SANTA FE Plug-in Hybrid opladning

Uppladdning

Många sätt att ladda batterierna

Tack vare Hyundais innovativa teknologi går det snabbt och enkelt att ladda SANTA FE Plug-in Hybrid, oavsett om du är hemma eller på en av de många offentliga laddningsstationerna. När du laddar bilen hemma via en laddbox har du möjlighet att styra uppladdningen via BlueLink®-appen i din mobiltelefon.
Laddbox hemma

Laddbox hemma

Installera en laddbox hemma så kan du alltid ladda SANTA FE Plug-in Hybrid snabbt, säkert och smidigt. Hos Skatteverket kan du ansöka om skattereduktion till din laddbox.

Schuko-laddare

Schuko-laddare

Det medföljer en 230 V AC-laddare, även kallad Schuko-laddare, när du köper din SANTA FE Plug-in Hybrid. Med denna kabel kan du i nödfall ladda bilen överallt i ett vanligt eluttag. Se till att först kontrollera att elnätet godkänner uppladdning av elbil.

Schuko-laddaren bör endast betraktas som en nödladdare.

Typ 2-kabel

Typ 2-kabel

Med denna kabel kan du ladda bilen på offentliga laddningsstationer där det inte finns någon förinstallerad kabel. Typ 2-kabeln kan du köpa hos din lokala återförsäljare. Läs mer i vår broschyr om laddkabel.

Ladda i hela Europa med Charge myHyundai

Ladda i hela Europa med Charge myHyundai

Nu kan du ladda din laddhybrid på över 300 000 platser – med ett laddkort. Registrera dig nu och kom i gång!

Läs mer
Programmerbar laddning

Programmerbar laddning

Få tillgång till SANTA FE Plug-in Hybrids avancerade batteristyrningssystem för full kontroll. Anpassa dina uppladdningstider så att de passar ditt eget schema och budget.

Ställ in start och slut

Ställ in start och slut

Använd Charging Time Reservation-funktionen för att programmera start- och stopptider för uppladdningen och vakna till en fulladdad bil varje morgon (kräver att bilen är ansluten till en laddare).

Uppladdningsbegränsning

Uppladdningsbegränsning

Ställ in en maxgräns för uppladdningen, till exempel 50% när du befinner dig på en offentlig snabbladdningsstation, och ladda sedan batteriet fullt när du kommit hem.

Vad vill du läsa mer om?

Kraftfull och elegant

Kraftfull och elegant

Mer om design
Nya hybridmotorer

Nya hybridmotorer

Mer om prestanda
Klassledande säkerhet

Klassledande säkerhet

Mer om säkerhet
Håll dig uppkopplad

Håll dig uppkopplad

Mer om uppkoppling