Kvinna vid Hyundai IONIQ 5 elbil på strand.

IONIQ 5

Power your world

Erbjudande på IONIQ 5

Erbjudande på IONIQ 5

Nu kan vi erbjuda IONIQ 5 till ett riktigt bra kampanjpris.

Just nu: 40 000 kr rabatt


Kampanjpris från 534 900 kr
Tidigare lägsta pris 574 900 kr

 

Boka provkörningPrislista

Kampanjen gäller till och med 2024-05-31, för leverans innan 2024-06-15. Kontakta din återförsäljare för tillgängliga specifikationer. Kan ej kombineras med andra kampanjer och rabatter. Med reservation för slutförsäljning.

Privatleasing från 8 423 kr/mån

Privatleasing från 8 423 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper t.ex. tänka på billån och värdeminskning.

 

IONIQ 5 PrivatleasingMer om Privatleasing

Skönheten med elektrisk innovation

Otroligt attraktiv och otroligt avancerad. IONIQ 5 omdefinierar bilden av elbilar. Med futuristisk design och en imponerande uppsättning avancerad teknologi är den redo att ta dig längre – med blixtsnabb uppladdning och elegant stil.
Futuristisk design

Futuristisk design

Den innovativa design är inspirerad av konceptbilen Concept 45 EV. Formspråket är en hyllning till Hyundais designarv samtidigt som det är anpassat för framtiden.

Den nya E-GMP plattformen

Den nya E-GMP plattformen

Tack vare Hyundais nya elektriska plattform E-GMP (Electric-Global Modular Platform) kan du njuta av supersnabb laddning, ökad räckvidd, mer plats i kupén och bättre hantering.

Öppen interiörkänsla

Öppen interiörkänsla

E-GMP plattformen har också gjort det möjligt för oss att designa en helt ny öppen interiör som ger en känsla av rymd och möjlighet till avkoppling.

Driver den elektriska mobiliteten framåt

Tack vare fantastisk dynamik samt ett lättviktsbatterisystem på 800 V för blixtsnabb laddning kan IONIQ 5 leverera hisnande prestanda. Elbilen bygger på vår banbrytande nya elektriska plattform E-GMP. En teknisk milstolpe i utvecklingen av framtida batteridrivna Hyundai-modeller.

Tillåt kakor att titta på videon

Vad är en elbil?

Elbilar som IONIQ 5 kräver inget fossilt bränsle och släpper därmed inte ut någon koldioxid under körning. Den mjuka och snabba elektriska accelerationen gör körningen dynamisk och spännande.
Noll CO2-utsläpp

Noll CO2-utsläpp

Eftersom det inte krävs någon bensin eller diesel för att köra IONIQ 5 släpper den ut noll koldioxid under körning. Den elektriska räckvidden är upp till 507 km.

Mindre underhåll

Mindre underhåll

Underhåll av elbilar är i regel billigare, eftersom bilen inte kräver någon motorolja samt har färre mekaniska delar som måste servas och bytas ut.

Snabb acceleration

Snabb acceleration

Du kommer att älska den blixtsnabba elektriska prestandan bakom ratten på IONIQ 5. På bara 5,1 sekunder tar du dig från 0-100 km/h.

Högsta möjliga säkerhet

Högsta möjliga säkerhet

Tack vare vårt avancerade säkerhetssystem, Hyundai Smart Sense, erbjuder IONIQ 5 de allra senaste säkerhets- och förarassistansfunktionerna.

Mer om säkerhet

Alltid uppkopplad i farten

Alltid uppkopplad i farten

IONIQ 5 är utrustad med den allra senaste tekniken som tillåter dig att vara precis så uppkopplad som du önskar.

Mer om uppkoppling
Praktisk och oslagbar komfort

Praktisk och oslagbar komfort

Hyundais designers har skapat en kupé som suddar ut gränsen mellan vardagsrum och bilinteriör. Här väntar smarta funktioner och oslagbar komfort.

Mer om komfort
Elektrisk prestanda

Elektrisk prestanda

IONIQ 5 levererar sportig prestanda och accelererar från 0 till 100 km/h på bara 5,1 sekunder.

Mer om prestanda

Upptäck serien IONIQ

Vår helt elektriska serie IONIQ är skapad för den medvetna bilisten som vill köra på enbart el. Bilar laddade med futuristisk design och oslagbar komfort.
IONIQ 6

IONIQ 6

IONIQ 6 kombinerar enastående prestanda med exceptionell elegans. Njut av strömlinjeformade design, upp till 614 km räckvidd och ultrasnabb laddning.

Mer om IONIQ 6
Mer om serien IONIQ

Mer om serien IONIQ

Exklusivt dedikerad till elbilar och nästa nivå av eldriven mobilitet har den nya IONIQ-serien skapats för medvetna konsumenter. Alla bilar i serien har innovativa materialval och snabb uppladdning för att passa en uppkopplad och insiktsfull livsstil.

Mer om serien IONIQ

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är IONIQ 5 tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Utöver det omfattas litiumjon polymerbatteriet i IONIQ 5 av en garanti på 8 år eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först. Njut av den extra trygghet som garantierna ger dig – som standard.

Läs vad andra tycker

World Car of the Year 2022

World Car of the Year 2022

Sedan lanseringen 2021 har IONIQ 5 belönats med flera priser för sin säregna design och utmärkta elektriska egenskaper – däribland ett hattrick på World Car Awards 2022 där modellen tog hem det stora priset World Car of the Year tillsammans med titlarna World Electric Vehicle of the Year och World Car Design of the Year. Bakom utmärkelserna står en jury bestående av 102 motorjournalister från hela världen.

Årets Testbil enligt Auto Motor & Sport

Årets Testbil enligt Auto Motor & Sport

IONIQ 5 får den välförtjänta titeln efter att ha presterat allra bäst i de biltester som tidningen har gjort under året som har gått.

Till testet
Årets bästa elbil enligt Ljud & Bild

Årets bästa elbil enligt Ljud & Bild

”Många smarta lösningar, mycket plats, kul att köra! Livligt och annorlunda utseende. Bra ljud från Bose-systemet.”

Till testet
Full pott av välkända Euro NCAP

Full pott av välkända Euro NCAP

Den oberoende testinstansen Euro NCAP har gett IONIQ 5 högsta möjliga säkerhetsbetyg – 5 stjärnor av 5 möjliga.

Till testet
Årets Bil 2021 enligt Auto Motor & Sport

Årets Bil 2021 enligt Auto Motor & Sport

”Från ett vitt papper och på en helt ny elbilsplattform kom en bil som i ett slag fick många konkurrenter att kännas gamla.”

Till artikeln
Årets Högsta Växeln-bil 2021 i kategorin Läsarnas val

Årets Högsta Växeln-bil 2021 i kategorin Läsarnas val

”Ioniq 5 ger oss en inblick i framtiden, och fortsätter Hyundai att producera bilar av denna kaliber har de snart helt skakat av sig sin billighetsstämpel.”

Till testet

Vad vill du läsa mer om?

Utforska den futuristiska designen

Utforska den futuristiska designen

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper

Vanliga frågor

Hur ofta du behöver serva din bil beror på din modells serviceintervall, samt miltal och ålder. Hos en auktoriserad Hyundai-verkstad kan du alltid vara säker på att servicen på din bil utförs av kompetenta och specialutbildade tekniker. För ett specifikt kostnadsförslag kontakta din närmaste Hyundai-verkstad.