Nya i20 egenskaper interiör infotainment.

Egenskaper

Toppmodern teknik i i20

i20 är utrustad med toppmodern teknik. Effektiv prestanda går hand i hand med fantastisk komfort och avancerad säkerhet vilket gör denna bil till en riktig stjärna i sin klass.
Limegrön i20 kör i stadsmiljö.
Man syns i förarsätet på nya i20.

Prestanda

Effektiv prestanda

Som standard erbjuds i20 med en 1.25 MPi bensinmotor med manuell växellåda som erbjuder optimal kraft och full kontroll. Ta i20 till en ny nivå med det effektiva 48V mildhybridsystemet för maximal effektivitet och prestanda, samt bättre bränsleekonomi.
I20 Performance 12 Litre Mpi Petrol Engine

1.25 MPi bensinmotor

Den 4-cylindriga motorn med 84 hk och 5-växlad manuell växellåda erbjuder optimal kraft med full kontroll och ett behagligt vridmoment.

I20 Performance 10 Litre T Gdi 100Hk

1.0 T-GDi mildhybrid bensinturbo

Den trecylindriga turbomotorn är designad för att ta i20 till en sportig och dynamisk nivå. Med 100 hk och mildhybridteknik är det den perfekta bilen.

7-växlad dubbelkopplingslåda (DCT)

Hyundais egen 7-växlade automatlåda med dubbelkoppling gör i20 enkel att köra, samtidigt som den sänker bränsleförbrukningen och ökar komforten under körning.

Energy Regeneration System (ERS)

Idle Stop & Go (ISG), Alternator Management System (AMS) och däck med lågt rullmotstånd kompletteras av vårt Energy Regeneration System (ERS): När bilen körs i växel, men med släppt gaspedal, genererar motorns bromseffekt rörelseenergi som omvandlas till elektricitet och lagras i batteriet. Detta minskar både bränsleförbrukning och CO2-utsläpp.

Komfort

Premium ljudsystem och trådlös uppkoppling

Tack vare trådlös spegling av din mobiltelefons innehåll på bilens 8" pekskärm och trådlös laddning får du större komfort. Det tillgängliga BOSE® premium ljudsystemet med åtta högtalare gör det ännu roligare att sjunga med i dina favoritlåtar under resan.
Trådlös laddning

Trådlös laddning

Njut av trådlös anslutning och laddning av din mobiltelefon samt spegling av dess innehåll till 8" pekskärmen.

USB

USB

Anslut och ladda dina USB-enheter som t.ex. din mobiltelefon. I i20 finns det USB-C-portar i både fram- och baksäte.

Bose® Premium ljudsystem

Njut av fantastisk ljudåtergivning med ljudsystemet Bose® Premium. Med åtta högtalare och en subwoofer skapas en ljudupplevelse som är precis lika sportig och dynamisk som körkänslan i i20.
Man använder Bluelink-appen, nya i20 i bakgrunden.
Pekskärm med navigering i nya i20.

Uppkoppling

Smart uppkoppling

Njut av smart uppkoppling och modern teknik med dubbel 10,25" display med delad skärmfunktion. Med Bluelink® kan du styra din bil via din smartphone - eller med hjälp av din röst. Upplev smart uppkoppling med röstigenkänning och funktioner som gör din körning ännu bekvämare.
10,25" digital instrumentering

10,25" digital instrumentering

Den 10,25" digitala instrumenteringen visar viktig körinformation där du ser den bäst: mitt framför dig. Displayen kan anpassas efter dina önskemål och visa allt från hastighet och energiflöde (endast 48V) till Smart Sense-funktioner.

10,25" pekskärm

10,25" pekskärm

i20 bjuder på teknik som underlättar körningen. Väljer du 10,25" pekskärm medföljer 3D-navigation och Bluelink.

8" pekskärm

8" pekskärm

Den 8" pekskärmen ger tillgång till Apple CarPlay™ och Android Auto™ samt trådlös spegling av innehållet på din smartphone. Dessutom kan du se andra funktioner på pekskärmen så som navigation, meddelanden m.m.

Apple CarPlay™ och Android Auto™ är registrerade varumärken tillhörande Apple Inc och Google Inc. Funktionalitet beroende på telefontyp. 

Hyundai LIVE Services

Bluelink® använder inbyggd telematik för att erbjuda Hyundai LIVE Services, det vill säga trafikinformation och parkeringsmöjligheter i realtid. Med Bluelink-appen kan du låsa och låsa upp din i20 på distans samt hitta din bil om du inte minns var den är parkerad. Appen skickar också ett larm till dig om någon skulle försöka bryta sig in i bilen. Och om du vill veta om däcktrycket är okej, kan den berätta det också.
Bättre trafikinformation

Bättre trafikinformation

Med Hyundai LIVE Services beräknas din rutt via Bluelink-systemets molnbaserade tjänster snarare än via bilens inbyggda navigationssystem. Det möjliggör mer exakta trafikprognoser, mer exakta ankomsttider och mer tillförlitliga omräkningar av rutten.

Vägbeskrivning i mobiltelefonen

Vägbeskrivning i mobiltelefonen

Slipp hitta en parkeringsplats precis vid din slutdestination. Om du befinner dig mellan 200-2 000 meter från ditt resmål överförs navigeringen från bilen till Bluelink-appen och du kan fortsätta färden till fots.

