Detta är nya KONA

Detta är nya KONA

Nya KONA är en kompakt SUV med stor attityd. Nu finns den tillgänglig som bensin, mildhybrid, hybrid och electric – alla uppgraderade med ny aerodynamisk frontgrill, markanta hjulhus som ger en sportig siluett och ännu fler säkerhetsfunktioner som standard. Dessutom har du tio snygga exteriörfärger, tre utrustningsnivåer och en sportig N Line-version att välja på. Vilken blir din favorit?
KONA

KONA

Kampanjpris: Spara 20 000 kr

Nya KONA är en härlig SUV med hög in- och urstigning som ger perfekt överblick över trafiken. De kraftfulla linjerna, nya LED-strålkastarna med eleganta varselljus och uppseendeväckande aluminiumfälgarna väcker starkt habegär. Finns med effektiv turbobensinmotor, eller även som bränsleekonomisk diesel mildhybrid.

Gäller Essential, Advanced och N line.

 

Läs merBoka provkörning

 

 

KONA Hybrid

KONA Hybrid

Kampanjpris: Spara 20 000 kr

Nya KONA Hybrid är byggd för att ge dig både fantastisk körglädje, bättre bränsleekonomi och lägre koldioxidutsläpp. Det är en bekväm SUV med kaxig design som drivs av en bensinmotor med direktinsprutning och en batteridriven elmotor. En kraftfull kombination som ger dig ett maximalt vridmoment på 265 Nm.

Gäller Essential och Advanced.

 

Läs merBoka provkörning

KONA N Line

KONA N Line

Kampanjpris: Spara 20 000 kr

För första gången finns KONA i N Line-modell. En sportig variant som drivs av en turbobensinmotor med direktinsprutning. Stora luftintag framtill, karaktäristisk N Line frontgrill med integrerad N Line-logo och sportiga 18” aluminiumfälgar drar blickarna till sig.

 

Läs merBoka provkörning

 

KONA Electric

KONA Electric

Kampanjpris: Spara 25 000 kr

KONA Electric är den perfekta kombinationen av en praktisk SUV och en innovativ elbil. Elegant design med karaktäristisk sluten front möter ett rymligt inre med gott om plats för både bagage och passagerare. Du kan välja mellan två olika batteripaket beroende på ditt körbehov: Standard Range med upp till 305 km räckvidd eller Long Range Performance med upp till hela 484 km räckvidd. Båda versionerna har 8” pekskärm, eluppvärmda framsäten och blixtsnabb respons.

Gäller Essential och Advanced.

 

Läs merBoka provkörningBygg Bil

 

Vill du uppleva nya KONA i verkligheten?

Provkör din favorit när det passar dig!