IONIQ Plug-in Hybrid

Upptäck nya IONIQ Plug-in Hybrid
Upplev det bästa av två världar! Kör på el upp till 52 km (WLTP) – och bensin när du behöver. Med uppfräschad design och förbättrade köregenskaper och säkerhetssystem är nya IONIQ plug-in hybrid bättre än någonsin! Dessutom med en klimatbonus på 41 436 kr (ej inräknat i priserna) baserat på sitt imponerande låga 26g CO2-utsläpp!  

Privatleasing från endast 3 595 kr/mån*

*Klimatbonus avdragen i månadspriset.

Ny look inifrån och ut

Ny look inifrån och ut

Nya IONIQ plug-in hybrids rena, aerodynamiska silhuett har uppgraderats med en rad nya designelement för att optimera bilens sofistikerade look. Det nya, dynamiska kylargallret harmonierar snyggt med de nya full LED-strålkastarna (beroende på version) och automatiska LED-varselljusen. Det ger ett mycket sofistikerat förstahandsintryck av bilen.

Kör från Göteborg till Smögen för under 25 kr 
Plug In Performance

Den effektiva elmotorn och den högpresterande bensinmotorn i en IONIQ plug-in hybrid säkerställer att bränsleekonomin är oerhört låg. I själva verket kan du njuta av 52 km helt CO2-fri bilkörning enbart på batteriet, innan bensinmotorn automatiskt startar. Eller för att uttrycka det på ett annat sätt: Du kan köra från Göteborg till Smögen för under 25 kr!

 

Just nu! Sommarränta 1,95%

Just nu! Sommarränta 1,95%

Drömmer du om en ny Hyundai i sommar? I så fall har vi ett riktigt bra erbjudande till dig. Just nu kan du finansiera din nya bil till en extra förmånlig ränta på bara 1,95%

Läs mer
För framtiden
#NextAwaits

#NextAwaits

Ett framsteg händer inte av sig själv – det är något du tar. Ett framsteg är alltid början på något nytt.
Det nästa steg som snabbt blir till flera på vägen mot bättre bilar och en renare framtid.

Läs mer
Blue Link® Connected Car Services 
Hyundais mobilapp Blue Link® gör det lättare än någonsin att vara uppkopplad mot din bil. Blue Link® Connected Car Service håller dig uppkopplad direkt mot din nya IONIQ plug-in hybrid med online röstigenkänning och ett stort antal funktioner som förhöjer din körglädje. Blue Link®-funktionen LIVE Services (ingår gratis i 5 år vid Blue Link®-tillval) ger dig realtidsuppdaterad information om väder, trafikinformation, varnar för fartkameror, informerar om närmaste laddstationer, bensinstationer, närliggande Hyundai-återförsäljare, verkstäder och live POI-sökning. Hyundai Blue Link®-appen kräver en Blue Link®-utrustad bil för att fungera. 
001
Img 002
Vad är en plug-in hybrid?

Vänj dig vid fullständig flexibilitet. IONIQ plug-in hybrid ger dig elbilens alla fördelar – plus den flexibilitet som en hybridbil med bensinmotor ger. Ett kraftfullt 8,9 kWh litium-jon-polymer-batteri ger dig en räckvidd på upp till 52 km på 100% el med ett enkelt knapptryck. När räckvidden med enbart elmotor är förbrukad fungerar IONIQ Plug-in hybrid som IONIQ Hybrid. Tack vare bilens helt parallella hybriddrivlinesystem kan den också köras på bensinmotorn, elmotorn eller båda.  Kör precis så långt du vill. Och när du kommer fram kan du ansluta bilen till en laddningsstation. Men även när du kör laddar det justerbara regenererande bromssystemet batteriet genom att använda elmotorn för att sänka bilens hastighet. Man kan välja mellan fyra nivåer av regenerativ bromskraft. 

Räckvidd enligt WLTP. Räckvidden kan variera en aning beroende på vägförhållanden, körstil och temperatur.

4
2
3
Upptäck fördelarna med att köra en plug-in hybrid
Nya IONIQ plug-in hybrid ger dig den utmärkta bränsleekonomin som hybrider är kända för, plus de extra fördelarna med en påfallande räckvidd på bara el.
Elektrisk räckvidd + flexibilitet

Elektrisk räckvidd + flexibilitet

Om du inte är redo för en ren elbil är en plug-in hybrid en perfekt kompromiss. Du får ca 52 kilometer ren elkörning vilket bör vara mer än nog till de flesta bilturerna, men du har alltid bensinmotorn som backup om du planerar en längre bilresa.

Räckvidd baserad på WLTP. Räckvidden kan variera något beroende på vägförhållanden, körstil och temperatur.

Noll utsläpp vid ren el-körning

Noll utsläpp vid ren el-körning

Kör elektriskt med ett enkelt knapptryck. Nya IONIQ plug-in hybrids kraftfulla lithium-ion-polymer-batteri på 8,9 kWh ger dig en elektrisk räckvidd på upp till 52 km. Under kortare sträckor går bilen på enbart el vilket ger 0g CO2-utsläpp vid dessa tillfällen. När den elektriska räckvidden är förbrukad kan bilen fortsätta automatiskt i hybrid-läge, där elmotorn också används.

Räckvidd baserad på WLTP. Räckvidden kan variera något beroende på vägförhållanden, körstil och temperatur.

Kör längre på en liter bensin

Kör längre på en liter bensin

Nya IONIQ plug-in hybrid lyfter bränsleeffektiviteten till en ny nivå. Då den batteridrivna elmotorn samarbetar med bilens bensinmotor uppnås en otroligt bra bränsleekonomi och lägre emissioner.

Enastående garanti

Enastående garanti

Hyundai IONIQ plug-in hybrid har 5 års garanti utan kilometerbegränsning. Läs mer här

8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

IONIQ plug-in hybrid har 8 års garanti eller 200 000 km för batteripaketet.