Hyundai Business

Hyundai Business

Välj en Hyundai som tjänstebil
Att kunna använda en bil i jobbet är en nödvändighet för många. De typer av bilar som en anställd erbjuds i tjänsten, brukar man samla under begreppet tjänstebilar. I själva verket är en tjänstebil en bil som endast används i tjänsten, medan det kallas förmånsbil om den även används privat. Tack vare tjänstebilar möjliggörs många yrken och viktiga tjänster.

Tjänstebil för dina behov

Med ett omfattande utbud av modeller kan vi tillgodose både stora och mindre företag med en passande bilmodell. Dessutom har vi ett av marknadens bredaste utbud av elektrifierade bilar. Hos oss kan du välja mellan mildhybrid, plug-in hybrid (laddhybrid), hybrid och elbil. Se fram emot en ny tjänstebil fylld med utrustning. Till exempel värme i ratt och framsäten, backkamera, Apple CarPlay™, BlueLink® och mycket mer.

5 års garanti utan kilometerbegränsning

Använd bilen och kör så mycket du vill – fabriksgarantin täcker dig i 5 år. Oavsett hur många kilometer du kör. Att vi utan att tveka kan erbjuda dig en garanti utan kilometerbegränsning beror på att vi känner våra bilar i grunden – inte minst kvaliteten. Det tycker vi ska komma våra körglada kunder till del. Det enda villkoret för garantin är att bilen regelbundet servas enligt Hyundais serviceprogram.

22 SUP IONIQ HEV INT DISPLAY Final RGB
När du väljer en Hyundai som tjänstebil får du en fullt utrustad bil som du kan lita på. Vi på Hyundai har ett brett modellprogram av högklassiga bilar med låga förmånsvärden. Därför är det enkelt för dig att hitta en tjänstebil som fyller just dina behov.

Tjänstebil eller förmånsbil?

Det är viktigt att veta hur tjänstebilar och förmånsbilar skiljer sig åt, eftersom det påverkar hur du får använda bilen och vilka kostnader som tillkommer. Det du behöver komma ihåg är att en tjänstebil använder du endast i tjänsten, medan en förmånsbil får du även använda privat. En förmånsbil räknas som en förmån och måste därför förmånsbeskattas av arbetstagaren. Det behöver inte göras med en tjänstebil.

Hyundai som tjänstebil

Du som funderar på att skaffa tjänstebil kan med största trygghet välja en bil från oss. Vi fokuserar nämligen på det som är viktigast både för dig och ditt företag – en fungerande ekonomi. Vårt moderna utbud är framtaget ur just den tanken. Utöver den goda ekonomin vill vi självklart också att du ska trivas med din bil. Därför satsar vi på en hög utrustningsnivå med smart teknik och klassledande säkerhetsutrustning.