var-vision

VÅR VISION FÖR 2025

Vi har ett tydligt mål i sikte – redan år 2025 ska vi bli den ledande asiatiska biltillverkaren i Europa. För att nå dit kommer vi främst fokusera på fyra hörnstenar; Hyundais DNA, framtidens mobilitetslösningar, SUV-sortimentet samt prestanda och känslor. Inom de närmsta fem åren kommer vi lansera 30 nya modeller, utformade efter våra kunders förväntningar och önskningar.

Vårt DNA

Hyundais DNA är främst vår kvalitet och tillförlitlighet. Tydligast märks det i våra ständigt lika populära i-modeller, vilka utgör kärnan i det europeiska sortimentet.

Snart släpper vi en ny modell i den populära i30-serien; i30 N.

temp fastback 01

Ioniq-plugin-Image-Grid-block03-new

Smarta mobilitetslösningar

Vi var det första bilmärket i världen att serietillverka bränslecellsbilar. Dessutom är vi den biltillverkare som erbjuder flest drivlinor och vi arbetar ständigt för att stärka vår roll som miljöbilspionjärer.

Därför lanserar vi 14 nya miljöbilar till 2020 – fem hybridbilar, fyra laddhybrider, fyra rena elbilar och en bränslecellsbil.

Utöver det fortsätter vi investera i framtidens teknologi, som självkörande bilar, bildelning, uppkopplade bilplattformar och sista kilometern-lösningar.

Läs mer om våra elbilar

SUV-sortimentet

Sedan Santa Fe lanserades 2001 har Hyundai Motors sålt över 1,4 miljoner SUV-bilar i Europa, vilket står för en betydande marknadsandel. Tucson, vår snabbast säljande SUV, har varit väldigt betydande för det stigande intresset.

Till vintern 2018/2019 expanderar vi SUV-sortimentet med KONA och KONA Electric.

csm kona-driving-routes-cover 9726bd4950

i30-n-moving

Prestandabilar

Helt nya i30 N är vår första prestandabil – en modell som fungerar både på tävlingsbanan samt i vardagen. Grunden för Hyundais N-modeller är rallyscenen, där vi gjorde comeback 2014.

Thierry Neuville, Hyundais rallyförare inom WRC, säger såhär om i30 N: “Slutresultatet är en möjlighet för alla att uppleva den häftiga känslan av en tävlingsbil."

Vill du uppleva sann körglädje är i30 N helt rätt modell för dig.

Innovation, premiumprodukter & nöjda kunder

De här fyra hörnstenarna; vårt DNA, smarta mobilitetslösningar, SUV-sortimentet samt prestanda och känsla, är grunden för vårt mål att bli den främsta asiatiska biltillverkaren i Europa till 2025. För våra kunder innebär det ett utökat sortiment med fokus på det ni har efterfrågat mest.

Vi är oerhört stolta över att redan ha Europas nöjdaste kunder när det kommer till försäljning och service, men det betyder inte att vi slutar jobba för att förbättra oss. Vi vill att Hyundai ska associeras med innovation, premiumprodukter och viktigast av allt, tillfredsställda kunder.

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se