Bränslepriser i realtid

Bränslepriser i realtid

Hitta de närmaste tankställena och de bästa bränslepriserna med kontinuerligt uppdaterad information med ett enkelt tryck på skärmen.

Parkering

Parkering

Hitta snabbt en parkeringsplats och få information om pris, öppettider och eventuella restriktioner.

Väder

Väder

Det kan vara bra att känna till väderprognosen när du påbörjar din resa. Du kan alltid hålla ett öga på vädret för din aktuella position, destination eller favoritplats.

Fartkameravarning

Fartkameravarning

Varnar dig för både fasta och mobila fartkameror på vägen så du kan koppla av under körningen.

Där lokal lagstiftning tillåter det.

Trafikinformation

Trafikinformation

Hyundai erbjuder trafikinformation för de bästa och snabbaste rutterna baserat på aktuella trafikförhållanden samt beräknad ankomsttid.

Live-POI

Live-POI

Det har aldrig varit lättare att söka efter adresser eller att upptäcka nya platser (Point of Interest). Tack vare fritextsökningen kan du alltid hitta det du söker.

Bluelink®

Bluelink håller dig uppkopplad mot din Hyundai – både före, under och efter din körning. Med Bluelink får du tillgång till ett stort antal funktioner som gör din körupplevelse säkrare, enklare och roligare.
Ladda ner appen

Ladda ner appen

Du kan ladda ned Bluelink®-appen från Google Play eller hämta den i Apple App Store.

Mer om Bluelink®

Tillåt kakor att titta på videon

Parking Assist

Parking Assist

Ta hjälp av backkamera och sensorer för att tryggt och enkelt parkera även i de minsta av parkeringsluckor.

Mood Modes

Mood Modes

Med Mood Modes kan du slappna av i rusningstrafiken eller på långa bilresor med lugnande stämningsljud. 6 olika ljudlandskap finns att lyssna på närhelst du önskar.

LA LISTE integration

LA LISTE integration

Hitta riktigt bra mat efter en lång bilfärd med restaurangguiden LA LISTE:s ranking, som nu är integrerad i i20.

Röststyrning

Röststyrning

Aktivera röststyrning i i20 med ett knapptryck på ratten och reglera luftkonditionering, temperatur, sätesvärmare och andra funktioner med din röst.

eCall

eCall

Din säkerhet är vår högsta prioritet. Med andra generationens eCall som har stöd för 4G larmar i20 automatiskt räddningstjänsten och uppger bilens position vid en olycka.

En limegrön i20 sedd framifrån körandes i en stad.
Kvinna i hjälm och grön överdel.

Säkerhet

Avancerad säkerhet

Tack vare Hyundai Smart Sense, vårt avancerade förarassistanssystem, erbjuder i20 ett av de mest omfattande teknikpaketen för aktiv säkerhet i sin klass. Upptäck och njut av funktioner som ger ökad trygghet och sinnesro under körning.

Filkörningsassistans (LFA)

För första gången är i20 utrustad med filkörningsassistans. När funktionen är aktiverad, ser den till att bilen håller sig mitt i sitt körfält (i hastigheter mellan 0-180 km/h), både på motorväg och i stan.

Dödavinkelvarnare (BCA)

Dödavinkelvarnaren, som också den arbetar med radar, övervakar området på sidorna bakom bilen. Om det upptäcker ett annat fordon, visas en visuell varning i sidobackspeglarna och det upplevs ett motstånd i ratten som gör det svårt att lämna filen.

Varningssystem för korsande trafik bakom bilen (RCCA)

När du backar ut från områden med dålig sikt varnar systemet inte bara om fordon närmar sig från sidan – det ansätter även bromsarna automatiskt.

Automatisk nödbroms (FCA)

FCA är ett avancerat aktivt säkerhetssystem som varnar föraren i nödsituationer och automatiskt kan bromsa bilen om så skulle krävas. Systemet är aktivt från 9 km/h och uppåt, och kan registrera andra fordon och även fotgängare.

Navigationsbaserad Smart Cruise Control (NSCC)

Använder data från bilens navigationssystem för att automatiskt anpassa farten vid körning i skarpa kurvor, på landsväg eller motorväg.

Intelligent hastighetsbegränsare (ISLA)

Varnar dig med ljud- och ljussignaler när du överskrider hastighetsgränsen. I kombination med manuell farthållare kan den justera bilens hastighet automatiskt.

Varningssystem för baksätespassagerare (ROA)

Varningssystem för baksätespassagerare (ROA)

Detekterar om en bakdörr öppnades eller stängdes innan bilen startades och påminner sedan föraren om att kontrollera antalet baksätespassagerare innan man lämnar bilen.

Rörelsedetektor (LVDA)

Rörelsedetektor (LVDA)

Den här smarta funktionen meddelar föraren med en signal när framförvarande fordon börjar röra på sig igen efter att ha stått stilla, t.ex. vid ett stoppljus eller i en kö.

Ta reda på mer om i20

Pris och utrustning

Pris och utrustning

Design

Design

Däckinformation

Nedan hittar du information om de däck som kan följa med din i20.
16" Michelin-däck
17" Hankook-däck