06 Safty Fjernlysassistent

Sverigepremiär för nya i10!

Helt nya Hyundai i10 kombinerar ett kompakt yttre med ett rymligt inre.

I10

Med en modern och expressiv design samt ett stort utbud av avancerad säkerhetsteknologi är nya i10 en smart partner, som ger dig den stil och flexibilitet som du behöver. Bredare och lägre än föregångaren, med en renskuren kaross som hämtat inspiration från konturerna av kraftfulla muskler är nya i10 särskilt utformad för att erbjuda optimalt med plats ombord.

04 Performance Graf V2

Nya i10 lanseras med en 3-cylindrig bensinmotor på 1,0 liter som ger en effekt på 67 hk. Som alternativ till den 5-växlade manuella växellådan finns den även, som den enda i klassen, med en nyutvecklad automatiserad manuell växellåda. Tack vare att växellådan har lägre vikt och reducerad friktion förbättras bilens bränsleekonomi.

Nya I10 Kupe

Den rymliga kupén har uppdaterats med en genuin och modern look med fräscha mönster och nya texturer och med det senaste inom multimedia. Beroende på version är nya i10 utrustad med 8” pekskärm med Apple CarPlay™ och navigationssystem, trådlös mobilladdare och Blue Link®-uppkoppling.

06 Safty Fodg ªnger

Nya Hyundai i10 är utrustad med en av de mest omfattande säkerhetspaketen i sin klass. I paketet ingår Hyundai SmartSense, som består av avancerade säkerhetsfunktioner och assistanssystem

Med 8 olika snygga exteriörfärger, och ett kontrasterande tak i svart eller rött, kan du sätta din egen personliga prägel på bilen.