Frihet och flexibilitet
IONIQ Hybrid är både miljövänlig och sportig.  Kombinationen av en dynamisk elmotor och en högeffektiv bensinmotor ger nämligen körglädje i en klass för sig.

Trend

Från 259 900 kr

Premium

Från 279 900 kr

Premium+

Från 299 900 kr

Aerodynamisk design

Alla delar och detaljer hos Hyundai IONIQ – från kylargrill till bakparti – har utvecklats för att fungera problemfritt tillsammans.

Det låga luftmotståndet på bara 0,24 cW gör inte bara nya IONIQ häftigare att titta på. Det minskar också utsläppen av CO2.

Enastående garanti

Enastående garanti

Hyundai IONIQ Hybrid har 5 års garanti utan kilometerbegränsning. Läs mer här

8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

IONIQ Hybrid har 8 års garanti eller 200 000 km för batteripaketet.

Dynamisk

Dynamisk

Snabba och exakta växlingar? Det är mycket enkelt med 6-stegad dubbelkoppling (DCT).

Effektiv

Effektiv

Upplev effekten av den fina balansen mellan bensinmotor, elmotor och litiumjonbatteri.

Smart

Smart

Den iögonfallande silhuetten skapar ett smart och dynamiskt uttryck.

Stark

Stark

Kombinationen av högfasthetsstål och lättviktsaluminium gör IONIQ stark och smidig på samma gång.

Apple CarPlay – trådlös laddning
Den breda och överskådliga LCD-panelen ger dig information om allt du behöver veta under vägen. Trådlös laddning och smarta anslutningsmöjligheter som Apple CarPlay och Live-tjänster finns samtidigt alltid till hands.
Informerad

Informerad

Den digitala instrumentpanelen visar körstil, förbrukning och mycket annat för dig.

Ansluten

Ansluten

Njut av anslutningsmöjligheter med Apple Carplay– samt trådlös laddning av din smartphone. Kräver att din mobil uppfyller Qi-standard. Alternativ separat cover. Den breda och överskådliga LCD-panelen ger dig information om allt du behöver veta under vägen. Trådlös laddning och smarta uppkopplingsmöjligheter som Apple CarPlay och Live-tjänster finns samtidigt alltid till hands. Funktionalitet beror på typ av mobil.

Möt IONIQ-familjen

IONIQ-familjen består av tre medlemmar, som alla har som målsättning att värna om miljön utan att kompromissa med körglädjen. Se de andra medlemmarna av IONIQ-familjen här nedan.

IONIQ electric

IONIQ electric

Väljer du IONIQ Electric kan du köra ut i det blå med grönt samvete – och hjälpa till att göra skillnad för vår värld. Den 100% eldrivna bilen är med noll utsläpp en ren fröjd att köra. Inte minst eftersom den aerodynamiska designen sätter nya, stilrena standarder för hur en elbil ser ut. Och så har IONIQ electric dessutom en räckvidd på upp till 280 km på en enda laddning – vilket är mer än de flesta andra helt eldrivna bilar på marknaden.

Läs mer

IONIQ Plug-in hybrid

IONIQ Plug-in hybrid

Vill du ha det bästa av båda världar ger IONIQ plug-in hybrid dig extrem körglädje. Med ett enkelt tryck på en knapp kör du på 100% el – och vill du ha extra räckvidd byter du enkelt till bensin. Du kan med andra ord ge miljön en hjälpande hand utan att kompromissa med komforten när du är ute på en lång bilresa. Naturligtvis i en strömlinjeformad design, som lämnar de flesta andra hybrid-bilar bakom sig.

Läs mer