Nya i20

Nya i20

Nya i20

Helt nya i20 är redo för dig hösten 2020
Med en helt ny design, smart interiör och innovativa lösningar för din smartphone
Ser du också fram emot nya i20?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Så får du den senaste informationen om priser, utrustning och mycket annat.
Ny design
Exteriör

Exteriör

Nya Hyundai i20 hämtar sin inspiration från rallymodellen, som har kört med framgång i hela Europa. Det innebär en smart och sportig design. Fronten har fått en ny design med nya smarta strålkastare. Den dynamiska designen fortsätter längs sidan där bilens linjer möter de nya Z-formade kombinationsbakljusen, och flyter samman med den röda designlinjen baktill.

Kombinationsbakljus är extrautrustning.

Interiör

Interiör

Nya Hyundai i20 har fått en helt ny interiör med digital display och en ny stor pekskärm. Den har även en nydesignad ratt och intrumentbräda med tvärgående lameller, samt klassledande utrustning.

Digital display och pekskärm beroende på utrustningsnivå.

Klassledande säkerhet
Aktiv dödavinkelvarnare

Aktiv dödavinkelvarnare

Det är alltid bra att bli varnad för bilar i döda vinkeln, men med den nya aktiva dödavinkelvarnaren i nya i20 känner du ett motstånd i ratten om du har missat en bil bakom när du försöker byta körfält.

Fabriksmonterad extrautrustning (endast till DCT).

eCall

eCall

I händelse av en olycka kan denna funktion automatiskt ringa 112. Bilens position skickas också så att hjälp kan komma fram. Kan även aktiveras manuellt med en knapptryckning.

Meddelande om att framförvarande fordon rör sig efter stopp

Meddelande om att framförvarande fordon rör sig efter stopp

Den här smarta funktionen meddelar föraren med en signal när framförvarande fordon börjar röra på sig igen efter att ha stått stilla, t.ex. vid ett stoppljus eller i en kö.

Varningssystem för korsande trafik vid backning

Varningssystem för korsande trafik vid backning

Varnar för andra trafikanter vid backning där sikten är skymd. T.ex. när du backar ut från en parkeringsplats. Bilen bromsar om det behövs.

Fabriksmonterad extrautrustning (endast till DCT).

Automatisk nödbroms

Automatisk nödbroms

Gör föraren uppmärksam på stillastående trafik och bromsar, när det behövs. Upptäcker även fotgängare och cyklister.

Cykeligenkännelse kräver både kamera och radar, och är därför beroende på version.

Massor av utrustning
BlueLink®

BlueLink®

Som något helt nytt erbjuds BlueLink till Hyundai i20. Via en app kan du styra flertalet olika funktioner på bilen. Dessutom får du tillgång till information om var bilen är parkerad, bränslenivå och mycket mer.

Läs mer om Blue Link
Heldigital display

Heldigital display

Nya i20 erbjuder möjlighet till en heldigital display med många anpassningsalternativ.

Beroende på utrustningsnivå. 

Värme i ratten

Värme i ratten

Omöjligt att vara utan när du en gång har provat det. Det är fantastiskt att känna värmen som sprids i den nya snygga ratten. Extra skönt under kalla dagar.

Beroende på utrustningsnivå. 

Apple CarPlay™

Apple CarPlay™

Med den helt nya 10,25” pekskärmen har du enkel åtkomst till radio och Apple CarPlay*. Som något helt nytt i klassen finns det också möjlighet till trådlös anslutning, så att du kan lyssna på musik, podcast och mycket mer via din smartphone. Kombinera den med trådlös mobilladdare för ännu mer komfort.

Apple CarPlay är ett registrerat varumärke under Apple Inc. 

10,25" pekskärm och trådlös mobilladdare kan köpas till som fakbriksmonterad extrautrustning. Apple CarPlay är beroende på utrustningsnivå. 

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är helt nya i20 tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

Läs mer om garanti
Vägassistans i Sverige och Europa

Vägassistans i Sverige och Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

Läs mer om vägassistans