IONIQ plug-in hybrid

IONIQ plug-in hybrid

Privatleasing från 3 695kr/mån.

Det bästa av två världar
IONIQ plug-in hybrid ger dig maximal flexibilitet. Med ett enkelt knapptryck kör du på 100% el – och vill du ha extra räckvidd byter du enkelt till bensin. Detta i kombination med sina låga 26g CO2 utsläpp gör det lättare för dig att köra miljövänligt. På en laddning når du upp till hela 63 km (NEDC) på ren el. Dessutom med klimatbonus på 38 342 kr (ej inräknat i priserna).
Enastående garanti

Enastående garanti

Hyundai IONIQ plug-in hybrid har 5 års garanti utan kilometerbegränsning. Läs mer här.

8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

IONIQ plug-in hybrid har 8 års garanti eller 200 000 km för batteripaketet.

Det bästa från två världar

När IONIQ plug-in hybridens två hjärtan slår som ett når den kombinerade effekten av 1.6 GDi bensinmotorn och 44.5 kW hybrid elmotorn upp till hela 141 hk. Motorerna fungerar också oberoende av varandra beroende på körförhållandena. Och övergången mellan ren el, hybrid och bensin är nästan inte märkbar.

Rolig att köra

Rolig att köra

Hyundais 6-stegade dubbelkopplingsväxellåda (DCT) ger snabb feedback för en sportig och en effektiv körupplevelse? Det är mycket enkelt med 6-stegad dubbelkoppling (DCT).

Stark och flexibel

Stark och flexibel

Den utsökta, vindeffektiva silhuetten utstrålar dynamik, samtidigt som den innebär att du kör stabilt. Till effektiviteten bidrar också IONIQ plug-in hybridens innovativa utnyttjande av lättviktsaluminium och högfasthetsstål.

Möt IONIQ-familjen

IONIQ-familjen består av tre medlemmar, som alla har som målsättning att värna om miljön utan att kompromissa med körglädjen. Se de andra medlemmarna av IONIQ-familjen här nedan.

IONIQ electric

IONIQ electric

Väljer du IONIQ electric kan du köra ut i det blå med grönt samvete – och hjälpa till att göra skillnad för vår värld. Den 100% eldrivna bilen är med noll utsläpp en ren fröjd att köra. Inte minst eftersom den aerodynamiska designen sätter nya, stilrena standarder för hur en elbil ser ut. Och så har IONIQ electric dessutom en räckvidd på upp till 280 km på en enda laddning – vilket är mer än de flesta andra helt eldrivna bilar på marknaden.

Läs mer

IONIQ hybrid

IONIQ hybrid

Drömmer du om en bil, som både är miljövänlig och sportig. Då är IONIQ hybrid svår att gå förbi. Kombinationen av en dynamisk elmotor och en högeffektiv bensinmotor ger nämligen körglädje i en klass för sig. Å ena sidan har du ett högt vridmoment med häpnadsväckande acceleration. Å andra sidan har du friheten och flexibiliteten med tanke på den långa räckvidden.

Läs mer