutsläpp under körning.

Våra traditionella bensin- och dieselmotorer har skapats för att vara högpresterande och ge dig en stabil körupplevelse. Många modeller har vår unika CVVD-teknologi som optimerar motorns prestanda och bränsleeffektivitet under körning.

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Med en bensin- eller diesel från Hyundai, får du en bil tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil.

Mer om garanti

Hyundai vägassistans i hela Europa

Hyundai vägassistans i hela Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare ingår Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa (med undantag för Grönland och Färöarna), och du kan förlänga tjänsten genom att följa bilens serviceintervall på auktoriserade Hyundai-verkstäder.

Mer om vägassistans

Våra bilar

Möt våra små bilar

i10

i10

i10 är vår minsta bil, som trots sin storlek är både rymlig, rolig att köra och kommer med en imponerande rad säkerhetsutrustning. Det finns gott om plats och bagageutrymmet är ett av de största i klassen. Perfekt för dig som gör många korta resor eller söker en andrabil som gör stort intryck.

Kampanjpris från 154 900 kr
Tidigare lägsta pris 169 900 kr

Privatleasing från 1 911 kr/mån

 

Utforska i10

i20

i20

i20 är uppgraderad med ännu sportigare design, fler avancerade säkerhetsfunktioner och smarta uppkopplingsmöjligheter som håller dig ansluten till bilen både under och efter resan. Trots sina relativt kompakta yttre dimensioner, bjuder i20 på en rymlig modern kupé samt hela 352 liter bagageutrymme.  

Kampanjpris från 206 900 kr
Tidigare lägsta pris 216 900 kr

Privatleasing från 2 748 kr/mån

 

Utforska i20

 

Möt våra familjebilar

i30

i30

En praktisk och snygg familjebil med stort fokus på säkerhet och komfort. Som standard drivs den av en bensinmotor tillsammans med ett stöttande mildhybridsystem på 48V. Den tidlösa designen går igen i alla detaljer och du kommer att älska kromdetaljerna, de dubbla avgasrören och den större frontgrillen med sitt speciella 3D-mönster.

Kampanjpris från 214 900 kr
Tidigare lägsta pris 234 900 kr

Privatleasing från 4 020 kr/mån

 

Utforska i30
i30 Kombi

i30 Kombi

En familjebil med hela 602 liters bagageutrymme. Passar dig som drömmer om mycket utrymme men inte vill kompromissa med design, komfort eller säkerhet. Den är designad för att klara av alla vardagliga uppgifter med stil och i kombination med sin exceptionella mångsidighet kommer alla dina resor bli ett rent nöje.

Kampanjpris från 224 900 kr
Tidigare lägsta pris 244 900 kr

Privatleasing från 4 145 kr/mån

 

Utforska i30 Kombi
i30 Fastback N Line

i30 Fastback N Line

En familjebil som ser sportig ut från alla vinklar och passar dig som vill kombinera gott om plats med en stark motorsportupplevelse. Bilen är designad för att ge dig hög komfort, turboladdad körglädje och en premiumkänsla. Bagageutrymmet rymmer 450 liter och du får tillgång till en rad avancerade säkerhetsfunktioner.

Från 279 900 kr

 

Utforska i30 Fastback

Möt våra SUV:ar

KONA

KONA

KONA är en rymlig och flexibel SUV med hög körposition som ger dig bra överblick i trafiken. Den djärva nya designen med sina kraftfullt skulpterade drag och säregna front passar dig som vill ha en bil med unik attityd. KONA är utrustad med de allra senaste säkerhets- och uppkopplingsfunktionerna som standard.

Kampanjpris från 297 900 kr
Tidigare lägsta pris 307 900 kr

Privatleasing från 4 345 kr/mån

 

Utforska KONA
BAYON

BAYON

BAYON är en crossover som är rymlig och har en oförglömlig sportig design. Bilen är full med smart teknik som gör körningen rolig och säker. Den erbjuder även suverän prestanda i kombination med låga ägandekostnader. En modern crossover för dig som önskar fantastisk överblick i trafiken och klassledande säkerhets- och uppkopplingsfunktioner.

