TÄVLA OCH VINN EN HYUNDAI TAKBOX

Njut mer av vintern! Tävla med oss och ta chansen att vinna en Hyundai takbox – det perfekta extra lastutrymmet för dina vinteräventyr. Den svarta och rymliga takboxen är värd 4 682 kr och kan fyllas med allt från pjäxor och snowboard till campingutrustning och matkassar.
SÅ HÄR TÄVLAR DU

SÅ HÄR TÄVLAR DU

1: Ta en snygg vinterbild på din Hyundai
2: Ladda upp ditt bidrag i tävlingsinlägget på vår Facebook-sida
3: Svårt att välja bild? Ladda gärna upp fler än ett tävlingsbidrag!

Tävlingsperiod:
Från den 19 februari till och med den 5 mars 2021.

Vinst:
En svart Hyundai takbox på 330 liter till ett värde av
4 682 kr.

Tävlingsvillkor: Tävlingen organiseras av Hyundai Sverige och är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad av eller förknippad med Facebook eller Instagram. Tävlande måste vara bosatt i Sverige och vara över 18 år. Du som deltar i tävlingen godkänner att vi eventuellt lägger upp ditt namn och tävlingsbidrag på Hyundai Sverige sociala medier samt hyundai.se.

Hyundai Sverige eller Hyundai-återförsäljare och deras anställda får inte delta i tävlingen.
Facebookprofilen/Instagramprofilen du tävlar från, måste vara skapad i enighet med respektive plattforms communityregler. Bidrag som kan uppfattas stötande eller kränkande kan komma att tas bort utan förvarning. Samtliga vinnare utses av en jury ledd a Hyundai Sveriges marknadsavdelning. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren kommer att bli kontaktad personligen via e-post eller sociala medier.

När du deltar i tävlingarna godkänner du Hyundai Sveriges tävlingsregler och villkor. Information om hur vi hanterar personuppgifter finns i vår integritetspolicy.

För optimal användning av vinsten krävs det att din Hyundai är utrustad med takrails och taklastbågar. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.