Uppkoppling

Uppkoppling

BlueLink®-uppkoppling 
Kontrollera din KONA Hybrid från din smartphone, eller med rösten. Tjänsterna i BlueLink Connected Car Services ger dig tillgång till smidig uppkoppling i helt nya KONA Hybrid – med röststyrning och en lång rad funktioner som gör körningen både enklare och roligare. Ett kostnadsfritt 5-årsabonnemang på Hyundais LIVE Services ingår i priset för 10.25" Audio Video Navigation-systemet. (Tillval)
Fjärrstyrning av dörrlåsen

Fjärrstyrning av dörrlåsen

Glömt att låsa bilen? Oroa dig inte – KONA hybrid ger dig besked genom att skicka ett pushmeddelande till din smartphone. När du matat in din PIN-kod, kan du sedan låsa eller låsa upp din KONA hybrid direkt via en knapp i BlueLink®-appen, var du än befinner dig.

Skicka destinationen till bilen

Skicka destinationen till bilen

Om din KONA hybrid är utrustad med ett navigationssystem kan du använda BlueLink®-appen för att leta fram färdmål även när du inte befinner dig i bilen. BlueLink® synkar sedan destinationen med ditt navigationssystem och laddar färdvägen så att den är klar att användas när det är dags att köra. Det är bara att hoppa in bakom ratten och trycka på Go.

Hitta bilen

Hitta bilen

Glömt var du ställde bilen sist? Allt du behöver göra då är att öppna BlueLink®-appen så visar den dig vägen till bilen på en karta.

BlueLink®-appen

BlueLink®-appen

BlueLink®-appen finns att ladda ner från Google Play Store och Apple App Store.

Kom fram snabbare med realtidstjänster 
 Helt nya KONA Hybrid har allt du behöver för att minska stressen vid körningen – och för att du ska kunna ta dig från A till B snabbare. Ett kostnadsfritt 5-årsabonnemang på Hyundai's LIVE Services ingår i priset med 10.25" Audio Video Navigation-systemet. Få realtidsinformation om var det finns mackar och vad de tar för bränslet, den aktuella trafiksituationen, vädret, om intressanta ställen (”POI”) liksom om parkeringsplatser (både gatuparkeringar och andra) och Hyundai-återförsäljare – ja t.o.m. fartkameravarningar (där detta är tillåtet enl. lag). 
Bränslepriser i realtid

Bränslepriser i realtid

Hitta mackar snabbt när du behöver en, och ett bra pris på bränslet – den kontinuerligt uppdaterade bränsletjänsten ger dig information om var det finns bensinstationer och vad bränslet kostar. När du hittat en lämplig mack behöver du bara peka på den så väljs den som destination i navigationssystemet. Dessutom ger denna tjänst dig information om öppettider och vilka betalningsalternativ som står till buds. 

Parkeringsplatser (både gatuparkeringar och andra)

Parkeringsplatser (både gatuparkeringar och andra)

Hitta parkeringsplats snabbare – och njut av att kunna parkera effektivare och utan en massa stress. Parkeringsinformationen hjälper dig att hitta och jämföra olika parkeringsalternativ i P-garage, längs gatan och på andra platser. Du får information i realtid om lediga P-platser, var de finns, vad de kostar liksom om ev. öppettider eller begränsningar osv.

Hyundai-återförsäljare

Hyundai-återförsäljare

Få uppdaterad information om Hyundai-återförsäljare i närheten. Perfekt när du är ute på resa och skulle behöva service eller något annat.

Trafikinformation

Trafikinformation

Allt fler bilar på vägarna leder till fler köer och trafikstockningar. Därför erbjuder Hyundai dig trafikinformation i realtid som visar den bästa färdvägen under rådande förhållanden, och även den mest noggrant beräknade ankomsttiden.

Adresser och intressanta ställen

Adresser och intressanta ställen

Aldrig tidigare har det varit så enkelt att söka efter en adress, ett intressant ställe (POI) eller efter en kombination av båda. Tack vare fri-text-sökning kan du alltid hitta det ställe du letar efter.

Väder

Väder

Det är alltid bra att veta vilket väder man kan vänta sig när man ska ut på resa. Vädertjänsten visar dig uppdaterad väderinformation på en karta för de flesta större städer i Europa. Du kan alltid plocka fram den senaste väderinformationen för där du befinner dig, för resmålet eller en stad du sparat.

Fartkameravarningar

Fartkameravarningar

En vittomfattande tjänst som varnar både för fasta och mobila fartkameror. Så att du kan köra tryggt, säkert och avslappnat.

Där den lokala lagstiftningen tillåter detta.