Kampanjpris från 192 400 kr
Tidigare lägsta pris 209 900 kr

Privatleasing från 2 326 kr/mån

 

Utforska BAYON
TUCSON

TUCSON

TUCSON är en mångsidig och rymlig SUV som passar dig som gärna vill synas. Den kraftfulla exteriördesignen med sina skarpa och dynamiska vinklar är revolutionerande och väcker garanterat uppmärksamhet. Den höga motorprestandan gör att du kan dra tyngre last som exempelvisen en husvagn och den är skapad att klara alla sorters vägförhållanden.

Från 304 900 kr

Privatleasing från 4 630 kr/mån

 

Utforska TUCSON
SANTA FE

SANTA FE

SANTA FE är vår största och lyxigaste SUV med fyrhjulsdrift som standard och plats för sju personer. Nu har den fått en helt ny design vilket innebär ännu mer plats, komfort, teknologi och säkerhet. SANTA FE drivs av en ny fyrcylindrig 2.2 liters dieselmotor med 200 hk som standard. En SUV för dig som älskar extra allt.

Från 499 900 kr

 

Utforska SANTA FE

Möt våra N-bilar

i20 N

i20 N

i20 N bygger på den prisvinnande rallybilen i20 Coupe WRC och passar dig som vill få adrenalinpåslag i vardagen. Den är utrustad med en 1,6 liters turboladdad GDi-bensinmotor som ger dig 204 hk. i20 N är trots sin sportighet otroligt praktiskt och innovativa uppkopplings- och säkerhetsfunktioner gör resan bekväm och trygg. Kupén genomsyras av exklusiva detaljer som: vacker läderratt med röda sömmar och N Line-logo, läckra sportsäten och växelspak i konstläder med samma röda sömmar och sportpedaler i metall.

Från 299 900 kr

 

Utforska i20 N
i30 N

i30 N

i30 N är byggd för dig som sätter körglädjen först. Bilens aerodynamiska exteriördesign och den allra senaste teknologin förstärker den fartfyllda känslan – från utsidan och ända in i den förarfokuserade kupén. Med sin 2,0 liters turbobensinmotor som levererar 280 hk, 8-växlade automatlåda med dubbelkoppling, dynamiska köregenskaper och höga komfort, är i30 N den ultimata kombinationen av praktisk vardagsbil och snabb kaxig sportbil. Det är helt enkelt en racerbil som passar både för fartfylld nöjesåkning och stillsamma vardagsäventyr.

Från 399 900 kr

 

Utforska i30 N
KONA N

KONA N

Det råder inga som helst tvivel om att nya KONA N är byggd för en fartfylld vardag. Designen signalerar maximal prestanda och körglädje. De yttre sportiga N-detaljerna och de exklusiva prestandahöjande N-funktionerna understryker att detta är en bil som höjer pulsen. Lägg till 2,0 liters turbobensinmotor med en effekt på 280 hk, 8-växlad automatlåda, fantastisk komfort med klassledande säkerhet, och KONA N är det självklara valet för både äventyrsälskare och hängivna motorsportsentusiaster.

Från 414 900 kr

 

Utforska KONA N

Boka provkörning

Sätt dig bakom ratten idag

Besök din lokala Hyundai-återförsäljare och ge dig ut på en åktur för att personligen uppleva hur bilarna känns, presterar och ser ut. Våra återförsäljare svarar dessutom gärna på frågor om vilken utrustning och vilka tillval som finns till bilen.

Utforska våra andra motortyper

Tillbaka till startsidan

Tillbaka till startsidan

Elbilar

Elbilar

Plug-in hybrider

Plug-in hybrider

Hybrider

Hybrider