IONIQ Plug-in Hybrid

Upptäck IONIQ Plug-in Hybrid

Upplev det bästa av två världar! Kör på el upp till 52 km (WLTP) – och bensin när du behöver. Med uppfräschad design och förbättrade köregenskaper och säkerhetssystem är IONIQ Plug-in Hybrid bättre än någonsin! Dessutom med en klimatbonus på 29 842 kr (ej inräknat i priserna) baserat på sitt imponerande låga 26g CO2-utsläpp!  
Ny look inifrån och ut

Ny look inifrån och ut

IONIQ Plug-in Hybrids rena, aerodynamiska silhuett har uppgraderats med en rad nya designelement för att optimera bilens sofistikerade look. Det nya, dynamiska kylargallret harmonierar snyggt med de nya full LED-strålkastarna (beroende på version) och automatiska LED-varselljusen. Det ger ett mycket sofistikerat förstahandsintryck av bilen.

Kör från Göteborg till Smögen för under 25 kr 

Plug In Performance

Den effektiva elmotorn och den högpresterande bensinmotorn i en IONIQ Plug-in Hybrid säkerställer att bränsleekonomin är oerhört låg. I själva verket kan du njuta av 52 km helt CO2-fri bilkörning enbart på batteriet, innan bensinmotorn automatiskt startar. Eller för att uttrycka det på ett annat sätt: Du kan köra från Göteborg till Smögen för under 25 kr!

 

BlueLink® Connected Car Services 

Hyundais mobilapp BlueLink® gör det lättare än någonsin att vara uppkopplad mot din bil. BlueLink® Connected Car Service håller dig uppkopplad direkt mot din IONIQ Plug-in Hybrid med online röstigenkänning och ett stort antal funktioner som förhöjer din körglädje. BlueLink®-funktionen LIVE Services (ingår gratis i 5 år vid BlueLink®-tillval) ger dig realtidsuppdaterad information om väder, trafikinformation, varnar för fartkameror, informerar om närmaste laddstationer, bensinstationer, närliggande Hyundai-återförsäljare, verkstäder och live POI-sökning. Hyundai BlueLink®-appen kräver en BlueLink®-utrustad bil för att fungera. 
001
Img 002

Vad är en plug-in hybrid?

Vänj dig vid fullständig flexibilitet. IONIQ Plug-in Hybrid ger dig elbilens alla fördelar – plus den flexibilitet som en hybridbil med bensinmotor ger. Ett kraftfullt 8,9 kWh litium-jon-polymer-batteri ger dig en räckvidd på upp till 52 km på 100% el med ett enkelt knapptryck. När räckvidden med enbart elmotor är förbrukad fungerar IONIQ Plug-in Hybrid som IONIQ Hybrid. Tack vare bilens helt parallella hybriddrivlinesystem kan den också köras på bensinmotorn, elmotorn eller båda. Kör precis så långt du vill. Och när du kommer fram kan du ansluta bilen till en laddningsstation. Men även när du kör laddar det justerbara regenererande bromssystemet batteriet genom att använda elmotorn för att sänka bilens hastighet. Man kan välja mellan fyra nivåer av regenerativ bromskraft. 

Räckvidd enligt WLTP. Räckvidden kan variera en aning beroende på vägförhållanden, körstil och temperatur.

4
2
3

Upptäck fördelarna med att köra en plug-in hybrid

IONIQ Plug-in Hybrid ger dig den utmärkta bränsleekonomin som hybrider är kända för, plus de extra fördelarna med en påfallande räckvidd på bara el.
Elektrisk räckvidd + flexibilitet

Elektrisk räckvidd + flexibilitet

Om du inte är redo för en ren elbil är en plug-in hybrid en perfekt kompromiss. Du får ca 52 kilometer ren elkörning vilket bör vara mer än nog till de flesta bilturerna, men du har alltid bensinmotorn som backup om du planerar en längre bilresa.

Räckvidd baserad på WLTP. Räckvidden kan variera något beroende på vägförhållanden, körstil och temperatur.

Noll utsläpp vid ren el-körning

Noll utsläpp vid ren el-körning

Kör elektriskt med ett enkelt knapptryck. IONIQ Plug-in Hybrids kraftfulla litiumjonpolymerbatteri på 8,9 kWh ger dig en elektrisk räckvidd på upp till 52 km. Under kortare sträckor går bilen på enbart el vilket ger 0g CO2-utsläpp vid dessa tillfällen. När den elektriska räckvidden är förbrukad kan bilen fortsätta automatiskt i hybrid-läge, där elmotorn också används.

Räckvidd baserad på WLTP. Räckvidden kan variera något beroende på vägförhållanden, körstil och temperatur.

Kör längre på en liter bensin

Kör längre på en liter bensin

IONIQ Plug-in Hybrid lyfter bränsleeffektiviteten till en ny nivå. Då den batteridrivna elmotorn samarbetar med bilens bensinmotor uppnås en otroligt bra bränsleekonomi och lägre emissioner.

Möt resten av familjen

IONIQ Hybrid

IONIQ Hybrid

Läs mer
IONIQ Electric

IONIQ Electric

Läs mer
Enastående garanti

Enastående garanti

Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid har 5 års garanti utan kilometerbegränsning. Läs mer här

8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

IONIQ Plug-in Hybrid har 8 års garanti eller 160 000 km för batteripaketet.