Hyundai Business

Hyundai Business

Tjänstebilar

Med ett omfattande utbud av modeller kan vi tillgodose både stora och mindre företag med en passande bilmodell. Vi på Hyundai har alltid lagt stor vikt på teknologi, nya lösningar och nya idéer. Dessutom har vi ett av marknadens bredaste utbud av elektriska bilar.
Elektrifierade bilar
Anledningarna att välja en elbil som tjänstebil är många. Klimatbonus, lågt förmånsvärde, koldioxidutsläpp, driftkostnad m.fl. gör elbilen till ett smart val.
Nya SANTA FE Hybrid

Nya SANTA FE Hybrid

Utrustad med både en turbobensinmotor och en batteridriven elmotor, som tar bränsleeffektiviteten till en ny nivå och sänker dina CO2-utsläpp. Luta dig tillbaka och njut av fantastisk körglädje, fyrhjulsdrift och plats för sju personer.

 

Läs mer
Nya SANTA FE Plug-in Hybrid

Nya SANTA FE Plug-in Hybrid

Lyxig, 7-sitsig och låter dig växla mellan bensin och el med ett enkelt knapptryck. En elektrifierad tjänstebil som både är rymlig och bekväm, och erbjuder dig friheten att köra med precis vilken kraft du vill, när du vill.

 

Läs mer
Nya TUCSON Hybrid

Nya TUCSON Hybrid

Utrustad med en kraftfull bensinmotor och en batteridriven elmotor som ger dig en kombinerad effekt på hela 230 hk. En tjänstebil med revolutionerande design som ger maximal körglädje och optimal bränsleeffektivitet varje dag.

 

Läs mer
Nya TUCSON Plug-in Hybrid

Nya TUCSON Plug-in Hybrid

Ger dig en samlad effekt på 265 hk och möjlighet till körning på enbart el med ett enkelt knapptryck. När elen är förbrukad tar bensinmotorn över utan att du märker det, ingen räckviddsångest, bara stor körglädje och flexibilitet.

 

Läs mer
IONIQ Electric

IONIQ Electric

På en enda laddning får du en räckvidd på upp till 311 km – helt utan CO2-utsläpp. En sofistikerad elbil att köra i jobbet som kräver lite underhåll och erbjuder blixtsnabb acceleration och stilren interiör skapad av hållbara snygga material.

 

Läs mer
IONIQ Hybrid

IONIQ Hybrid

Luta dig tillbaka i en modern och högteknologisk kupé och dra nytta av utmärkt bränsleeffektivitet och låga CO2-utsläpp. Utrustning som 17” aluminiumfälgar, Apple CarPlayTM och adaptiv farthållare är standard.

 

Läs mer
IONIQ Plug-in Hybrid

IONIQ Plug-in Hybrid

Kör på enbart el upp till 52 km – och bensin när du behöver. Ren, aerodynamisk silhuett med en rad nya designelement och en imponerande låg bränsleekonomi som ger mycket över till annat. En tjänstebil utmärkt för daglig pendling.

 

Läs mer
IONIQ 5

IONIQ 5

IONIQ 5 erbjuder supersnabb uppladdning från 10-80 % på bara 18 minuter. På en enda laddning får du en räckvidd på upp till 481 km – helt utan CO2-utsläpp. En elbil med futuristisk och minimalistisk design som erbjuder blixtsnabb acceleration från 0-100 km/h på bara 5,2 sekunder.

Läs mer
Nya KONA Electric

Nya KONA Electric

En helt elektrisk elegant tjänstebil med skulpterade linjer och aerodynamiska sportiga detaljer. På en enda laddning ger den dig dessutom upp till hela 484 km räckvidd. Som standard ingår 10,25” instrumentering och utökad automtisk nödbroms.

Läs mer
KONA Hybrid

KONA Hybrid

Högt insteg, ny sportig design som levererar stor körglädje, optimal bränsleekonomi och lägre koldioxidutsläpp. Drivs av en bensinmotor med direktinsprutning och en batteridriven elmotor samt utrustad med säkerhetssystemet, Hyundai SmartSense.

 

Läs mer
NEXO

NEXO

En innovativ bränslecellsbil, som själv producerar elen du kör på. Det enda som släpps ut när du sitter bakom ratten är vatten. Njut av en räckvidd på upp till hela 666 km och en full vätgastank på bara 5 min.

 

Läs mer

Vi reserverar oss för eventuella prisförändringar och felskrivningar.

Övriga modeller
Med Hyundai kan du välja smått, stort, snabbt eller praktiskt. Upptäck våra populära modeller, som alla har högklassig säkerhetsutrustning och avancerade uppkopplingsmöjligheter.
Nya i30

Nya i30

i30 är en sportig och rymlig tjänstebil med stort fokus på säkerhet och komfort. Som standard drivs den av en bensinmotor tillsammans med ett stöttande mildhybridsystem på 48V. Perfekt för lägre CO2-utsläpp och bättre bränsleekonomi.

 

Läs mer
Nya i30 Kombi

Nya i30 Kombi

i30 Kombi erbjuder hela 602 liters bagageutrymme. En perfekt tjänstebil för dig som drömmer om mycket utrymme och stor flexibilitet, utan att behöva kompromissa med vare sig modern design, hög komfort och säkerhet.

 

Läs mer
Nya i30 Fastback

Nya i30 Fastback

Kännetecknas av en låg kaross och kraftfull turbomotor som ser till att den känns lika bra på vägen som den ser ut. Bränsleeffektiv mildhybrid som standard och topputrustad med N Line sportpaket.

 

Läs mer
Helt nya TUCSON

Helt nya TUCSON

En tjänstebil med revolutionerande design, fyrhjulsdrift och futuristiska parametriska signaturljus. Den fixar alla väglag galant och är mildhybrid som standard. Via den 10,25” pekskärmen styr du enkelt alla säkerhetsfunktioner och uppkopplingsmöjligheter.

 

Läs mer
Nya SANTA FE

Nya SANTA FE

En lyxig tjänstebil med fyrhjulsdrift som standard och plats för sju personer. Utrustad med helt ny design, ännu mer plats, teknologi och säkerhet. Drivs av en ny fyrcylindrig 2.2 liters dieselmotor med 200 hk. Möjlighet till Luxury-paket finns.

 

Läs mer

Vi reserverar oss för eventuella prisförändringar och felskrivningar.

e-SUV
e-SUV

e-SUV

Helt nya TUCSON, uppgraderade SANTA FE, KONA Electric och NEXO. Ta en titt på vår kompletta e-SUV range och boka en provkörning hos din lokala återförsäljare.

 

Läs merKontakta återförsäljare