Nu är det dags för hjulbyte!

Låt oss ta hand om byte, kontroll och förvaring

Inför vår och vinter måste bilens hjul bytas. Att själv byta hjulen kan vara tungt och tidskrävande - därför gör vi det gärna åt dig. På din närmaste Hyundaiverkstad monterar och undersöker vi dina hjul ordentligt, så att du är rustad inför den nya säsongen. Våra experter vet vad som är bäst för just din Hyundai - oavsett om det är ökat lufttryck eller nya hjul.

Om du väljer att betala ditt hjulbyte med Hyundaikortet kan du smidigt dela upp betalningen på fyra månader räntefritt. Dessutom får du alltid poäng på alla köp!

Hitta din Hyundaiverkstad Kontakta oss för att boka tid

Våra experter kontrollerar dina hjul

Tire profile measurement mindre

Mönsterdjupet

Mönsterdjupet är avgörande för väggreppet, bland annat för att minska risken för vattenplaning.

Läs mer

lufttryck grand santa fe

Lufttrycket

Att ha rätt lufttryck i däcken ökar säkerheten, samt sparar på ekonomin och miljön.

Läs mer

Tire change

Rätt balans

Att ha rätt balans på hjulen är viktigt för väghållningen samt för minskat slitage på däck och bil.

Läs mer

Behöver du däckhotell?

Lämna in dina hjul för förvaringAtt förvara dina hjul kräver mycket utrymme och särskild skötsel. Hos oss får du enkel och optimal förvaring, så dina däck håller sig i bästa skick. Dessutom går nästa hjulbyte riktigt smidigt, eftersom hjulen redan är på plats i verkstaden.
Hitta din Hyundaiverkstad

Tire-Hotel-compressor

Kontakta oss för tidsbokning

Låt din auktoriserade Hyundaiverkstad hjälpa dig

Boka tid hos ditt serviceställe.

*
*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din förfrågan och kommer kontakta dig så snart vi kan. Har du några frågor eller funderingar och hellre vill ringa når du oss på 020-677 677. En bekräftelse skickas även till den e-post adress du angivit

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se