IONIQ Electric

IONIQ Electric

Privatleasing från 4 395 kr/mån

 Miljöbonusbil på 100% el
IONIQ electric är med sina 0g CO2 utsläpp en ren fröjd att köra. På en laddning når du upp till hela 280 km (NEDC) i räckvidd. Dessutom med klimatbonus på 60 000 kr (ej inräknat i priserna).

Trend

Från 359 900 kr

Premium

Från 379 900 kr

Premium+

Från 399 900 kr
Enastående garanti

Enastående garanti

Hyundai IONIQ Electric har 5 års garanti utan kilometerbegränsning. Läs mer här.

8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

IONIQ electric har 8 års garanti eller 200 000 km för batteripaketet.

Möt IONIQ-familjen

IONIQ-familjen består av tre medlemmar, som alla har som målsättning att värna om miljön utan att kompromissa med körglädjen. Se de andra medlemmarna av IONIQ-familjen här nedan.

IONIQ hybrid

IONIQ hybrid

Drömmer du om en bil, som både är miljövänlig och sportig. Då är IONIQ hybrid svår att gå förbi. Kombinationen av en dynamisk elmotor och en högeffektiv bensinmotor ger nämligen körglädje i en klass för sig. Å ena sidan har du ett högt vridmoment med häpnadsväckande acceleration. Å andra sidan har du friheten och flexibiliteten med tanke på den långa räckvidden.

Läs mer

IONIQ plug-in hybrid

IONIQ plug-in hybrid

Vill du ha det bästa av båda världar ger IONIQ plug-in hybrid dig extrem körglädje. Med ett enkelt tryck på en knapp kör du på 100% el – och vill du ha extra räckvidd byter du enkelt till bensin. Du kan med andra ord ge miljön en hjälpande hand utan att kompromissa med komforten när du är ute på en lång bilresa. Naturligtvis i en strömlinjeformad design, som lämnar de flesta andra hybrid-bilar bakom sig.

Läs mer