e-SUV

e-SUV

Upptäck vår kompletta e-SUV range

e-SUV
Helt nya TUCSON, uppgraderade SANTA FE, KONA Electric och NEXO. Under 2021 är vår e-SUV range komplett. Det går redan nu att provköra bilarna hos din lokala återförsäljare. Är du otålig finns vår populära KONA Electric för omgående leverans.

Boka din e-SUV

Boka din tjänstebil för 2021. Vår populära e-SUV range gör tjänsteresorna mer än bara förmånliga.

 

Kontakta återförsäljare

Helt nya TUCSON

Helt nya TUCSON

Rå, sofistikerad och elegant på samma gång. Helt nya TUCSON är en fullfjädrad designrevolution som bygger på vår nya designidentitet, Sensuous Sportiness. Ditt val står mellan hybrid och plug-in hybrid. Båda är byggda för att minska koldioxidutsläppen under körning utan att kompromissa med körglädjen.

Läs mer
Nya SANTA FE

Nya SANTA FE

Nya 7-sitsiga SANTA FE har fyrhjulsdrift som standard och kan utrustas med ett Luxury-paket för en ännu mer sofistikerad känsla. Du kan välja mellan hybrid och plug-in hybrid med imponerande acceleration. Båda modellerna tar bränsleeffektiviteten till en ny nivå och minskar koldioxidutsläppen under körning.

Läs mer
KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric har en räckvidd på upp till 484 km på endast en laddning. Med avancerade säkerhetssystem och högklassig komfort finns det gott om utrymme för både dig och passagerare. Tillgänglig för omgående leverans.

Läs mer
Nya KONA Hybrid

Nya KONA Hybrid

KONA Hybrid har ny sportig design som levererar stor körglädje, optimal bränsleekonomi och lägre koldioxidutsläpp. Bilen drivs av en bensinmotor och en batteridriven elmotor samt är utrustad med säkerhetssystemet, Hyundai SmartSense.

Läs mer
NEXO

NEXO

Premiumbilen NEXO tankas med vätgas och tillverkar sin egen el i en bränslecell. NEXO:s rena design erbjuder perfekt aerodynamik på ett snyggt och effektivt sätt.

Läs mer
Ska vi hålla dig uppdaterad?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så skickar vi dig löpande information om priser, utrustning och mycket annat.